30/05/2011 12:46
 קרולין Posts: 6651
|
ריבל'ה יקרה, מסיכמה עם כל מילה שלך . מירי שלנו היא האחת והיחידה ! מס' 1 בתחום , אין לה מתחרים! שיהיה לך ים של הצלחההההההההההההההההה בתהליך וכולנו כאן תמיד בשבילך עם ים של תמיכה ועידוד...חום ואהבה... מי צריך יותר?!.... המשך יום נפלא. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 09:16
 קרנושה Posts: 3420
|
ריבל'ה כתב:
רק עכשיו התפניתי להקשיב בסבלנות להרצאתך מירי היקרה. אני פשוט המומה. הרגשתי כל מילה שאת אומרת, כאילו זה יוצא ממני. אני יועצת ומטפלת בקשיים רגשיים, חיזוק בטחון עצמי ועוד... הוצאתי אלבום דיסקים מדהים סוד הנפש, וכל ההרצאה שלך אני לא מגזימה לגמרי, הרגשתי שכל מילה שלך, כאילו יוצאת ממני. זו הדרך שאני מקנה למטופלות שלי, ולתלמידות שלי כשאני מוסרת הרצאות.
נו, פלא שהקב"ה שלח אותי אליך. לתוכנית שלך. לתמיכת הפורום אצלך?! עכשיו אני מבינה הכל. את פשוט אמיתית, פתוחה, משוחררת, טבעית באופן כל כך בריא ואמיתי. את לימוד לכולם. דוגמא וערך אמיתי.
אני נרגשת, ולכן כתבתי זאת. באהבה עם חיבוק עמוק. חייבת להיפגש איתך. להרגיש את נשמתך מקרוב. ריבל'ה
מסכימה עם כל מילה שלך. מזל גדול לכולנו על מירי האהובה. ומזל גדול שלנו שאת כאן איתנו..המון הצלחה ונשיקות♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
ריבל'ה כל הדברים שחשת יתעצמו יותר כשתפגשי את מירי (וזה מנסיון!!) לא משנה כמה פעמים בחייך תפגשי את מירי בכל מפגש תרגישי את הדברים שתארת. מירי מעניקה המון כוח וחום, המפגש איתה בהחלט מועיל. תשתדלי להגיע לאחד המפגשים שלה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:00
 dany Posts: 19819
|
ריבי מאחלת לך להיפגש במהרה עם מירי................ממש תהייה לך חוויה!!!!!!!!!!!! יום נהדר לך חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 00:16
 ריבל'ה Posts: 266
|
אמן ואמן. לכולנו. חזקי ואמצי, והמשיכי ....עם האמת שלך, הנפלאה. באהבה לך ולכולן. ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 22:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ריבהלה יקרה וטובת לב, תודה רבה, אין מקרה, את לא סתם נרשמת, רק בריאות והצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 21:29
 רבקה Posts: 8411
|
ריב'לה כל מילה בסלע מזדהה איתך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 21:04
 ענת Posts: 3849
|
ריבל'ה כתב:
רק עכשיו התפניתי להקשיב בסבלנות להרצאתך מירי היקרה. אני פשוט המומה. הרגשתי כל מילה שאת אומרת, כאילו זה יוצא ממני. אני יועצת ומטפלת בקשיים רגשיים, חיזוק בטחון עצמי ועוד... הוצאתי אלבום דיסקים מדהים סוד הנפש, וכל ההרצאה שלך אני לא מגזימה לגמרי, הרגשתי שכל מילה שלך, כאילו יוצאת ממני. זו הדרך שאני מקנה למטופלות שלי, ולתלמידות שלי כשאני מוסרת הרצאות.
נו, פלא שהקב"ה שלח אותי אליך. לתוכנית שלך. לתמיכת הפורום אצלך?! עכשיו אני מבינה הכל. את פשוט אמיתית, פתוחה, משוחררת, טבעית באופן כל כך בריא ואמיתי. את לימוד לכולם. דוגמא וערך אמיתי.
אני נרגשת, ולכן כתבתי זאת. באהבה עם חיבוק עמוק. חייבת להיפגש איתך. להרגיש את נשמתך מקרוב. ריבל'ה
את מדהימה בפרגונך!!!!!!!ממש ריגשת!!!!כל הכבוד
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 20:58
 ריבל'ה Posts: 266
|
רק עכשיו התפניתי להקשיב בסבלנות להרצאתך מירי היקרה. אני פשוט המומה. הרגשתי כל מילה שאת אומרת, כאילו זה יוצא ממני. אני יועצת ומטפלת בקשיים רגשיים, חיזוק בטחון עצמי ועוד... הוצאתי אלבום דיסקים מדהים סוד הנפש, וכל ההרצאה שלך אני לא מגזימה לגמרי, הרגשתי שכל מילה שלך, כאילו יוצאת ממני. זו הדרך שאני מקנה למטופלות שלי, ולתלמידות שלי כשאני מוסרת הרצאות. נו, פלא שהקב"ה שלח אותי אליך. לתוכנית שלך. לתמיכת הפורום אצלך?! עכשיו אני מבינה הכל. את פשוט אמיתית, פתוחה, משוחררת, טבעית באופן כל כך בריא ואמיתי. את לימוד לכולם. דוגמא וערך אמיתי. אני נרגשת, ולכן כתבתי זאת. באהבה עם חיבוק עמוק. חייבת להיפגש איתך. להרגיש את נשמתך מקרוב. ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|