30/05/2011 14:15
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
מלפפונים זה לא תירוץ זו האמת לאמיתה..................... ואת כוחות הבטחון כדאי להשאיר לעבודתם האמיתית............ כאן מספיקה עזרתכן האוהבת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 14:12
 dany Posts: 19819
|
מלפפונים זה לא תירוץ זו האמת לאמיתה..................... ואת כוחות הבטחון כדאי להשאיר לעבודתם האמיתית............ כאן מספיקה עזרתכן האוהבת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 11:56
|
dany כתב:
יודעת יודעת וכמו שאת תמיד מספרת שישבת אצל מירי ועלית את מה שעלית כך זו הרגשתי בימים האחרונים......... מבטיחה שחוזרת מהחופשה מיד לסדר ולהגיון , לרישום ולדיווח היומי............ כי הלכתי קצת לאיבוד. צריך להפעיל את כוחות הבטחון ? ח ח ח ח אקורדיאון כתב: דרך המלך כתב: בהחלט ככה השמנמודים הם ה... שקרנים , תחמנים...... היינו שם האמיני לי שללא המסגרת אני עוד שם באופן קבע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:32
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
אמרו שאת המלפפונים הורידו מהמדפים אז מה נשאר לי לאכול חוץ מ...................... חחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב: dany כתב: יודעת יודעת וכמו שאת תמיד מספרת שישבת אצל מירי ועלית את מה שעלית כך זו הרגשתי בימים האחרונים......... מבטיחה שחוזרת מהחופשה מיד לסדר ולהגיון , לרישום ולדיווח היומי............ כי הלכתי קצת לאיבוד. אקורדיאון כתב: דרך המלך כתב: בהחלט ככה השמנמודים הם ה... שקרנים , תחמנים...... היינו שם האמיני לי שללא המסגרת אני עוד שם באופן קבע. כרגע נא להתמקד בהנאות של הנסיעה,תחזרי ישר למסלול וכמו שאת יודעת החוב ישולם אחר כבוד. כרגיל תירוציםםםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:31
|
אמרו שאת המלפפונים הורידו מהמדפים אז מה נשאר לי לאכול חוץ מ...................... חחחחחחחחחחחחחח אקורדיאון כתב:
dany כתב: יודעת יודעת וכמו שאת תמיד מספרת שישבת אצל מירי ועלית את מה שעלית כך זו הרגשתי בימים האחרונים......... מבטיחה שחוזרת מהחופשה מיד לסדר ולהגיון , לרישום ולדיווח היומי............ כי הלכתי קצת לאיבוד. אקורדיאון כתב: דרך המלך כתב: בהחלט ככה השמנמודים הם ה... שקרנים , תחמנים...... היינו שם האמיני לי שללא המסגרת אני עוד שם באופן קבע. כרגע נא להתמקד בהנאות של הנסיעה,תחזרי ישר למסלול וכמו שאת יודעת החוב ישולם אחר כבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:30
|
dany כתב:
יודעת יודעת וכמו שאת תמיד מספרת שישבת אצל מירי ועלית את מה שעלית כך זו הרגשתי בימים האחרונים......... מבטיחה שחוזרת מהחופשה מיד לסדר ולהגיון , לרישום ולדיווח היומי............ כי הלכתי קצת לאיבוד. אקורדיאון כתב: דרך המלך כתב: בהחלט ככה השמנמודים הם ה... שקרנים , תחמנים...... היינו שם האמיני לי שללא המסגרת אני עוד שם באופן קבע. כרגע נא להתמקד בהנאות של הנסיעה,תחזרי ישר למסלול וכמו שאת יודעת החוב ישולם אחר כבוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:28
|
יודעת יודעת וכמו שאת תמיד מספרת שישבת אצל מירי ועלית את מה שעלית כך זו הרגשתי בימים האחרונים......... מבטיחה שחוזרת מהחופשה מיד לסדר ולהגיון , לרישום ולדיווח היומי............ כי הלכתי קצת לאיבוד. אקורדיאון כתב:
דרך המלך כתב: בהחלט ככה השמנמודים הם ה... שקרנים , תחמנים...... היינו שם האמיני לי שללא המסגרת אני עוד שם באופן קבע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:27
|
דרך המלך כתב:
בהחלט ככה השמנמודים הם ה... שקרנים , תחמנים...... היינו שם האמיני לי שללא המסגרת אני עוד שם באופן קבע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:26
|
dany כתב:
סרט מוכר לעיתים לא רק מהעבר אלא גם מההווה  ובהכחשה השמנמודיםים הם אלופי העולם  אכן אין מתחרים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:25
 דרך המלך Posts: 5707
|
בהחלט ככה השמנמודים הם ה... שקרנים , תחמנים...... היינו שם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:22
|
סרט מוכר לעיתים לא רק מהעבר אלא גם מההווה ובהכחשה השמנמודיםים הם אלופי העולם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 04:38
|
miribelkin כתב:
אקו יקרה...... מי כמונו מבין, ומי כמונו היה בסרט הזה.... אכן אכן יקירתי כל הסרט היה כל כך מוכר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 04:37
|
רבקה כתב:
כל כך אמיתי אנחנו השמנמודים כשהולכים לקניות ברור ששמים בעגלה קודם כל מה שאנחנו אוהבים בלי לחשוב אם צריך את זה או לא מי שלא עושה כך שיקום אקורדיון יקירתי הרבה חוויות את עוברת בבית הקפה אפשר לבנות הרצאה שלמה מכל החוויות ח ח ח נשיבוקים האמיני לי ממש כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 23:18
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה...... מי כמונו מבין, ומי כמונו היה בסרט הזה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 21:28
|
כל כך אמיתי אנחנו השמנמודים כשהולכים לקניות ברור ששמים בעגלה קודם כל מה שאנחנו אוהבים בלי לחשוב אם צריך את זה או לא מי שלא עושה כך שיקום אקורדיון יקירתי הרבה חוויות את עוברת בבית הקפה אפשר לבנות הרצאה שלמה מכל החוויות ח ח ח נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 20:25
|
קרולין כתב:
אקו יקרה, כמה נכון....כמו שמירי שלנו תמיד אומרת: שקרנים רמאים ותכמנים..... נשיקות קרולין.  אכן בדיוק כך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 19:28
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה, כמה נכון....כמו שמירי שלנו תמיד אומרת: שקרנים רמאים ותכמנים..... נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 17:50
|
שוב ממעללי בית הקפה . נכסתי כרגיל לקנות קפה ולפני מטופלת שמנמודה בלשון המעטה,היא בוחרת עוגת גבינה פירורים אישית ואז מציינת המוכרת שהעוגה קפואה ותהיה טובה לאכילה רק בעוד שעה ואז משיבה לה המתוקה שגרה באזור וירדה מהבית "אין בעיה זה לא עבורי זה למשרד ואז מבקשת עוגת גבינת מוס אישית שלא נמצאת בהקפאה ושוב מציינת זה למשרד כאילו מישהו שאל,האמת עלה חיוך על פני כל כך מוכר,אנשים בוגרים משכנעים את עצמם כמו ילדים . זה הזכיר לי את השיטה של הקניות כמו מתוקים חטיפים שמיועדים לאורחים,לילדים אבל את האמת כולנו יודעים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|