30/05/2011 12:33
 רבקה Posts: 8411
|
מימי כתב:
תודה על כל המילים מחממות הלב שלכן! כנראה שכל הנשים בפורום הן מדהימות, איזה אנרגיות!!!! אני אכן סבתא בג'ינס, אבל עם קצת "גלגלי הצלה" סביב המותניים..... בעזרה ותמיכה גם הם יעלמו בעתיד!!!! הפעם גם אני נחושה!!!
מימי'לה לאט לאט הם גם יירדו בינתיים תדעי לשחות ולא תהיי זקוקה להם בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 08:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
זה נשמע כייף לא נורמלי להיות סבתא בג'ינס. במיוחד שהיום המושג סבתא נתפס צעיר ורענן בשונה מהעשור הקודם ולכן הסבתות של היום נראות צעירות, יפות ועם ג'ינס ולא סבתות גדולות עם שמלות ענקיות ושער פרוע. תהני מהמראה והתחושה הנפלאה!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:20
 dany Posts: 19819
|
מצטרפת לברכות וכסבתא ותיקה ותיקה........... הנכד הבכור שלי יחגוג עוד שלושה שבועות יום הולדת 20 מודיעה כאן כי אין על התחושה של סבתא חתיכה בג'ינס או בכל בגד אחר. המשיכי בכך מימי יקרה על תוותרי......... תורידי גם את הצמיגים המיותרים. והכי הכי תהני מתומר המתוק. חיבוק ונישוק דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 04:36
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מימי כתב:
תודה על כל המילים מחממות הלב שלכן! כנראה שכל הנשים בפורום הן מדהימות, איזה אנרגיות!!!! אני אכן סבתא בג'ינס, אבל עם קצת "גלגלי הצלה" סביב המותניים..... בעזרה ותמיכה גם הם יעלמו בעתיד!!!!  הפעם גם אני נחושה!!! ולכן את הולכת על בטוח לאבד אותם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 23:18
 מימי Posts: 117
|
תודה על כל המילים מחממות הלב שלכן! כנראה שכל הנשים בפורום הן מדהימות, איזה אנרגיות!!!! אני אכן סבתא בג'ינס, אבל עם קצת "גלגלי הצלה" סביב המותניים..... בעזרה ותמיכה גם הם יעלמו בעתיד!!!! הפעם גם אני נחושה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 20:48
 רבקה Posts: 8411
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 20:01
 ריבל'ה Posts: 266
|
מימי יקרה, אני משערת שכל הכותבות לך מכירות אותך, ואני לא. אבל דברייך ריגשו אותי. את מדהימה. העקשנות - מנצחת... הנצחון - מגיע בסוף . . . המחמאות - מתלוות לנצחון . . . וההנאה והשמחה - זה צו'פר שזכית בו. שאין לו מילים. תהני מתומר היקר. תהני מהגיזרה הנפלאה . תהני מבני המשפחה. תהני מעצמך, מהרגשתך, ומהיותך סבתא רזה ומקסימה. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 20:00
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ראשית מזל טוב לנכד החדש במשפחה המון נחת שמחה ובריאות ולדיאטה מסכימה איתך שאין מחיר להרגשה הנפלאה אין לזה מחיר רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 19:46
 קרנושה Posts: 3420
|
מקסימה אמיתית..כל הכבוד! אני בטוחה שאת סבתא מהממת...♥ רק אושר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 19:25
 קרולין Posts: 6651
|
מימי יקרה, את מ ר ג ש ת ! כל מילה בסלע! איו מחיר לתהליך שאנו עוברים עם מירי ...אין לזה מחיר. שמחה ,מאושרת ומתרגשת בשבילך סבתא יקרה וחתיכה ובשביל מיכל האמא הטרייה והמחוננת שלנו... שאפו! תמשיכו להתמיד בתהליך להצליח ולקבל יםםםםםם של מחמאות! זה מגיע לכן! נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 18:07
 נחושה Posts: 6982
|
אכן אין מחיר למראה ולהרגשה של מליון דולר... מצפה לתמונות בעוד כשעה  נשיבוקים בינתיים, וכן מיכלי מהממתתתתתתתתתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 17:54
 אקורדיאון Posts: 16382
|
איזה תענוג לקרוא,מימי כאן איש לא ישאל ,נכון זר לא יבין זאת אין מחיר למסגרת הזאת ובטח לתחושה שאת מתארת. המון מזל טוב ונחת מתומר המתוק האמיתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 17:35
 מימי Posts: 117
|
בנות הפורום היקרות!!! ביום שישי חגגנו בפאר והדר, עם חברים ומשפחה, את הצטרפותו של תומר שרון למשפחה במוזמנים היו בנות משפחה שמכירות אותי הרבה שנים, והן כולן נראו קציצות דשנות 90-100 ק"ג לפחות. בנוסף 3-4 חברות שלי בגילי שתפחו לממדים גדולים בשנים האחרונות, ואני נראיתי כמו מיליון דולאר, עם מכנסיים מחוייטים בגזרה ישרה, וחולצה מחמיאה, ולא הפסקתי לקבל מחמאות!!! גם כלתי המדהימה: מיכל שרון קצרה תשואות בהופעה מרשימה, ונראתה יפה [טפו טפו] שחבל על הזמן. מרוב מחמאות לא יכולתי לאכול!!!!! בנות אני כבר שניםםםםםםםםםםםםםםם אצל מירי [מעל 20 שנים מהפעם הראשונה, וכעת 13 שנים רצוף!!!!] נא לא לעשות חשבון כמה זה עלה לי..... אין מחיר להרגשה של הניצחון! להרגיש הכי חתיכה בעולם והכי מדהימה, ליד כל אילו שלא עושות כלום עם עצמן, ורק מאפסנות תירוצים....... מי שמכירה אותי יודעת שעדין לא נעלמתי מרוב רזון... אבל כסבתא טריה: אני מהממת!!!!! אז אל תתנו לאף אחד לעשות לכן חשבונות של זמן ומשאבים, אין מחיר להראות טוב-ואם מרוויחים קצת בריאות מכך אז מה טוב!!!!! שיהיה לכולנו שבוע טוב תודה מירי על הכל!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|