08/06/2011 07:08
 dany Posts: 19819
|
איך העין עכשיו??????????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 06:39
 שאפתנית Posts: 8392
|
העיקר שהרגשת מיליון דולר, זה מה שחשוב. אקורדיאון כתב:
תודה תודה אבל למרות הכל התאפרתי יפה כי לא הרגשתי שאני מסוגלת לצאת "ערומה" מהבית. תודה לאל שזה עבר בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
31/05/2011 05:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
תודה תודה אבל למרות הכל התאפרתי יפה כי לא הרגשתי שאני מסוגלת לצאת "ערומה" מהבית. תודה לאל שזה עבר בשלום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 12:03
 רבקה Posts: 8411
|
אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקור'דיון יקירתי שיהיה לך שבוע מלא בריאות ובטוחה שאת כבר עומדת זקוף חזרה מהמעידה
ודני'לה הנאה מרובה מהחופשה זאת הסיסמה שתהיה לך נסיעה טובה וכייפית וכמובן שלא נוטשים ומחכים כאן לחוויותיך מכל הלב ♥♥♥ תודה יקירה ,עומדת זקוף בכל מצב. נתראה היום,לא להיבהל ממני אני מגיעה לא מאופרת ,עדיין פוחדת להתעסק עם העיין.
היה מאוד רצוי שתתני לעיין הרבה זמן חופשה ותאמיני לי את יפה תמיד עם או בלי להתראות בקרוב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 07:57
|
כל הכבוד אקו שאת מגיעה למפגש בכל מצב. אני בטוחה שגם בלי איפור את נראית נהדר. שמרי על עצמך. אקורדיאון כתב:
רבקה כתב: אקור'דיון יקירתי שיהיה לך שבוע מלא בריאות ובטוחה שאת כבר עומדת זקוף חזרה מהמעידה
ודני'לה הנאה מרובה מהחופשה זאת הסיסמה שתהיה לך נסיעה טובה וכייפית וכמובן שלא נוטשים ומחכים כאן לחוויותיך מכל הלב ♥♥♥ תודה יקירה ,עומדת זקוף בכל מצב. נתראה היום,לא להיבהל ממני אני מגיעה לא מאופרת ,עדיין פוחדת להתעסק עם העיין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:29
|
מכירה את ההרגשה אך זה לא משנה את העובדה!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: על מה את מדברת יפה שכמותך.................... אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקור'דיון יקירתי שיהיה לך שבוע מלא בריאות ובטוחה שאת כבר עומדת זקוף חזרה מהמעידה
ודני'לה הנאה מרובה מהחופשה זאת הסיסמה שתהיה לך נסיעה טובה וכייפית וכמובן שלא נוטשים ומחכים כאן לחוויותיך מכל הלב ♥♥♥ תודה יקירה ,עומדת זקוף בכל מצב. נתראה היום,לא להיבהל ממני אני מגיעה לא מאופרת ,עדיין פוחדת להתעסק עם העיין. תודה יקירה, אני מרגישה כמו ערומה ללא איפור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:28
|
dany כתב:
על מה את מדברת יפה שכמותך.................... אקורדיאון כתב: רבקה כתב: אקור'דיון יקירתי שיהיה לך שבוע מלא בריאות ובטוחה שאת כבר עומדת זקוף חזרה מהמעידה
ודני'לה הנאה מרובה מהחופשה זאת הסיסמה שתהיה לך נסיעה טובה וכייפית וכמובן שלא נוטשים ומחכים כאן לחוויותיך מכל הלב ♥♥♥ תודה יקירה ,עומדת זקוף בכל מצב. נתראה היום,לא להיבהל ממני אני מגיעה לא מאופרת ,עדיין פוחדת להתעסק עם העיין. תודה יקירה, אני מרגישה כמו ערומה ללא איפור.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:26
|
על מה את מדברת יפה שכמותך....................אקורדיאון כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 06:02
|
רבקה כתב:
אקור'דיון יקירתי שיהיה לך שבוע מלא בריאות ובטוחה שאת כבר עומדת זקוף חזרה מהמעידה ודני'לה הנאה מרובה מהחופשה זאת הסיסמה שתהיה לך נסיעה טובה וכייפית וכמובן שלא נוטשים ומחכים כאן לחוויותיך מכל הלב ♥♥♥ תודה יקירה ,עומדת זקוף בכל מצב. נתראה היום,לא להיבהל ממני אני מגיעה לא מאופרת ,עדיין פוחדת להתעסק עם העיין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 05:51
|
תודה רבקוש חוויות בהמשך רבקה כתב:
אקור'דיון יקירתי שיהיה לך שבוע מלא בריאות ובטוחה שאת כבר עומדת זקוף חזרה מהמעידה
ודני'לה הנאה מרובה מהחופשה זאת הסיסמה שתהיה לך נסיעה טובה וכייפית וכמובן שלא נוטשים ומחכים כאן לחוויותיך מכל הלב ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/05/2011 05:51
|
תודה מתוקה קרולין כתב:
דני יקרה, שתהיה לך נסיעה טובה תהני תבלי ותשמרי על עצמך. לכל באי הפורום הנפלא שלנו שבוע נהדררררררררררררררררררררררררררר נשיבוקים קרולין. 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 15:53
 רבקה Posts: 8411
|
אקור'דיון יקירתי שיהיה לך שבוע מלא בריאות ובטוחה שאת כבר עומדת זקוף חזרה מהמעידה ודני'לה הנאה מרובה מהחופשה זאת הסיסמה שתהיה לך נסיעה טובה וכייפית וכמובן שלא נוטשים ומחכים כאן לחוויותיך מכל הלב ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 12:47
 קרולין Posts: 6651
|
דני יקרה, שתהיה לך נסיעה טובה תהני תבלי ותשמרי על עצמך. לכל באי הפורום הנפלא שלנו שבוע נהדררררררררררררררררררררררררררר נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 11:51
|
תודה יקרות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 11:17
 tutit Posts: 2431
|
בהצלחה גם לך אקול'ה יקרה ולכל בנות הפורום המקסימות..... שיהיה שבוע טוב ומוצלח לכולנו.........ובחזרה למסלול גם בשבילי..... דניל'ה שתהיה לך נסיעה מהנה וכיפית.....מחכים לשמוע חוויות.......... אוהבת את כולכן♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 10:57
 ריבל'ה Posts: 266
|
אכן אקו יקרה. תמיד צריכים איחולים לכל שבוע מחודש. שהוא מהווה אתגר מחודש. תודה על איחולייך. בהצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 10:32
 אשירה Posts: 4292
|
שבוע טוב לכולן, לנשקלות - הצלחה בשקילה, לכל מי שזקוק - החלמה מלאה, למי שירד מהמסלול - חזרה מוצלחת, לכל האימהות הצעירות והחדשות - תתענגנה על הבונבונים, ולסיכום, שכל אחד ואחת מאיתנו יגשים את כל מאוויי ליבו, מאחלת מכל הלב,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 10:23
 נחושה Posts: 6982
|
היי בנות, מתחילה שבוע חדש אחרי שליטה ובלי פחמימות מחמש גם בישישבת. מאחלת לכולנו לראות תוצאות יפות בשקילה ובכלל הצלחה בתהליך. אקו יקרה מקווה שאת בדרך להחלמה מהירה וטובה ודני יקרה, לא משנה היכן תהיי, תעשי חיים ותזכרי את הצלצול בחמש... נשיבוקים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 06:39
|
שבוע טוב בנות יקרות, אקו יקירתי אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב ושהעיין מבריאה. דניאלוש נסיעה טובה ביום שלישי. תהני ותחווי חוויות. תחזרי אלינו בשלום עם חוויות מרובות. אני מצטרפת לדבריכן ומאחלת לכולנו שבוע קל ומוצלח בעשייה ושמירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 06:25
|
תהני יקירתי,מגיע לך!
|
|
0