29/05/2011 16:14
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה מי שלא מכיר אותך יכול לחשוב ........ אפי'לה שלנו אשה מדהימה ועכשיו עם קצת מאמץ אחרי ההנאה חוזרת לתיאטרון הנפלא סיפורך על המפגש המשפחתי המיוחד הזה נגע מאוד לליבי , אהבתי בהצלחה עם המון אהבה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 12:55
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקרה, שמחה שנהנתםםםםםםםם וכן הספרדים הם עם חם ,אוהב לבלות, לאכול ואוהב את החיים. הם מתלבשים מיליון דולר ואוכלים טוב. מלא מסעדות...שהיינו במדריד התלהבתי מהם כ"כ...כנראה שהסוד הוא בכמויות הם אוכלים מהכל אבל מ ע ט....הלוואי עלינו... שיהיה לך שבוע טוב ונחיתה רכה..... אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 11:07
 אשירה Posts: 4292
|
אפי יקרה, זכית שיש לך משפחה כזאת שלמרות המרחקים דואגים להישאר קרובים אחד לשני. ובקשר לנשים האירופאיות והזוגות היפים, אין ספק שזה עושה לנו משהו, אבל אצלם זה כבר הפך כמעט חלק מהדנ"א, הם גדלים וסופגים זאת מילדות, ואנחנו יכולים רק לחלום ולשאוף כל הזמן להשתפר. יש לי דוגמית כזאת בצרפת. טוב שנהנתם כל כך וצברתם אנרגיות להמשיך פה איתנו, כי למרות הכל כאן הכי טוב בשבילנו, שבוע נפלא,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 06:48
 שאפתנית Posts: 8392
|
אפילה מפגש משפחתי שכזה נשמע כהנאה צרופה וזה מה שחשוב, נסעת פגשת את המשפחה ונהנית. אנחנו אוהבות אותך כמו שאת ולא משנה שאת מרגישה החמצה מסוימת כשאת מסתכלת על אחרות (זה משהוא שנראה לי שרובנו עוברות אם לא כולנו - אני מכירה את זה באופן אישי אבל תודה לאל זה עבר לי). אני מאחלת לך שבוע מקסים ושנצליח ביחד לרדת יפה במשקל ולחייך תמיד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 05:42
 dany Posts: 19819
|
אפי יקרה המפגש השנתי עם בני המשפחה היווה גולת כותרת לטיול היפה שעשית והמחקר האנתרופולוגי................ ומסקנותיו ואכן אנחנו כפי שאנחנו שמנמודים עד העצם. אז המשיכי להיות אפי המקסימה שלנו............. וכל אותן יפות וחטובות ונשענות................ אנחנו בעצם לא יודעים מה בנבכי נשמתן. וכאן כולנו נמשיך עם הלימוד הבלתי נפסק שלנו לשינוי ולהצלחה. שיהיה לך שבוע נפלא מכל הלב דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 04:48
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אפוש ,ברוכה השבה היה חסר לנו עונג שבת -שיר אבל העיקר שאת התענגת בכל המובנים וכמובן גם האוכל לא יעזור הוא חלק לא מבוטל מתענוגות החיים. את התורה כולנו מכירים ויודעים יפה מאוד לאזן ולהנות כל עוד אנחנו בשפיות [לא תמיד] כאן יש לנו את המסגרת להחזיר לשפיות ולמסלול. שיהיה לך שבוע קסום.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 00:16
 ריבל'ה Posts: 266
|
יקירתי. אמרת שהעולם "צועד על קיבתו" , האוכל היום זה אחד ההנאות הגדולות שיש לאנשים. מאוכל שאמור לשרת אותנו להבראת גופינו, כמו האוכל הבריא כמובן, תעשיית האוכל התפתחת במימדים כאלה, קחו לדוגמא את הגלידות, לפני שנים רבות היו רק 2 סוגים של ארטיקים , שוקו ווניל, היום שפע אדיר, סלטים, פשיטדות, עוגות, והכל מוכן, רק תיקנו. . ומה כל זה בא ללמד אותנו - איפוק, ואיפוק ואיפוק, לעבוד על מידת האיפוק לא לרצות את מה שרוצים, אלא לרצות את מה שנכון לנו.
על כן, יקירה, אל תשווי עצמך לאחרות, אפילו שמתגנבת לך "קנאה קטנה" השלימי, הקב"ה ברא אותך, איך שאת, גוף, תוי פנים, יכולת התמודדות, משפחה כאן ושם
וזהו מגרש הספורט שלך - שם המאבקים של הנפש, בתוך גבולות המגרש שלך... לי יש את המגרש שלי, ולכל אחת את שלה... ובע"ה נצליח בגדול כל אחת בענייניה האישיים, ובהשלת עודף המשקל המיותר. בהצלחה לכולנו. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2011 23:13
 EFF Posts: 6417
|
לא יודעת אם מישהו מכם יודע - אבל אין לי כלל קרובי משפחה בארץ חוץ מילדינו היקרים, כל משפחתי הענפה מפוזרת ברחבי ארה"ב וקנדה - והבן האמצעי עם אשתו וילדיו בסינגפור... פעם נהגנו לטוס המון לארה"ב למפגש עם המשפחה אבל מאז שהבן בסינגפור - שינינו כיוון... כל כמה שנים אנחנו עורכים מפגש באירופה (משהו כמו מחצית הדרך..) עם חלק מהמשפחה האמריקאית שלנו(שלא כולם אמריקאים ממש - עירבוביה אחת גדולה של ארצות מוצא..)...מפגשים כאלו הם כייף אמיתי - וביחד מטיילים, חווים חוויות נפלאות , אוכלים טוב- בקיצור: לה דולצ'ה ויטה... הפעם נפגשנו בברצלונה. מאחר וכולנו מכירים אותה, החלטנו להגיע למקומות הפחות מתויירים ובדיעבד היותר יפים ומענינים...( אשתו של אחד מבני הדוד שלי היא ברצלונאית במוצאה) מה אגיד לכם..הצפייה בתושבי העיר הזו, בדפוסי ההתנהגות ובאורח החיים היתה בשבילי צפייה בתיאטרון טוב שרק המציאות יכולה לספק אחד שכמותו. מסקנה אחת לא יכולתי שלא להסיק: העולם "צועד על קיבתו"...מאות מסעדות, בתי קפה, פטיסריות - ( ולאו דווקא באזורי התיירות המובהקים )הכל הומה אדם - כולם מבלים בהנאות הקולינריות סביב שולחנות האוכל. בשעות אחר הצהריים המאוחרות יוצאים הברצלונאים לטיול ולארוחת הערב - שהיא העיקרית ביום - במסעדות הרבות הפזורות ברחבי העיר. אז מי יסביר לי איך האירופאיות האלו כל כך חטובות? (כאילו שאני לא יודעת...)איזה עונג צרוף הוא לשבת ולראות אותן חולפות על פנינו לבושות בשיא טוב הטעם,נעולות בעקבים גבוהים נשענות על הבעל החתיך - והעולם כולו נפלא........ אהבתי כל רגע ב"תיאטרון " הנפלא הזה - ופה ושם התגנבה לה קנאה קטנה , כי בעצם ראיתי בהרבה מהן את פסגת שאיפותי של "איך רציתי להראות" ויודעת שלכך כמובן שלא אגיע...(ולאו דווקא קשור למשקל...)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|