29/05/2011 12:50
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה, תהני בחופשה באילת ...בלי פחמימות מ- 17.00 פעם אחת למלא צלחת , הליכה, הנאה, חברה טובה...הרבה מיםםםם והחיים יפים. בהצלחההההההההההההה נשיקות ואחלה שבוע קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 11:15
 ריבל'ה Posts: 266
|
בלונדה יקרה. לא תמיד מצליחה אני בזמן המועט שלי, להיכנס לכל כותרת לקרוא ולהגיב. כך שעכשיו יצא לי לקרוא את דברייך על נסיעתך לאילת. ואף פעם לא מאוחר בתגובה.
כל אדם זקוק לחופש בחיים שלו, מפעם לפעם. אבל גם בתקופות החופש, כאשר הגוף רגיל לתזונה בריאה ומאוזנת, הוא לא נמשך לג'אנק פוד של המאכלים הלא מזינים ולא בריאים.
כלומר, איך שאנחנו מרגילים את הגוף, לשם הוא נמשך. למשל, אם את רגילה לצחצח שיניים אחרי כל ארוחה, באופן טבעי זה ייעשה גם בחופשה, כי זה סוג של הרגל. אם את רגילה לאכול סלט ירקות בכל ארוחה, תימשכי לאכול ירקות גם בחופש.
אנחנו בנויים על הרגלים. ובשבוע זה שזכיתי להיכנס לתוכנית, גיליתי את "ההרגלים המגונים" שלי, שתוקעים אותי מלרדת במשקל. שיתפתי אתכם, למשל פיצוח גרעינים בזמן צפייה בתוכנית אכילת עוגה בשבת (אפילו בריאה)
המודעות להרגלים, הלא טובים, עוזר לנו להשתחרר מהם. לכן, כח הקבוצה והתמיכה, עוזר להתבוננות, ועבודה עצמית.
כך, שאני מאחלת לך הנאה מהחופש, אבל גם הנאה מאוכל בריא ומזין בחופשה. ואם סטית פה ושם, לא נורא, יש דרך חזרה, ת מ י ד. לדיאטה בריאה ומאוזנת של מירי, לנשים מקסימות שאוהבות אותך. באהבה ריבל'ה. ובהצלחה בהתגברות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 10:39
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה יקרה, אני בטוחה שאת יודעת את הכללים ויכולה להנות לא רק מאוכל, תנוחי תכייפי תהיי בתנועה וגם במנוחה ובסתלבט והעיקר, לא משנה מה תשתדלי לשתות הרבה ובלי פחמימות מחמש בהצלחה ותעשי חיים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 06:42
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב בלונדה, נסיעה טובה לאילת, תהני מהחופשה, אל תשכחי קרם הגנה וזהירות בחשיפה לשמש. אני בטוחה שתסתדרי עם האוכל ואל תוסיפי יותר מידי דאגות בנושא זה לליבך, צאי לחופש תהני ותחזרי אלינו עם חוויות וכמובן שוב למסגרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 05:53
 dany Posts: 19819
|
שוב חופשה נעימה ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 05:09
 אקורדיאון Posts: 16382
|
בלונדוש מתוקה שלי עברת תקופה לא קלה השנה מגיע לך לנוח ולהנות אז עשי זאת בלב שלם. את פצצה הורסת ואת השניים שלושה תחזירי אחר כבוד כשתחזרי. שיהיה לך שבוע קסום. נשיבוקים. אולי את השקילה לאחר החופשה תעשי איתנו?מתגעגעת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2011 15:08
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה מתוקה סעי בשלום תהנו כל המשפחה וחיזרי אלינו עם כוחות מחודשים ובמינימום קילוגרמים נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2011 12:02
 לייסי Posts: 623
|
היי בלונדה יקרה! אל תקלקלי את מה שהשגת. תהני באילת ואל תדאגי - דווקא שם קל לשמור - תאכלי גבינות , סלט חביתה או ביצה קשה ותפנקי בארוחת הבוקר שבה מותא לאכול גם פחמימות. תהני - תנוחי ותעשי חיים ותשתי הרבה מים. סומכת עלייך - אוהבת -אסתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2011 10:23
 dany Posts: 19819
|
בלונדה בילוי נעים ומהנה תעשי חיים כי חיים את ההווה......... ושתחזרי.................... תמיד יש זמן לתקן. ואכן במידת האפשר תיכנסי לפורום לקבל עידוד ולהתעדכן חפשה נהדרת נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2011 07:51
 בלונדה.... Posts: 3603
|
בוקר טוב לכולן , אז ככה בגלל העלייה יום שני במשקל היה קצת מבאס אחרי השמירה ההדוקה שלי, השבוע התחיל בלנסות להוכיח שאני ממשיכה הלאה אבל כשאני מסתכלת לכם בלבן של העיניים הרשתי לעצמי קצת יותר. מחר אני נוסעת לאילת - חופש שאני ממש זקוקה לו אחרי שנה מסיבית ולא קלה ודווקא בגלל זה התבאסתי מהשקילה כי לצאת לנופש שאת יודעת שכבר יש עלייך שני קילו וחצי מיותרים זה מרגיש שאת צריכה להיות עוד יותר בשליטה וזה עוד הכל כלול. אני אומרת לכם את האמת הפחמימות משעה חמש לא מדאיג אותי כי ארוחת ערב לא מלהיבה אותי אני יותר אוהבת את הארוחות בוקר ושם הנפילה. אז אני מתכוונת לנסוע ולהנות ובאמת באמת לנסות ולשמור על שפיות . מקווה שאוכל להיכנס שם לפורום ולשאוב מכם קצת כוחות התגברות על היצרים שלנו. אוהבת .....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|