הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום לפורום.. טעימה מאתמול רק בשבילכם (-;

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
28/05/2011 10:22

dany
dany
מיכל גיתי ותומר המתוקים
עבר לו עוד אירוע מכונן בחייכם המשותפים ולראיה תהיינה התמונות למזכרת נצח.
אכן אתם כבר משפחה לכל דבר.
מאחלת לכם המשך מאושר ורווי שמחות
וכמובן להורים היקרים הגשמת חלומות קטנים כגדולים............. כולל דיאטה איך לאwink
בהמון אהבה
דני
edited by dany on 5/28/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2011 07:33

בלונדה....
בלונדה....
מיכלי יקרה,
כמו תמיד כותבת יפה כל כך....
כל הכבוד לך שהאירועלא היה סביב אוכל , אין כמו להרגיש יפה ולדעת שהיה שווה כל המאמץ.
תמשיכו לגדל את הגוזל הקטן בהמון המון אהבה ואת צודקת מהרגע שהם נולדים את לא זוכרת כלום מהעבר
ואת לא מבינה מה עשיתם לפניו.
שבת נפלאה
0 קישור קבוע (Permalink)
28/05/2011 07:22

מיכל שרון
מיכל שרון
פורום יקר ואהוב... כפי שכתבתי כאן כבר אתמול חגגנו את הולדתו של תומריקו עם חברים ומשפחה ואני שמחה מאוד שקיימנו אירוע ואני עוד יותר שמחה מאיך שהוא התנהל.
קודם כל ולפני הכל תומר שלנו היה חתיך קטן (עם בגד גוף פולו וג'ינס מאבא שלו) והתנהג פשוט לדוגמה ומופת לכל התינוקות באשר הם.. לא השמיע ציוץ כל האירוע, ישן את חלקו ורוב הזמן היה פשוט עירני בטירוף, פיזר חיוכונים וחמידויות לכל עבר ועשה לנו עבודת השווצה קלה ביותר... בקיצור - כיף ואושר גדול!
אחרי זה גיתי שלי היקר שעם סיום ההריון חזר לעצמו והחליט להפסיק עם ההזדהות הרגשית עם מצבי ההריוני והחזיר חובות הריון והיה נראה טוב מתמיד עם חולצה חדשה במידה קטנה יותר.
ולסיום סיומת אני כמובן!!! אני חייבת לומר לכם שאני לא זוכרת מתי הרגשתי כל כך יפה ומהממת כמו שהרגשתי אתמול ומתי גם כל הסביבה בלי יוצא מן הכלל ראתה והחמיאה ופירגנה. לכבוד האירוע קניתי שמלה מהממת של רונן חן (יקר אבל שווה כל שקל) שהבד והקפלים ואיך שהוא נפל על הגוף בתוספת טייץ מחטב ועקבים גבוהים פשוט היו הצלחה מסחררת.
לא חסכתי וגם הזמנתי הביתה מאפרת מקסימה שעשתה בי פלאים והרגשתי כמו סינדרלה ממש.
ובחצות כשהיום נגמר והגיעה השעה להוריד את האיפור ולהיכנס למיטה ממש הרגשתי כמו דלעת קטנה.. wink
ובמשפט אחד: היה שווה לשמור כל ההריון, היה שווה לשמור אחריו וכיף לי שהיה כל כך קל להתלבש יפה וסקסי ומדהים ולהסתיר את המעט שעוד נשאר ממנו!!
ולגבי האירוע עצמו - מהרגע שהגענו שתיתי רק מים ומים ועוד קצת מים (גיתי לעומת זאת התבלבל ובמקום מים זרם לו ויסקי לכוס כל הזמן wink), לא אכלתי פירור כל האירוע ובסוף הסתפקתי בסנדביץ' כשחזרנו הביתה לקראת חמש אחה"צ.
אז היה לנו יום כייפי ונהדר ושמח ואני כבר ממש מחכה בקוצר רוח שיגיעו התמונות!!!

ולסיום רציתי לחלוק אתכם את הברכה שהקראתי באירוע עצמו... בכל זאת, גם אתן כאן שותפות לשמחות שלי לא?

"כל הבוקר ישבתי וחיפשתי מילים של אחרים, רציתי למצוא איזה קטע, הגיג או שיר שמישהו אחר כבר כתב כ"כ יפה ומדוייק ונוגע שיתאר את מה שאני מרגישה, אבל לא מצאתי... אז נשארתי עם עצמי.
עברו 26 חודשים בדיוק מאז שהתכנסנו לאחרונה בפורום כזה ועכשיו שאני חושבת על זה אני לא מאמינה שכבר עברו יותר משנתיים.. החתונה שלנו נראית לי כמו פרה-היסטוריה.
יש לי הרבה מחשבות ורגשות שמתפרעים בתוכי בקשר להריון וללידה ולאמהות החדשה לי כל כך...
אני לא מאמינה איך חלפו להם כבר 9 חודשים מאז שנודע לי לראשונה על תומריקו שלנו כשעוד היה בוטן קטן שנבט בי...
התדהמה שאחזה בי, ההפתעה מהמהירות שבה הכל התרחש ובלי להרגיש "טסו" עוד 7 חודשים וכבר הבוטן נולד ומי בכלל זוכר עכשיו את ההריון?! או הלידה?! זו בכלל נדמית לי רחוקה, כאילו קרתה לנו בחיים אחרים... כי כל מה שיש לי היום הוא הווה אחד מתמשך ופלאי וקסום.
הווה שמגלה לי כל יום מחדש עוד חיוך, עוד ניואנס קטן של בכי, הרמת ראש, רצונות ומאוויים שמתגבשים ומתבהרים לי
הווה שכולו חיתולים והנקות וגזים ואמבטיות חמימות
הווה שכולו בגדים קטנטנים וחמידויות וקולות של גורים
הווה שמלא כל כולו בתומר שלנו שהוא בעיננו (איך לא?) הכי מושלם וחכם ומדהים שקיים!
הווה שמאלץ אותנו לעבור תהליך התבגרות נוסף ומזורז - כי עכשיו אנחנו כבר גדולים באמת... כי ככה זה הורים לא? גדולים!
אז לתומר שלנו שהפך אותנו למשפחה באמת, לבית אב בישראל, אני רוצה להגיד תודה אמיתית שהפצעת בחיי - הם בהחלט מרגישים שלמים יותר עכשיו."

שיהיה לכולנו אחלה יום ושבוע נפלא smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » שבת שלום לפורום.. טעימה מאתמול רק בשבילכם (-;

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!