29/05/2011 15:27
 רבקה Posts: 8411
|
ריבל'ה יקירתי כל מילה שלך בסלע מירי שלנו היא אחת ויחידה את האנשים הלא טובים (אם יש כאלה ) מירי קולטת ופשוט אין להם מקום בפקולטה לאיכות החיים איך מירי שלנו תמיד אומרת אני רוצה לידי אנשים טובים אוהבים ומפרגנים וזאת התוצאה אנחנו כאן למען כולם עם כל האהבה שבלב כדי לעזור לתמוך ולעודד ולך ריב'לה המון בריאות והצלחה ביחד עם כולם נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 06:24
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
תודה ריבי ואכן המקום הזה הוא כל כך שונה ואחר מכל פורום שקיים וכל זאת בזכות האנרגיות החיוביות שקיימות כאן , האחווה, תחושת שיתוף, אהבה רבה לאדם באשר הוא אדם . זכינו ,ותודה לך שהצטרפת אלינו. ושוב אמן לכל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 05:45
 dany Posts: 19819
|
תודה ריבי ואכן המקום הזה הוא כל כך שונה ואחר מכל פורום שקיים וכל זאת בזכות האנרגיות החיוביות שקיימות כאן , האחווה, תחושת שיתוף, אהבה רבה לאדם באשר הוא אדם . זכינו ,ותודה לך שהצטרפת אלינו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 04:50
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
ריבל'ה יקרה, אכן צדקת - מירי שלנו עושה שליחות שאין דומה ושנייה לה . כל כך אהבתי את המשפט שלך ש"מירי זכתה להיות שליחה מהקב"ה" - ומירי היא זו שלא רק הצילה נפש אחת ובכך הצילה עולם ומלואו - מירי מצילה הרבה הרבה נפשות והרבה עולמות עומדים לזכותה. שבוע טוב - בריאות שלמה - בשורות נפלאות והצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מצטרפת לכל מילה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 00:10
 tutit Posts: 2431
|
ריבל'ה יקרה! אכן הפורום הזה מלא בנשים מקסימות ומפרגנות וזה מה שכ"כ כיף בו התמיכה והכתף והאוזן קשבת כשצריך..........כיף שהצטרפת אלינו.............. שיהיה לך המון הצלחה בתהליך...וכמובן בריאות טובה
שבוע טוב ומהנה לכולנו...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 00:03
 ריבל'ה Posts: 266
|
את האמת היה לי קשה לקפוץ למים לפורום נשים שאני לא מכירה, ואי פעם אם אפגוש. אבל אתן כל כך מדהימות, מפרגנות, אוהבות, שהיה לי ממש קל להתחבר אליכן, הקבלה שלכן את השנייה, איך שהיא, ומה שהיא, לקבל, לתמוך, להבין. זה מה שהייתי זקוקה מאוד. נו, לא פלא, כאשר יש לכן, ועכשיו לי, מדריכה מיוחדת כל כך כמו מירי , שפשוט משרה רוח של אחדות ואהבה אין סופית, בנתינה האמיתית שלה, אני מרגישה שמפעם בך מירי יקרה, בתוך ליבך עמוק, אהבת הזולת ברמות שהן נדירות, עם כל כך רצון לעזור ל כ ו ל ם... באמת אשריך... הקב"ה אוהב אנשים כמוך, ובזכות אחדות עם ישראל יגאל בקרוב ממש. ושוב, תודה לכל אחיותי היקרות שהגיבו לי באהבה לקרולין על דברייך המרגשים, למירי, דני, שאפתנית, קרונשה, EFF. מתוקות. שבוע טוב ומבורך ובהצלחה לכולנו בהרזיה, ואחדות אמיתית. באהבה והוקרה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2011 23:18
 EFF Posts: 6417
|
ריבל'ה יקרה, אכן צדקת - מירי שלנו עושה שליחות שאין דומה ושנייה לה . כל כך אהבתי את המשפט שלך ש"מירי זכתה להיות שליחה מהקב"ה" - ומירי היא זו שלא רק הצילה נפש אחת ובכך הצילה עולם ומלואו - מירי מצילה הרבה הרבה נפשות והרבה עולמות עומדים לזכותה. שבוע טוב - בריאות שלמה - בשורות נפלאות והצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
28/05/2011 19:00
 קרנושה Posts: 3420
|
ריבל'ה כתב:
אשריך, שזכית להיות שליחה מהקב"ה לעזור להמוני בן אדם - גם לרדת במשקל, גם להרגיש נפלא ביחד בקבוצות שלך ובפורום עם הנשים המקסימות שנותנות לי המון כח. יש לי המון ידע בתזונה והרזיה , ובמקרה (אותיות רק מה') חיפשתי באינטרנט מידע על קשיי הרזיה אחרי טיפול כימותרפי, ונתקלתי בפורום שלך. ונכבשתי! הדרך שאת מלמדת מאוזנת, בריאה, נפלאה. ואת אישה מיוחדת ומדהימה והרצאותיך מאלפות. , תודה שאת כאן איתנו. מאחלת לך שבת שלום ומבורך באהבה ריבל'ה
ריביל'ה מאחלת לך רק בריאות והמון המון הנאה מהמדריכה הכי טובה שאפשר לבקש. את במקום הנכון לצד האנשים הכי טובים והאנרגיות הכי טובות...יותר מזה לא צריך כלום. מאחלת רק טוב ותמשיכי לשתף אותנו. שבוע מבורך♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 18:50
 dany Posts: 19819
|
ריבה אשריך ואשרינו שזכינו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 16:29
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ריבהלה יקרה תודה רבה על הפירגון, אכן תודה לאל יום יום על הזכות לעזור ולתמוך באנשים, ובמיוחד לנשים כמוך שיודעות להנות ולפרגן, מאחלת לך המון בריאות והתמדה במסגרת שלנו....שבת נפלאה ובשליטה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 15:18
 שאפתנית Posts: 8392
|
ריבל'ה אני מאחלת לך רק בריאות. אין ספק שהגעת למקום הנכון בכל הקשור לתזונה, איכות חיים וחברות. זה הבית הכי חם שתמצאי וזו הסיבה שכולנו נמצאות כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 14:15
 קרולין Posts: 6651
|
ריבל'ה יקרה! אכן כן, מירי שלנו מדריכה/מטפלת מס' 1 בדיאטה ובדרך היא נוגעת ומטפלת בנו בכל תחומי החיים. היא מניעה את כולנו לשינוי ואין לה מתחרים. (אני חניכה שלה "רק" 24 שנים...) בנוסף, אני קוראת את ההודעות שלך ומתרגשת כל פעם מחדש, את אשה אמיצה ומאד מאד חיובית ואופטימית. אני מאד שמחה שהצטרפת לפורום הנפלא והתומך שלנו ומאחלת לך מעומק ליבי: 1. בריאות שלמה! 2. ים של הצלחה בתהליך.... תדעי, שכולנו כאן תמיד בשבילך עם ים של פירגון ,תמיכה, עידוד, חום ואהבה. שבת שלום ומבורך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 14:08
 ריבל'ה Posts: 266
|
אשריך, שזכית להיות שליחה מהקב"ה לעזור להמוני בן אדם - גם לרדת במשקל, גם להרגיש נפלא ביחד בקבוצות שלך ובפורום עם הנשים המקסימות שנותנות לי המון כח. יש לי המון ידע בתזונה והרזיה , ובמקרה (אותיות רק מה') חיפשתי באינטרנט מידע על קשיי הרזיה אחרי טיפול כימותרפי, ונתקלתי בפורום שלך. ונכבשתי! הדרך שאת מלמדת מאוזנת, בריאה, נפלאה. ואת אישה מיוחדת ומדהימה והרצאותיך מאלפות. , תודה שאת כאן איתנו. מאחלת לך שבת שלום ומבורך באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|