|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/05/2011 18:55
 dany Posts: 19819
|
עגיל יקרה בהחלט אפשר שאת עייפה מאד ואז כוחות ההתנגדות נחלשים וקטנים. עצות נתנו לך כאן כך שלא אחזור עליהן שתיהיה לך שבת נפלאה שקטה ושלווה
עגיל כתב:
שבת שלום לכולם , וברכות למחלימים, רציתי לשתף את כולם בבעיה שתוקפת אותי בתדירות ..... ומונעת ממני ירידות - הבעיה היא - חוסר שליטה ,כשאני חוזרת מהעבודה...... -זה לא ש-חס וחלילה אין אוכל במקרר- יש ויש- ירקות מבושלים, יש תמיד עוף .או דומה לו , אבל יש איזו פקודה שיוצאת מהמוח..........- זורמת לכל הגוף! ופשוט לא ניתנת לשליטה! אפילו אם אני אוכלת את האוכל ה-נכון- ...... לבסוף ........אוכל גם מה שאסור! אולי אני פשוט עייפה..... ולא יכולה להיתמודד- -שבת שלום לכולם -ושמירה קלה מ-עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 18:54
 dany Posts: 19819
|
תודה יקירה על המידע החשוב ותומך כל כך
ריבל'ה כתב:
עגיל יקירתי. כמה את צודקת. למעשה המוח הוא הפעיל העיקרי בכל ההתנהלות שלנו. אני אישית במקצועי יועצת לטיפול רגשי, ועובדת על שינוי תבניות חשיבה בתת מודע למטופלות שלי. אני פועלת עם הרבה שיטות וטכניקות, בסידרה קצרה של מפגשים. אבל אחת מהטכניקות שאני הכי אוהבת להשתמש בהן, זהו הדמיון מודרך. למעשה את מעוררת אותי לשלב עם הדיאטה גם דמיון מודרך, הייתי כל כך עסוקה בתפריט, מה מותר, מה אסור, מה להוריד, איך לעשות... נעשה ביחד יקירה בע"ה. ועכשיו לשיטת הדמיון מודרך עצמי עינים, נשמי עמוק ונשפי ותני לגוף שלך להגיע להרפייה מליאה כ2 דקות נשמי ונשפי מספר פעמים והרפי את כל איברי הגוף. אחרי ההרפייה, דמייני שיש סביבך בועה של אור, כמו ביצה גדולה שעוטפת אותך תרגישי שאת כמו ברחם של אמא, במקום חם ונעים, או אור הקב"ה עוטף אותך מה שנעים לך להרגיש ותחווי נינוחות, רגיעה, שלווה, את החום, האהבה שבועת האור מקרינה לתוכיך. שוב נשמי עמוק, הרפי, ותני לכל גופך לחוות שלוה, רגיעה, נעימות, אהבה במצב הזה שזכית והגעת לתודעה שלווה ורגועה דמייני את עצמך חוזרת מהעבודה, ניגשת בכיף למקרר ולוקחת אך ורק אוכל בריא לדיאטה (עוף , דגים, ירקות וכד'), דמייני את עצמך, נהנית מהאוכל הזה, ואמרי לעצמך בשקט בתודעה "האוכל הזה טעים לי, אני אוהבת אותו, אני דוחה ממני כל אוכל משמין ולא בריא" חזרי על משפטים אלה בתודעתך. ושוב, דמייני את עצמך שאינך נמשכת בכלל לאוכל שאסור ! זה פשוט לא מושך אותך. ושוב אימרי בתודעתך אני כל כך אוהבת את האוכל הבריא לי לדיאטה, כיף לי איתו, לא נמשכת לשום דבר אחר". חזרי על משפט זה בתודעתך מספר פעמים פתחי לאט את העיניים. ואמרי משפט זה בנוסח שלך, 5 פעמים בקול רם. עד כאן. . לימדתי אותך על קצה המזלג כמובן . יש לעשות תרגיל זה עם ההשכמה ולפני השינה 5-10 דקות. בהצלחה רבה. תרגישי נפלא אחרי התרגילים. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 17:14
 רבקה Posts: 8411
|
ריב'לה קראתי את שכתבת כמובן שאנסה ותודה על העברת המיידע כמו שאומרים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 16:33
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עגיל יקרה בדיוק מהסיבות שנתת כאן, המצאתי לי את השיטה בלי פחמימות מ 5 הייתי חוזרת בלילה מהעבודה וכל הידע, אופי ,וכח היו מתגמדים מול האוכל..... עכשיו שמשעה 5 אוכלים רק חלבונים וירקות, חוזרת השליטה והשלווה, וזה בדוק. תחזרי מהיום לשיטה, ותראי איך הכל בא על מקומו בשלום. שבת טובה ונפלאה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 16:28
 אקורדיאון Posts: 16382
|
עגיל יקירה אכן זוהי מה שנקרא תקופה לא טובה והיא פוקדת כל אחת ואחת מאיתנו. מזל גדול שאנחנו במסגרת והמודעות קיימת גם במהלך הנפילות כשנדמה לנו שאיבדנו שליטה לחלוטין. אם לא היינו כאן האמיני לי אני באופן אישי לא הייתי עוברת בדלת. אני בטוחה שהתקופה הזו חולפת ואכן חשוב לעשות הכל להתחיל כל יום מחדש וגם באם החלק מהימים תהה נפילה אחרי יום או חצי יום של שליטה. במקרה הרע נעמוד על המאזניים ונסתכל בלבן של העיניים של מירי ונדע שחובה להחזיר את החוב כל עוד הוא קטן. שבת שלום ומבורך ובהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 15:55
 עגיל Posts: 62
|
ריבל'ה כתב:
עגיל יקירתי. כמה את צודקת. למעשה המוח הוא הפעיל העיקרי בכל ההתנהלות שלנו. אני אישית במקצועי יועצת לטיפול רגשי, ועובדת על שינוי תבניות חשיבה בתת מודע למטופלות שלי. אני פועלת עם הרבה שיטות וטכניקות, בסידרה קצרה של מפגשים. אבל אחת מהטכניקות שאני הכי אוהבת להשתמש בהן, זהו הדמיון מודרך. למעשה את מעוררת אותי לשלב עם הדיאטה גם דמיון מודרך, הייתי כל כך עסוקה בתפריט, מה מותר, מה אסור, מה להוריד, איך לעשות... נעשה ביחד יקירה בע"ה. ועכשיו לשיטת הדמיון מודרך עצמי עינים, נשממא אני אני י עמוק ונשפי ותני לגוף שלך להגיע להרפייה מליאה כ2 דקות נשמי ונשפי מספר פעמים והרפי את כל איברי הגוף. אחרי ההרפייה, דמייני שיש סביבך בועה של אור, כמו ביצה גדולה שעוטפת אותך תרגישי שאת כמו ברחם של אמא, במקום חם ונעים, או אור הקב"ה עוטף אותך מה שנעים לך להרגיש ותחווי נינוחות, רגיעה, שלווה, את החום, האהבה שבועת האור מקרינה לתוכיך. שוב נשמי עמוק, הרפי, ותני לכל גופך לחוות שלוה, רגיעה, נעימות, אהבה במצב הזה שזכית והגעת לתודעה שלווה ורגועה דמייני את עצמך חוזרת מהעבודה, ניגשת בכיף למקרר ולוקחת אך ורק אוכל בריא לדיאטה (עוף , דגים, ירקות וכד'), דמייני את עצמך, נהנית מהאוכל הזה, ואמרי לעצמך בשקט בתודעה "האוכל הזה טעים לי, אני אוהבת אותו, אני דוחה ממני כל אוכל משמין ולא בריא" חזרי על משפטים אלה בתודעתך. ושוב, דמייני את עצמך שאינך נמשכת בכלל לאוכל שאסור ! זה פשוט לא מושך אותך. ושוב אימרי בתודעתך אני כל כך אוהבת את האוכל הבריא לי לדיאטה, כיף לי איתו, לא נמשכת לשום דבר אחר". חזרי על משפט זה בתודעתך מספר פעמים פתחי לאט את העיניים. ואמרי משפט זה בנוסח שלך, 5 פעמים בקול רם. עד כאן. . לימדתי אותך על קצה המזלג כמובן . יש לעשות תרגיל זה עם ההשכמה ולפני השינה 5-10 דקות. בהצלחה רבה. תרגישי נפלא אחרי התרגילים. שבת שלום אוי אוי איזה תגובה מממת - קודם כל רי,,בלה אני אאחלת לך רפואה שלמה ! אני בטוחה ש-עם כוח רצון ו- ידע שיש לך הכל יהיה מצויין. אקח ברצינות את התרגיל . אדפיס אותו ! ואתלה על המקרר. תודה לכל המעודדים - מכל אחד אלמד . שבת שלום - בריאות - ושמירה קלה . מ- עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 14:18
 קרולין Posts: 6651
|
עגיל יקרה, אצלנו ה"מנגנון" הזה..."השתבש"...ועל זה אנחנו עובדים עם מירי שלנו ל"סדר" אותו שיהיה נורמלי...זה לא קל אך אפשרי.... עם הזמן והתירגול יש שינוי לטובה ב"מנגנון"..... שבת שלום ובשליטה. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 13:59
 ריבל'ה Posts: 266
|
הדמיון מודרך שלימדתי מצויין לכל. לראות עצמך רזה, יפה, בריאה לא נמשכת למתוק. שיטה זו עזרה לי שהגידול ממאיר (היה לי בפנים התפשט למוח ולגרון) עבר במהירות שהרופאים לא האמינו. ממש. עכשיו נפעיל את זה ביחד לדיאטה שלנו בע"ה. בהצלחה לכולנו. באהבה ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 13:54
 ריבל'ה Posts: 266
|
עגיל יקירתי. כמה את צודקת. למעשה המוח הוא הפעיל העיקרי בכל ההתנהלות שלנו. אני אישית במקצועי יועצת לטיפול רגשי, ועובדת על שינוי תבניות חשיבה בתת מודע למטופלות שלי. אני פועלת עם הרבה שיטות וטכניקות, בסידרה קצרה של מפגשים. אבל אחת מהטכניקות שאני הכי אוהבת להשתמש בהן, זהו הדמיון מודרך. למעשה את מעוררת אותי לשלב עם הדיאטה גם דמיון מודרך, הייתי כל כך עסוקה בתפריט, מה מותר, מה אסור, מה להוריד, איך לעשות... נעשה ביחד יקירה בע"ה. ועכשיו לשיטת הדמיון מודרך עצמי עינים, נשמי עמוק ונשפי ותני לגוף שלך להגיע להרפייה מליאה כ2 דקות נשמי ונשפי מספר פעמים והרפי את כל איברי הגוף. אחרי ההרפייה, דמייני שיש סביבך בועה של אור, כמו ביצה גדולה שעוטפת אותך תרגישי שאת כמו ברחם של אמא, במקום חם ונעים, או אור הקב"ה עוטף אותך מה שנעים לך להרגיש ותחווי נינוחות, רגיעה, שלווה, את החום, האהבה שבועת האור מקרינה לתוכיך. שוב נשמי עמוק, הרפי, ותני לכל גופך לחוות שלוה, רגיעה, נעימות, אהבה במצב הזה שזכית והגעת לתודעה שלווה ורגועה דמייני את עצמך חוזרת מהעבודה, ניגשת בכיף למקרר ולוקחת אך ורק אוכל בריא לדיאטה (עוף , דגים, ירקות וכד'), דמייני את עצמך, נהנית מהאוכל הזה, ואמרי לעצמך בשקט בתודעה "האוכל הזה טעים לי, אני אוהבת אותו, אני דוחה ממני כל אוכל משמין ולא בריא" חזרי על משפטים אלה בתודעתך. ושוב, דמייני את עצמך שאינך נמשכת בכלל לאוכל שאסור ! זה פשוט לא מושך אותך. ושוב אימרי בתודעתך אני כל כך אוהבת את האוכל הבריא לי לדיאטה, כיף לי איתו, לא נמשכת לשום דבר אחר". חזרי על משפט זה בתודעתך מספר פעמים פתחי לאט את העיניים. ואמרי משפט זה בנוסח שלך, 5 פעמים בקול רם. עד כאן. . לימדתי אותך על קצה המזלג כמובן . יש לעשות תרגיל זה עם ההשכמה ולפני השינה 5-10 דקות. בהצלחה רבה. תרגישי נפלא אחרי התרגילים. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 13:09
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי עגיל, התופעה שאת מתארת מוכרת לי מאוד מאוד. יש תקופות בדיוק כמו שאת מתארת שאת חוזרת הביתה מהעבודה ולא משנה שאת לא רעבה, או שאת כן רעבה ואוכלת משהו שמותר אבל תמיד השד שבראש דואג שתאכלי גם משהו שאסור. אין לי פטנט או קסם כדי להעלים את התופעה הזו. הדבר היחיד שאפשר לעשות, וזה מנסיון, פשוט לשתות כוס מים, ללעוס מסטיק ולצאת במהירות מהמטבח. זה מצריך כל הזמן לדבר אל עצמנו. לא נראה לי שיש דרך אחרת.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 12:28
 אשירה Posts: 4292
|
בתקופות רעות קורה לי בדיוק אותו הדבר, אני יכולה לסיים את היום במחוננות יתרה, לצחצח שיניים, ואז נכנס השד הרע ומונע ממני להיכנס למיטה עד שלא אכניס משהו רע לפה, אם זה משהו מתוק כשיש בסביבה (משתדלת שלא יהיה), או סתם פרוסת לחם שבכלל אסור לי בגלל הגלוטן, או משהו אחר כי אני הופכת ברגעים אלה מאוד מאוד יצירתית כעת אני במצב טוב מבחינה זאת ומקווה לעבור את 21 היום של הגמילה משטויות!!!!
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 12:12
 עגיל Posts: 62
|
שבת שלום לכולם , וברכות למחלימים, רציתי לשתף את כולם בבעיה שתוקפת אותי בתדירות ..... ומונעת ממני ירידות - הבעיה היא - חוסר שליטה ,כשאני חוזרת מהעבודה...... -זה לא ש-חס וחלילה אין אוכל במקרר- יש ויש- ירקות מבושלים, יש תמיד עוף .או דומה לו , אבל יש איזו פקודה שיוצאת מהמוח..........- זורמת לכל הגוף! ופשוט לא ניתנת לשליטה! אפילו אם אני אוכלת את האוכל ה-נכון- ...... לבסוף ........אוכל גם מה שאסור! אולי אני פשוט עייפה..... ולא יכולה להיתמודד- -שבת שלום לכולם -ושמירה קלה מ-עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|