26/05/2011 16:35
 רבקה Posts: 8411
|
מיכלי אומרים שאישה שמניקה לא מקבלת מחזור מסתבר שלא כך הדבר ולמדנו שאם שומרים המחזור לא משפיע לכל כך גרוע במשקל והרבה נשים משתמשות בו כסיבה למסיבה. ביום שני כשחזרתי מהחוג כתבתי בפוסט מיוחד עבורכם אקפיץ לך אותו שוב תהנו מהחגיגה מגיע לו נשיקות
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 16:28
 קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, ברכות לחגיגה לכבוד ת ו מ ר. תהנו תבלו ותתרגשו. את מחוננת ומודל לחיקוי לפני לידה, בהריון ואחרי לידה...שאפו! קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:20
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מיכלי מזמן אמרתי לך שאת מודל לחיקוי במיוחד לכל ההריוניות ולכולנו. יישר כח מחוננת. רק שמחות ותומר מהמםםםםם.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 12:04
 dany Posts: 19819
|
מיכלי ברכות לאירוע והחגיגה של תומר המתוק. וברכות לך מחוננת שעמדת במקום. ובנוגע למחזור............שמחה שכבר לא רואה אותו המון המון זמן.......................... מצד שני לא יכולה להשתמש בו בתירוץ...........חחחחחחחחחחחחחח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 10:59
 שאפתנית Posts: 8392
|
היי מיכלי, ראשית אני רוצה לברך אתכם לקראת הארוע בסוף השבוע לכבוד תומריקו. שתהנו ותחגגו בשמחה ובאושר עם כל המשפחה. שנית, אני לגמרי מזדהה עם דבריך בכל הנוגע למחזור החודשי (שאמור לבקר אותי החל מהיום בערב), כמוך כמוני, גם אני שונאת אותו, אחרי לידות הייתי מתבאסת שהוא שוב מופיע ובמיוחד אני שונאת אותו בעונות הקיץ החמות אבל אין לנו ברירה ואנו נשים. אני בהחלט מסכימה איתך שיש חודשים שהמחזור מגביר את הרעב והתאווה למתוקים ויש חודשים שהוא לא משפיע בכלל וכאן גם השפעתו על השקילה השבועית שלנו. כאשר אנחנו משתפות פעולה עם החשק המשקל עולה ואז אנחנו מאשימות את המחזור, והאמת היא בצדק כי הוא הגורם, זה שנכנענו לו זה לא באשמתנו המלאה (ח..ח.ח..) אבל אנחנו נשים ואלה הם חיינו אז עד גיל הבלות נלמד להתמודד איתו. בהצלחה לכולנו ושוב, מזל טוב ואני בטוחה שתראי פצצה עם הבגדים החדשים והיפים שקנית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 09:29
 מיכל שרון Posts: 1318
|
ועל מה אני מדברת? על המחזור החודשי כמובן!!! בשבת האחרונה אחרי 11 חודשים בדיוק מאז הפעם האחרונה שנראה במחוזותינו הוא שב בגאון... איך שמתרגלים בקלות לדברים טובים... מי בכלל זכר שזה קיים?! מה אני אגיד לכן.. בהחלט חווייה לא פשוטה. האמת מזמן אף אחת כאן לא דיברה על המחזור, לא השתמשה בו כתירוץ לשקילה לא מוצלחת ועל זה שאפו לכולם.. אבל אין ספק שיש כמה דברים שקשורים אליו שאני מרגישה צורך להזכיר בעיקר לעצמי ואולי גם לחלקכן. אז קודם כל אני חייבת לספר לכן על החווייה עכשיו, מנקודת מבטה של אמא מניקה... זה סיוט!!!! מאיפה להתחיל הא? אז קודם כל נתחיל מהעובדה שכאבי המחזור הרגילים (שכבר שכחתי איך הם מרגישים) מועצמים פי כמה בזמן ההנקה ואחריה (בדיוק כמו מייד לאחר הלידה, ההורמונים נכנסים לפעולה ומכווצים את הרחם והתוצאה - אאוצ'...). נמשיך מהעובדה שהחזה יותר רגיש בזמן מחזור.. וכעת כשיש תומריקו אחד חמודיקו שיונק במרץ לפחות 6 פעמים ביום הרגישות הזאת מגיעה לרמות בלתי נסבלות והשבוע בפעם הראשונה ממש כאב לי להניק, השאיבות היו בלתי נסבלות ואני ממש שקלתי לסגור את הבסטה וזהו מרוב כאבים. ונסיים בחשקים הרגילים שמחזור עושה לנו.. הלוע שנפתח לנו, התאווה למתוקים... תוסיפו את זה להתמודדות היומיומית שאני כבר מתורגלת בה של החשקים הנלווים להנקה ממושכת ואנחנו כבר מדברות על אתגר רציני למיטיבות לכת. ולסיכום כמובן - הנפיחות שמורגשת בזמן המחזור שהתווספה על בטן הריון שממש עוד לא מראה סימני היעלמות ותקבלו אישה אחת שממש לא מרוצה מאיך שהיא נראית במראה בימים אלו!!! והנה כמה נקודות אור חיוביות (בכל זאת חייבים לאזן את ים הקיטורים) - בשקילה השבועית ביום שני עמדתי על המקום!!! ומה זה אומר? ובכן לקח לי 3 ימים לעכל את משמעות הדבר אבל מה שזה אומר שאני ממש מחוננת!!! שלמרות הכל ואף על פי כן הצלחתי מספיק לשמור ולהישאר בשפיות ולא להעלות גרם על אף שבמחזור יש בגוף צבירת נוזלים, על אף החשקים... ואם אני יכולה יקירותיי - כולכן יכולות. נזכרתי שוב בדיון החודשי שלי עם מירי בעניין המחזור ועל כך שמירי תמיד אמרה שמחזור זו לא סיבה.. שמי ששומרת ומשתדלת גם הוא לא יוכל לקלקל לה ירידה ונזכרתי שבאמת בחודשים שבהם החלטתי לא לוותר לעצמי ולא להשתמש במחזור כתירוץ להכניס אוייבים הביתה (ומשם הרי הדרך קצרה מאוד לפה) גם אני הצלחתי לראות ירידות ועמידות על המקום. ולסיום אני אומר שמשבת ועד היום לא נפלתי בפח המתוקים, גם אתמול שהייתי בלימודים לא נפלתי ולא הלכתי לקפיטריה ולא התפתתי בהפסקות ונשארתי בכיתה עם קופסת הירקות שלי והביצה הקשה והסנדביץ' שהכנתי בבית והתפוח ושתיתי מים מים ועוד מים.. בסה"כ 3 ליטר. ולמה כתבתי לכן את כל זה? כי מחר אנחנו חוגגים עם כל המשפחה והחברים את הולדתו של תומריקו שלנו ואפילו שקניתי בגדים חדשים ויפים לכבוד האירוע שהרגשתי איתם לראשונה מאז הלידה ממש ממש סקסית ומהממת אני כבר יומיים הולכת בתחושה של פילונת מחמד קטנה.. והייתי צריכה את הפוסט הזה כדי להזכיר לעצמי איזה מחוננת אני השבוע ולהרגיש קצת יותר טוב עם עצמי שבמראה. שיהיה לכולנו יום מוצלח והתכוננות טובה לקראת הסופ"ש (שזה אומר לבשל ולהכין מראש כל מה שצריך לשעות הקשות).
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|