27/05/2011 13:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
נכון, באמת כל הדברים שציינת התכווצו גם הם. באמת תענוג גדול במיוחד בחום הכבד ששורר בחוץ ההרגשה הקלילה בהחלט עוזרת. תודה בנות ושבת שלום לכולכן!!! miribelkin כתב:
שאפתנית יקרה התופעה ידועה ומוכרת הרזיה משפיעה על מידת הנעליים, גודל התכשיטים, וכמובן החזיות שנזרקות לפח וקונים מידה יותר קטנה וסקסית, שווה מאד לרזות, תמשיכי כך גאה ואוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 00:29
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית יקרה! מאוד שמחתי לקרוא ,כל הכבוד על התהליך שעברת והרבה הצלחה בהמשך הדרך תתחדשי ואכן לקנות נעליים זה תמיד כיף ובמיוחד במידות נורמאליות........... ♥נשיבוקים וסופשבוע קסום...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 19:32
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
שאפתנית יקרה התופעה ידועה ומוכרת הרזיה משפיעה על מידת הנעליים, גודל התכשיטים, וכמובן החזיות שנזרקות לפח וקונים מידה יותר קטנה וסקסית, שווה מאד לרזות, תמשיכי כך גאה ואוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 17:03
 ענת Posts: 3849
|
שאפתנית כתב:
איזה מוזר, מי היה מאמין שגם המידות בנעליים ירדו ולא רק בבגדים. ראיתי זוג נעלים יפה בחנות, ביקשתי למדוד מידה 41 וראו זה פלא הנעלים פשוט ענקיות עלי, אמרתי לא יכול להיות זה בטח הדגם. ניסיתי דגם אחר ובדיוק אותו סיפור חזר על עצמו אז המוכרת אמרה לי: "חמודה שלי זו פשוט לא המידה שלך, את צריכה מידה יותר קטנה". אמרתי לה שאמדוד מידה 40 כי גם זה בדרך כלל עולה עלי ושוב אותו הדבר, גם זה היה גדול בקיצור, ירדתי למידה 39 בנעליים ופשוט לא יאומן. אני לא יודעת באיזה שנה בדיוק בחיי נעלתי מידה 39 (אולי בתיכון?). איזה כייף שגם כפות הרגליים מתכווצות כל כך יפה. היה כייף לקנות נעלים ואין ספק שאחזור על החוויה הזו בקרוב!! גאה בך המשיכי כך אכן גם המידות של הנעליים משתנות אושר גדול
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 16:31
 קרולין Posts: 6651
|
שאפנתית יקרה, ברור שכשמרזים גם הרגליים פחות נפוחות....וזה כיף גדול. וכן...גם אני "חולה" על נעליים......ועכשיו הקיץ כבר כאן והסנדלים והצבעים והלקים באצבעות....ממש ממש חגיגה לעיניים ולרגליים. ת ה נ י מכל ירידה, מכל שינוי, ומכל רגעעעעעע- זה מגיע לך !!!! נשיבוקים ואחלה סופ"ש. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 16:20
 רבקה Posts: 8411
|
ונותר לי לאחל לך תתחדשי מתוקה ואל תשכחי למלא את ארון הנעליים בכל צבעי הקשת ח ח ח איזה הרגשה עילאית שנעשה במו ידך נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתניתי ממש לא מוזר גם אני חוויתי את הירידה במידות נעליים. יקירה כבר כתבתי לך לא אחת את מחוננת,עושה את העבודה בנחישות ללא לחצים מיותרים והנה לך התוצאה,גם במידת הנעליים.איך אומרים תבלי!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 13:27
 קרנושה Posts: 3420
|
שאפתנית כתב:
כל דבר איכותי עולה כסף אבל אין ספק שזה שווה כל שקל. קרנושה כתב: שאפתנית כתב: זה כייף לא נורמלי וכמו שכתבת המכנסים יותר נעימים על הגוף ועם זוג נעלים יפות התמונה מושלמת. קרנושה כתב: אני ממש שמחה בשבילך ונעליים זו אהבה עצומה שלי. גם אני (בגלגול הקודם שלי אצל מירי=בהרזיה הראשונה) השלתי המון וירדתי מ-39 ל-37. זה מאד אמיתי, זה בהחלט קרה ואני לגמרי חושבת שזה משמח וכיף עצום שאין לתאר במילים. בכלל כשג'ינס צמוד עולה..ועוד המון המון תופעות טבע יפות כתוצאה מההרזיה. נשיקות והמון הצלחה. לגמרי...אני באמת טיפוס שמכור לנעליים. איכותיות ובשביל איכות אתה צריך לשלם 
בהחלט!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 11:43
|
כל דבר איכותי עולה כסף אבל אין ספק שזה שווה כל שקל. קרנושה כתב:
שאפתנית כתב: זה כייף לא נורמלי וכמו שכתבת המכנסים יותר נעימים על הגוף ועם זוג נעלים יפות התמונה מושלמת. קרנושה כתב: אני ממש שמחה בשבילך ונעליים זו אהבה עצומה שלי. גם אני (בגלגול הקודם שלי אצל מירי=בהרזיה הראשונה) השלתי המון וירדתי מ-39 ל-37. זה מאד אמיתי, זה בהחלט קרה ואני לגמרי חושבת שזה משמח וכיף עצום שאין לתאר במילים. בכלל כשג'ינס צמוד עולה..ועוד המון המון תופעות טבע יפות כתוצאה מההרזיה. נשיקות והמון הצלחה. לגמרי...אני באמת טיפוס שמכור לנעליים. איכותיות ובשביל איכות אתה צריך לשלם 
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 11:41
|
שאפתנית כתב:
זה כייף לא נורמלי וכמו שכתבת המכנסים יותר נעימים על הגוף ועם זוג נעלים יפות התמונה מושלמת. קרנושה כתב: אני ממש שמחה בשבילך ונעליים זו אהבה עצומה שלי. גם אני (בגלגול הקודם שלי אצל מירי=בהרזיה הראשונה) השלתי המון וירדתי מ-39 ל-37. זה מאד אמיתי, זה בהחלט קרה ואני לגמרי חושבת שזה משמח וכיף עצום שאין לתאר במילים. בכלל כשג'ינס צמוד עולה..ועוד המון המון תופעות טבע יפות כתוצאה מההרזיה. נשיקות והמון הצלחה.
לגמרי...אני באמת טיפוס שמכור לנעליים. איכותיות ובשביל איכות אתה צריך לשלם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 11:40
|
זה כייף לא נורמלי וכמו שכתבת המכנסים יותר נעימים על הגוף ועם זוג נעלים יפות התמונה מושלמת. קרנושה כתב:
אני ממש שמחה בשבילך ונעליים זו אהבה עצומה שלי. גם אני (בגלגול הקודם שלי אצל מירי=בהרזיה הראשונה) השלתי המון וירדתי מ-39 ל-37. זה מאד אמיתי, זה בהחלט קרה ואני לגמרי חושבת שזה משמח וכיף עצום שאין לתאר במילים. בכלל כשג'ינס צמוד עולה..ועוד המון המון תופעות טבע יפות כתוצאה מההרזיה. נשיקות והמון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 11:33
|
אני ממש שמחה בשבילך ונעליים זו אהבה עצומה שלי. גם אני (בגלגול הקודם שלי אצל מירי=בהרזיה הראשונה) השלתי המון וירדתי מ-39 ל-37. זה מאד אמיתי, זה בהחלט קרה ואני לגמרי חושבת שזה משמח וכיף עצום שאין לתאר במילים. בכלל כשג'ינס צמוד עולה..ועוד המון המון תופעות טבע יפות כתוצאה מההרזיה. נשיקות והמון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 11:07
 1103 Posts: 5022
|
שאפתנית יקרה אכן כן כאשר מרזים זה מתבטא בכל הגוף. כמו שאנו מחליפים קידומת כך אנו יורדים במידת הבגדים והנעלים. זאת הרגשה נהדרת של התרגשות והתחדשות. יום נפלא וסוף שבוע קסום נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 11:00
|
תודה יקירתי ואני שולחת נשיקות גם לך. אשירה כתב:
שאפתנית כתב: תודה בנות!!! אכן ההנאה עכשיו הרבה יותר גדולה, כמו שכתבתן המגוון והצבעים וגם תמיד יש את מידת הנעלים בחנות, פתאום לא אומרים לי אזל. את כעת קוצרת פירות ונהנית מכל ההטבות הנילוות לירידה במשקל, איזה כיף!!!! נשיקות,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 10:57
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית כתב:
תודה בנות!!! אכן ההנאה עכשיו הרבה יותר גדולה, כמו שכתבתן המגוון והצבעים וגם תמיד יש את מידת הנעלים בחנות, פתאום לא אומרים לי אזל. את כעת קוצרת פירות ונהנית מכל ההטבות הנילוות לירידה במשקל, איזה כיף!!!! נשיקות,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 10:53
|
תודה בנות!!! אכן ההנאה עכשיו הרבה יותר גדולה, כמו שכתבתן המגוון והצבעים וגם תמיד יש את מידת הנעלים בחנות, פתאום לא אומרים לי אזל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 10:13
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נעלים, נעלים, נעלים אני לא מכירה הרבה בנות שלא מכורות לנעליים כולל אני קודם נעליים ואחר כך בגדים שומנים וצבירת נוזלים מצטברים גם ברגליים וכשיורדים במשקל גם מספר הנעל יורדת תהני חמודה שלי ממבחר גדול של נעליים במידות שלך יש עכשיו לקייץ סנדלים בשלל צבעים תהניייייייייי רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 09:16
 dany Posts: 19819
|
אכן שמרזים משמעותית גם מרזים בכף הרגל הרי גם שם מצטברים להם השומנים................ חוויה נהדרת ויש גם מבחר גדול יותר......... סופ"ש נפלא יקירה
שאפתנית כתב:
איזה מוזר, מי היה מאמין שגם המידות בנעליים ירדו ולא רק בבגדים. ראיתי זוג נעלים יפה בחנות, ביקשתי למדוד מידה 41 וראו זה פלא הנעלים פשוט ענקיות עלי, אמרתי לא יכול להיות זה בטח הדגם. ניסיתי דגם אחר ובדיוק אותו סיפור חזר על עצמו אז המוכרת אמרה לי: "חמודה שלי זו פשוט לא המידה שלך, את צריכה מידה יותר קטנה". אמרתי לה שאמדוד מידה 40 כי גם זה בדרך כלל עולה עלי ושוב אותו הדבר, גם זה היה גדול בקיצור, ירדתי למידה 39 בנעליים ופשוט לא יאומן. אני לא יודעת באיזה שנה בדיוק בחיי נעלתי מידה 39 (אולי בתיכון?). איזה כייף שגם כפות הרגליים מתכווצות כל כך יפה. היה כייף לקנות נעלים ואין ספק שאחזור על החוויה הזו בקרוב!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:59
 מיכל שרון Posts: 1318
|
לזה אני בהחלט מסכימה!!! תמיד תמיד תמיד הכי כיף לקנות נעליים!!!  מי שממש לא חושב ככה זה גיתי... חחח...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:57
|
איזה מוזר, מי היה מאמין שגם המידות בנעליים ירדו ולא רק בבגדים. ראיתי זוג נעלים יפה בחנות, ביקשתי למדוד מידה 41 וראו זה פלא הנעלים פשוט ענקיות עלי, אמרתי לא יכול להיות זה בטח הדגם. ניסיתי דגם אחר ובדיוק אותו סיפור חזר על עצמו אז המוכרת אמרה לי: "חמודה שלי זו פשוט לא המידה שלך, את צריכה מידה יותר קטנה". אמרתי לה שאמדוד מידה 40 כי גם זה בדרך כלל עולה עלי ושוב אותו הדבר, גם זה היה גדול בקיצור, ירדתי למידה 39 בנעליים ופשוט לא יאומן. אני לא יודעת באיזה שנה בדיוק בחיי נעלתי מידה 39 (אולי בתיכון?). איזה כייף שגם כפות הרגליים מתכווצות כל כך יפה. היה כייף לקנות נעלים ואין ספק שאחזור על החוויה הזו בקרוב!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|