03/06/2011 14:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
סבלנות יקירה, כל ילד מגיב אחרת. אני לא חושבת שמעבר לגן אחר יפתור את הבעיה. כנראה הילד שלך רגיש ויקח לו זמן להתחסן פיזית כדי להתרועע עם ילדים אחרים בני גילו. יש ילדים שהמערכת החיסונית שלהם מאוד ריגשה וכך הם מגיבים. hadasosh1 כתב:
תודה לכן אקול'ה רבקוש ושאפתנית יקרות הקטן מאז שנכנס לגן רק וירוסים משלשל כל הזמן ומקיא אני כבר מיואשת ולא יודעת אם להעביר לגן אחר שאין בו חול או לחכות עד שיתחזק,אני משלמת המון כי זה גן פרטי ומה שקורה בפועל הוא 90 אחוז מהזמן בבית וחולה. מתסכל.............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 16:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אקורדיאון כתב:
את חושבת שבזגן אחר הוא לא יידבק מהילדים? תיקון-שבגן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 16:01
|
את חושבת שבזגן אחר הוא לא יידבק מהילדים?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/06/2011 15:57
 tutit Posts: 2431
|
תודה לכן אקול'ה רבקוש ושאפתנית יקרות הקטן מאז שנכנס לגן רק וירוסים משלשל כל הזמן ומקיא אני כבר מיואשת ולא יודעת אם להעביר לגן אחר שאין בו חול או לחכות עד שיתחזק,אני משלמת המון כי זה גן פרטי ומה שקורה בפועל הוא 90 אחוז מהזמן בבית וחולה. מתסכל.............
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 15:29
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי מאחלת לך שבוע של בריאות ושליטה באכילה והכל יסתדר על הצד הטוב ביותר נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 06:56
|
הדסי רק בריאות ושיעבור לך שבוע קל ושגרתי!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 04:40
|
hadasosh1 כתב:
תודה בנות יקרות על דאגתכן הבן הקטן כבר שבוע וחצי לא בגן מקווה שמחר ירגיש טוב ויוכל לחזור לגן....... הסופשבוע עבר עם קצת התרופפות ...מחמש היום כבר ממש שמרתי מקווה שהשבוע ילך כמו שאני מתכננת................עם הקפדה ורישום שיהיה לכולנו שבוע מוצלח..........אהבה ובריאות..........  שיהיה לך שבוע נהדר ,סומכת עלייך . נשיבוקים יקירתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
29/05/2011 00:26
|
תודה בנות יקרות על דאגתכן הבן הקטן כבר שבוע וחצי לא בגן מקווה שמחר ירגיש טוב ויוכל לחזור לגן....... הסופשבוע עבר עם קצת התרופפות ...מחמש היום כבר ממש שמרתי מקווה שהשבוע ילך כמו שאני מתכננת................עם הקפדה ורישום שיהיה לכולנו שבוע מוצלח..........אהבה ובריאות..........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 14:04
 אשירה Posts: 4292
|
hadasosh1 כתב:
וואו לא ידעתי גם אני השבוע לא מספיק הייתי בפורום הבן הקטן עם שלשולים והקאות כבר כמה ימים ובעיקר בלילות....................ממש שמחה שאת כבר מרגישה יותר טוב והקילוגרמים ירדו אין מה לדאוג זה כ"כ טבעי שזה קורה מידי פעם אין שלמות............... וכמו שאני תמיד אומרת קודם כל הבריאות!  בהצלחה וסופשבוע מוצלח ובריא...♥♥♥נשיבוקים
הדס יקרה, בריאות שלמה וטובה לך ולמשפחתך, וסוף שבוע מהנה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 13:15
|
הדסי רק בריאות ושהשבת תעבור אצלך בשקט ושלווה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 11:48
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי מה שלום בנך ? מקווה שמשתפר ותעבור עליכם שבת בריאה ונעימה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 06:02
 dany Posts: 19819
|
הדסי מקווה שילד כבר מרגיש טוב יותר שבת שלום
אקורדיאון כתב:
hadasosh1 כתב: וואו לא ידעתי גם אני השבוע לא מספיק הייתי בפורום הבן הקטן עם שלשולים והקאות כבר כמה ימים ובעיקר בלילות....................ממש שמחה שאת כבר מרגישה יותר טוב והקילוגרמים ירדו אין מה לדאוג זה כ"כ טבעי שזה קורה מידי פעם אין שלמות............... וכמו שאני תמיד אומרת קודם כל הבריאות!  בהצלחה וסופשבוע מוצלח ובריא...♥♥♥נשיבוקים תודה רבה מתוקה,מקווה שגם אצלך הכל חוזר לשיגרה. סוף שבוע רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 04:56
|
ריבל'ה כתב:
אקו יקרה. תחושתך כל כך מובינת. אבל תדעי, שאם במוח שלך את נאבקת עם עצמך, זו ההצלחה שלך, כי אפילו אם נפלת, ואכלת, בסדר, היית חולה, לא הרגשת טוב, רצית קצת לפנק את עצמך. לא נורא. העיקר שבמוח שלך, נלחמת, וכל יום שחלף עם שליטה עצמית - זו ההצלחה שלך... קיצרי את ההצלחות... ולא את הכשלונות.. שבת שלום באהבה ובאיחולי אחלמה תמידיים. ריבל'ה בהחלט מסכימה עם דברייך.סוף שבוע נהדר ובשליטה ותודה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 04:55
|
dany כתב:
תודה יקירה אין כמוך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 04:54
|
hadasosh1 כתב:
וואו לא ידעתי גם אני השבוע לא מספיק הייתי בפורום הבן הקטן עם שלשולים והקאות כבר כמה ימים ובעיקר בלילות....................ממש שמחה שאת כבר מרגישה יותר טוב והקילוגרמים ירדו אין מה לדאוג זה כ"כ טבעי שזה קורה מידי פעם אין שלמות............... וכמו שאני תמיד אומרת קודם כל הבריאות!  בהצלחה וסופשבוע מוצלח ובריא...♥♥♥נשיבוקים תודה רבה מתוקה,מקווה שגם אצלך הכל חוזר לשיגרה. סוף שבוע רגוע.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 00:25
|
וואו לא ידעתי גם אני השבוע לא מספיק הייתי בפורום הבן הקטן עם שלשולים והקאות כבר כמה ימים ובעיקר בלילות....................ממש שמחה שאת כבר מרגישה יותר טוב והקילוגרמים ירדו אין מה לדאוג זה כ"כ טבעי שזה קורה מידי פעם אין שלמות............... וכמו שאני תמיד אומרת קודם כל הבריאות! בהצלחה וסופשבוע מוצלח ובריא...♥♥♥נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 22:46
 ריבל'ה Posts: 266
|
אקו יקרה. תחושתך כל כך מובינת. אבל תדעי, שאם במוח שלך את נאבקת עם עצמך, זו ההצלחה שלך, כי אפילו אם נפלת, ואכלת, בסדר, היית חולה, לא הרגשת טוב, רצית קצת לפנק את עצמך. לא נורא. העיקר שבמוח שלך, נלחמת, וכל יום שחלף עם שליטה עצמית - זו ההצלחה שלך... קיצרי את ההצלחות... ולא את הכשלונות.. שבת שלום באהבה ובאיחולי אחלמה תמידיים. ריבל'ה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:34
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:28
|
שאפתנית כתב:
אקו אהובה אני מקווה שהיום תרגישי כבר שיפור בעיין ואט אט תחזרי לשגרה המבורכת. מוכרת הסיטואציה של ישיבה בבית וכהרגלנו בקודש חוזרים לבליסה אבל זה מאחוריך, את מתעוררת בזמן ונוקטת בפעולה הנכונה, חזרה לשמירה והקפדה. אני מאחלת לך שסוף השבוע יעבור בנעימים ובלי כאבים!!! מודה לך מכל ליבי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:28
|
אשירה כתב:
אקו יקירה, כל כך כיף לראות אותך שוב, וזה אומר שהמצב משתפר??? ההוריקן היה ואני מקווה שכבר עבר, ואת יודעת יפה להחזיר חובות, מאחלת לך החלמה שלמה ומהירה וחזרה לשיגרה המבורכת, אוהבת, תודה אישה יקרה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|