26/05/2011 15:27
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין כתב:
אקו יקרה שלנו, תחילה ב ר י א ו ת שלמה שתהיה לך! בנוסף, את כ"כ צודקת גם אחרי שנים של תירגול וירידה גדולה במשקל יש לכולנו בולמוסים של פחמימות.... היום יום חדש, התחלה חדשה ואני בטוחה שאת כבר חזרה במסלול. אני מאחלת לך את כל הטוב שיש, סוף שבוע רגוע שלו ונעים. נשיבוקים קרולין.  תודה רבה יקירתי.לכן אנחנו כאן יחדיו. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:27
|
dany כתב:
מתוקה שלי קודם כל אני שמחה לשמוע שיש הקלה ויש השתפרות, ובנוגע להוריקן/טורונדו/ צונאמי............ אכן כך אנחנו השמנמודים הכרוניים............. לשבת בבית, מחשב-לא, לקרוא-לא , טלויזיה-לא אז מה נותר?????????????????? אבוי לזלול!!!!!!!!! היום את חוזרת למסלול ומה שהיה היה, עבר , חלף. ועד יום שני אני מאמינה שתצליחי לצמצם הפסדים. שוב מאחלת לך החלמה מהירה והקלה עד הסוף נשיבוקים וסופ"ש נפלא תודה יקירתי,כן זו ממש המטרה לצמצם נזקים עד יום שני.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:26
|
מיכל שרון כתב:
עכשיו אני מבינה למה לא ראיתי אותך בשני... אקו יקרה תרגישי טוב, אל תחמירי עם עצמך בקשר לאכילה והכי חשוב שאספת את עצמך בידיים ואת חוזרת לשיטה כבר מהיום ובמיוחד לכבוד הסופ"ש. תודה רבה,לא אני ממש לא מחמירה עם עצמי,קמתי ליום חדש וחזרתי למסלול.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:25
|
miribelkin כתב:
אקו יקרה, התופעה מוכרה, הרזים יורדים כשהם חולים, ואנחנו השמנמודים עולים במשקל...... לא נורא זה טבעי וצפוי, מהרגע את נכנסת לעינינים וכף שחזרת לפורום היקר שלנו, היית מאד מאד חסרה.תשתפי אותנו בתהליך. אוהבת מירי תודה יקירה,אכן חזרתי למסלול ומיד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 09:19
 dany Posts: 19819
|
מתוקה שלי קודם כל אני שמחה לשמוע שיש הקלה ויש השתפרות, ובנוגע להוריקן/טורונדו/ צונאמי............ אכן כך אנחנו השמנמודים הכרוניים............. לשבת בבית, מחשב-לא, לקרוא-לא , טלויזיה-לא אז מה נותר?????????????????? אבוי לזלול!!!!!!!!! היום את חוזרת למסלול ומה שהיה היה, עבר , חלף. ועד יום שני אני מאמינה שתצליחי לצמצם הפסדים. שוב מאחלת לך החלמה מהירה והקלה עד הסוף נשיבוקים וסופ"ש נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 09:01
 מיכל שרון Posts: 1318
|
עכשיו אני מבינה למה לא ראיתי אותך בשני... אקו יקרה תרגישי טוב, אל תחמירי עם עצמך בקשר לאכילה והכי חשוב שאספת את עצמך בידיים ואת חוזרת לשיטה כבר מהיום ובמיוחד לכבוד הסופ"ש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:52
 קרולין Posts: 6651
|
אקו יקרה שלנו, תחילה ב ר י א ו ת שלמה שתהיה לך! בנוסף, את כ"כ צודקת גם אחרי שנים של תירגול וירידה גדולה במשקל יש לכולנו בולמוסים של פחמימות.... היום יום חדש, התחלה חדשה ואני בטוחה שאת כבר חזרה במסלול. אני מאחלת לך את כל הטוב שיש, סוף שבוע רגוע שלו ונעים. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:38
 אשירה Posts: 4292
|
אקו יקירה, כל כך כיף לראות אותך שוב, וזה אומר שהמצב משתפר??? ההוריקן היה ואני מקווה שכבר עבר, ואת יודעת יפה להחזיר חובות, מאחלת לך החלמה שלמה ומהירה וחזרה לשיגרה המבורכת, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
אקו אהובה אני מקווה שהיום תרגישי כבר שיפור בעיין ואט אט תחזרי לשגרה המבורכת. מוכרת הסיטואציה של ישיבה בבית וכהרגלנו בקודש חוזרים לבליסה אבל זה מאחוריך, את מתעוררת בזמן ונוקטת בפעולה הנכונה, חזרה לשמירה והקפדה. אני מאחלת לך שסוף השבוע יעבור בנעימים ובלי כאבים!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:21
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אקו יקרה, התופעה מוכרה, הרזים יורדים כשהם חולים, ואנחנו השמנמודים עולים במשקל...... לא נורא זה טבעי וצפוי, מהרגע את נכנסת לעינינים וכף שחזרת לפורום היקר שלנו, היית מאד מאד חסרה.תשתפי אותנו בתהליך. אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 06:52
|
ענת כתב:
אקורדיאון כתב: ראשית שוב אני רוצה להודות לכן על הדאגה. שהיתי כשבוע ימים בבית ללא יכולת לקרוא,לצפות בטלביזיה ,מחשב,לא לרדת מהבית והדובדבן כאבים שלא פוסקים לשנייה כולל לילות ארוכים ללא סוף. מה נותר למוחי השמנמוד?לחשוב על האוכל,נלחמתי עם עצמי מלחמה יומית ושמחתי על כל יום שחלף בשליטה. לבסוף האוכל הכריע וביומיים האחרונים חשתי כמו אריה בסוגר וההשתוללות החלה, מכל הבא ליד וזה כשאנחנו מדברים בלי אוייבים מי יודע מה. אשירוש אפרופו חטיפי אנרגיה ,נחטפו ונעלמו כלא היו ,פחמימות ללא הבחנה,וממש ללא יכולת לעצור. כבר אמרנו ,כל כך הרבה מ שנים של תירגול,מסגרת מדהימה,תוצאות של ארבעים קילו פחות,כלום מזה לא סייע לי במהלך ההוריקן. כמובן שהבוקר קמתי עם תחושה שכל ארבעים הקילו חזרו ויושבים עלי אבל יום חדש ,לקראת סוף שבוע מתחילה מאלף ומתחילה לטפל בהחזר החוב. מירי לך חברתי היקרה תודה מעומק הלב על התמיכה והדאגה יום יום,אוהבת מאוד. שיהיה לכולנו יום נהדר. וואו אקו לא ידעתי לא הייתי בפורום כל השבוע,...שמחה שאת יותר טוב, אכן התחושה מוכרת לאחר איבוד שליטה כאילו עולים הכל ...בטוחה שתצליחי לחזור לשגרה כולנו איתך בהצלחה תעדכני חיבוק תודה יקירה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 06:26
 ענת Posts: 3849
|
אקורדיאון כתב:
ראשית שוב אני רוצה להודות לכן על הדאגה. שהיתי כשבוע ימים בבית ללא יכולת לקרוא,לצפות בטלביזיה ,מחשב,לא לרדת מהבית והדובדבן כאבים שלא פוסקים לשנייה כולל לילות ארוכים ללא סוף. מה נותר למוחי השמנמוד?לחשוב על האוכל,נלחמתי עם עצמי מלחמה יומית ושמחתי על כל יום שחלף בשליטה. לבסוף האוכל הכריע וביומיים האחרונים חשתי כמו אריה בסוגר וההשתוללות החלה, מכל הבא ליד וזה כשאנחנו מדברים בלי אוייבים מי יודע מה. אשירוש אפרופו חטיפי אנרגיה ,נחטפו ונעלמו כלא היו ,פחמימות ללא הבחנה,וממש ללא יכולת לעצור. כבר אמרנו ,כל כך הרבה מ שנים של תירגול,מסגרת מדהימה,תוצאות של ארבעים קילו פחות,כלום מזה לא סייע לי במהלך ההוריקן. כמובן שהבוקר קמתי עם תחושה שכל ארבעים הקילו חזרו ויושבים עלי אבל יום חדש ,לקראת סוף שבוע מתחילה מאלף ומתחילה לטפל בהחזר החוב. מירי לך חברתי היקרה תודה מעומק הלב על התמיכה והדאגה יום יום,אוהבת מאוד. שיהיה לכולנו יום נהדר.
וואו אקו לא ידעתי לא הייתי בפורום כל השבוע,...שמחה שאת יותר טוב, אכן התחושה מוכרת לאחר איבוד שליטה כאילו עולים הכל ...בטוחה שתצליחי לחזור לשגרה כולנו איתך בהצלחה תעדכני חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:59
|
ראשית שוב אני רוצה להודות לכן על הדאגה. שהיתי כשבוע ימים בבית ללא יכולת לקרוא,לצפות בטלביזיה ,מחשב,לא לרדת מהבית והדובדבן כאבים שלא פוסקים לשנייה כולל לילות ארוכים ללא סוף. מה נותר למוחי השמנמוד?לחשוב על האוכל,נלחמתי עם עצמי מלחמה יומית ושמחתי על כל יום שחלף בשליטה. לבסוף האוכל הכריע וביומיים האחרונים חשתי כמו אריה בסוגר וההשתוללות החלה, מכל הבא ליד וזה כשאנחנו מדברים בלי אוייבים מי יודע מה. אשירוש אפרופו חטיפי אנרגיה ,נחטפו ונעלמו כלא היו ,פחמימות ללא הבחנה,וממש ללא יכולת לעצור. כבר אמרנו ,כל כך הרבה מ שנים של תירגול,מסגרת מדהימה,תוצאות של ארבעים קילו פחות,כלום מזה לא סייע לי במהלך ההוריקן. כמובן שהבוקר קמתי עם תחושה שכל ארבעים הקילו חזרו ויושבים עלי אבל יום חדש ,לקראת סוף שבוע מתחילה מאלף ומתחילה לטפל בהחזר החוב. מירי לך חברתי היקרה תודה מעומק הלב על התמיכה והדאגה יום יום,אוהבת מאוד. שיהיה לכולנו יום נהדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|