26/05/2011 19:30
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה ומפרגנת תודה רבה.... שמחה שנהנית, האמת השבוע ההרצאה ריגשה במיוחד אותי ואת האנשים בחוגים. הכל מהחיים..... חיבוק גדול אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 17:06
 dany Posts: 19819
|
תודה מצפה
רבקה כתב:
קרולינה אין מה להוסיף על כתיבתך תודה אני איתך בכל מילה ולכל אלה שיראו הערב את ההרצאה תהנו ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:41
 רבקה Posts: 8411
|
קרולינה אין מה להוסיף על כתיבתך תודה אני איתך בכל מילה ולכל אלה שיראו הערב את ההרצאה תהנו ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 10:04
 רייצ'ל Posts: 1323
|
קרולין כל מילה בסלע אנחנו לא רק בקטע של דיאטה הגדולה של מירי שהיא יודעת להביא אותנו למודעות גבוהה גם בקטע של חיי היום יום אשר מצטלבים עם נושא הדיאטה זכינו שיש לנו מורה כזו שללא ספק יודעת להעביר את ההרצאות המרתקות על הצד הטוב והמקצועי ביותר, ולא רק אלא איכפת לה מכל אחד ואחד מאיתנו. למי שמצפה היום להרצאה יש למה לצפות הרצאה יוצאת דופן ומאלפת שיהיה המשך שבוע קל בתהליך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:26
 שאפתנית Posts: 8392
|
היום בערב הקרנת בכורה!!! היום בערב אני צופה בהרצאה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:28
 אקורדיאון Posts: 16382
|
קרולין יקירה שוה מסכימה עם כל מילה. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 20:34
 קרולין Posts: 6651
|
וכמו תמיד כ"כ נוגעת. עם השנים, מה לעשות שלזמן יש אפקט מצטבר.... ואצלנו תודה לאל במסגרת המדהימה שלנו איתך הוא אפקט מצטבר ח י ו ב י ....איזה אושר גדול. גם להרצאות שלך יש מימד אחר, זווית ראייה אחרת, זה תופס אותך במקום אחר, בגיל אחר ...וזה פשוט נוגע בך גם עמוק יותר. אכן כן, מחשבות טובות בוראות מציאות חיים טובה ובריאה יותר. הערכה , בטחון עצמי ואהבה עצמית ב ו נ י ם!!!! וכן...כשאנחנו א ו ה ב י ם , מעריכים ומכבדים את עצמנו ב א מ ת והדגש על הבאמת..... אנחנו מצליחים בבגרות ובשלמות רבה להפרד ממה שלא עושה לנו טוב בחיים ...כמה נכון!!! מצליחים להיפרד ממאכלים מסויימים....מה שנקרא: מסיבת פרידה... מאנשים מסויימים....איזה אושר ומהרגלים מסויימים...תמיד יש למה לשאוף..... מתחברת לכל מילה שלך , הרצאה משובחת ביותר. שאפו!!! תודה לך על כל הנתינה, הכנות, ההתרגשות, השמחה, העשייה שלך והכל כ"כ בגובה העיניים, אמיתי מהחיים ומהלבבבבבבבבבבב. אין כמוך ואין לך מתחרים. ת ו ד ה. אוהבת ומעריכה מאד, שלך תמיד, קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|