26/05/2011 05:40
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מרסי משוכנעת שתחזרי למסלול,אין לברוח מנפילות,החשוב לקום ולהמשיך ,הדרך שלנו בטוחה . בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 20:20
 קרולין Posts: 6651
|
מרסי יקרה, כל יום ביומו....וכל יום הוא יום נפלא להתחיל מחדש.... בהצלחה רבה בתהליך. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 19:05
 1103 Posts: 5022
|
מרסי באינטרנט באחת ההרצאות מירי התנגדה בתוקף לספירת הימים וביקשה לא לכתוב על כך בפורום. איזו שיטה זו סיפרת 21 יום לקום ליפול להתחיל מחדש?אנחנו נמצאים במסגרת של שינוי הרגלי אכילה.ישנם כמה כללים ידועים ולפיהם אנו מתנהלים.3ארוחות ביום,פחממות עד השעה חמש,שתית מים מרובה גמילה ממתוקים.אם נתנהג בהתאם,חיינו יהיו יפים לא נהיה מתוסכלים, ואפילו אם נסטה תמיד נחזור לדרך הישר ונמשיך הלאה. המשך שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 12:57
 רבקה Posts: 8411
|
חזרת מיד למסלול השליטה אין טוב מזה ואת מה שהיה נשכח בהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 08:51
 dany Posts: 19819
|
כמו תינוק ממש כך.......... אך יש לזכור כי התינוק מתפתח ולא נשאר בשלב הנפילות וכך גם אנחנו צריכים ללמוד להתבגר ולהתגבר.................... בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 08:46
 יפיפיית הכוכבים Posts: 30
|
מרסי יקרה, כל כך מבינה אותך וזה ממש ככה כמו תינוק רק אלוואי שהיינו אוכלות כמו תינוקות חחחח בכל אופן תדעי שמכל נפילה יש עליה ומתי שקשה לנו צריך להבין שאנחנו בעלייה עם קל לנו אז אנחנו בירידה מכל נפילה לומדים לקח וממשיכים הלאה והכי חשוב להרים את הראש ולהמשיך הלאה מאחל לך הצלחה רבה בהמשך...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 08:44
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד מרסי אכן הדרך חשובה, ההנאה מהתהליך, ההתמדה והנחישות וכאלו אנחנו ממשיכות בנחישות ולא משנה כמה פעמים ניפול בדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 08:42
 מרסי באינטרנט Posts: 63
|
הי פורום יקר, ביום ראשון התחלתי חדש את הספירה לאחר נפילת סופ"ש לאחר 10 ימים, אתמול שוה נפלתי, נגבתי פירורים ומיד חזרתי, הבוקר למזלי בשקילה ראיתי ירידה וזה חיזק אותי. אני ממש מרגישה כמו תינוק שלוקח את צעדיו הראשונים, צועדת בבטחה כמה צעדים יציבים וטובים ואז נופלת כמה מנקה את הברכיים ומתחילה לאט ובחשש לצעוד שוב, בפעם השניה הנפילה הגיע לאחר יומיים בלבד, אבל קמתי מהר, איפסתי את מד הצעדים שלי ואני יוצאת שוב לדרך, והנה נרים כוסית ליום הראשון ולפסירה המחודשת. כי לא חשובות הנפילות, חשוב ההתרוממות מכל נפילה והאמונה בדרך. בהצלחה לכולנו והמון, המון תודה על כל הפרגון והאהדה. שיהיה שבוע נפלא, מלא חיוכים ושליטה  שלכם, מרסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|