26/05/2011 05:31
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אנרגיות ומחשבות חיוביות ,לא אחת הופכות לנבואות שמגשימות את עצמן,שלא נדבר על התחושה האישית הטובה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 20:24
 קרולין Posts: 6651
|
בילבי יקרה, אכן כן מחשבות בוראות מציאות. שתמיד יהיו לך מחשבות טובות, בונות ומצמיחות..... בהצלחה רבה בתהליך ובכלל. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 12:29
 רבקה Posts: 8411
|
בילבי יקרה אין ספק שמירי שלנו נותנת לנו כל שבוע בהרצאותיה אנרגיות חיוביות ומוטיבציה להמשך את למדת טוב את השיעור והנה התוצאות לא יאחרו להגיע מצב רוח מרומם ונאמין שהכל יסתדר לטובה בהצלחה יקירתי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 08:12
 שאפתנית Posts: 8392
|
בילבי אמרנו לא פעם שחשיבה חיובית מולידה מציאות טובה יותר אז תמשיכי לחשוב חיובי ולהתרחק מהשלילי שבינינו, לא רק שלא משפר את המצב אלא רק מחמיר אותו מבחינה נפשית.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 07:55
 dany Posts: 19819
|
בילבי חמודה שאת מזמינה חיובי יהיה חיובי בחייך ושאת מזמינה שלילי יהיה שחור ומגעיל.............. אז מה כדאי????????????? ברור!!!!!!!!!! בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 07:47
 Bilbi Posts: 20
|
כי אני יכיר מישהו חדש במשרד החדש . זאת באמת הרגשה שונה לראות את המצב באופן חיובי . אני מעירה לעצמי הרבה במשך היום כי אני נוטה לראות הכל באור שלילי , במיוחד את הדיאטה ובפרט את הגוף שלי , והגיע הזמן להפסיק עם זה ולאהוב את הכל כי חיים רק פעם אחת אז כדי לפחות שנחייך בהם . תודה על הקריאה ויום מקסים .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 07:44
 Bilbi Posts: 20
|
ואי מאז ההרצאה התחלתי להקשיב למחשבות שלי ולנסות לסנן קצת את הרעות ולהכניס כמה טובות במקומם . פתאום קלטתי דברים שיכול להיות שלא הייתי רואה מעולם . כל כך הרבה חברות שלי , שאני תמיד מקנאה בהם שהם רזות ומאושרות , מתלוננות הזמן! כמעט בכל דבר קטן הן רואות את הצד השלילי של המצב . כאילו בלי לשים נהיינו חברה שמתנהלת וחיה מהשלילי ולא מהחיובי . אז החלטתי לשנות את זה . וכבר עוד מההרצאה באותו היום, אני מנסה לעבוד ולהדחיק כלמחשבה שלילית ולהכניס חיובית . דוגמא : הקפיצו אותי היום לשמירה בבוקר , אני הקודמת הייתי משתגעת מזה אבל עכשיו אני רואה שזה נותן לי זמן . זמן איכות עם אנשים . זמן לכתוב כאן . שעתיים שאני לא מתעסקת בתפקיד שלי . מעבירים אותי משרד השבוע . משרד שאני ממש ממש אוהבת . אבל לא נורא כי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|