26/05/2011 05:34
 אקורדיאון Posts: 16382
|
האמינו לי בנות כל אחת מאיתנו יכולה לכתוב ספר. תודה לאל שהשכלנו לתקוף את התופעה מבעוד מועד וממשיכות להלחם יום יום במסגרת כל כך בריאה פזית ונפשית. הצלחה לכולנו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 20:46
 ריבל'ה Posts: 266
|
אחרי כמה ימים של שמירה על התזונה של מירי היקרה, אני מרגישה נפלא והיום הפנמתי והבנתי, שלוותר על שומן בגוף (מיותר כמובן), צריך לוותר על אוכל שמשמין, ויוצר את השומן, שמביא למחלות , כמו שאמרת קרולין היקרה. השומן מביא להרבה מחלות, כי הוא פשוט מיותר בגוף. כך שדרך אכילה בריאה מאוזנת , כמיות סבירות, כמו שמירי מלמדת אותנו, ולעשות זאת בשמחה ובאהבה, כמו שאנו מטפחות את יופי פנינו, כך לדאוג להיפטר משומנינו, דרך התזונה הנכונה מאפשרת לנו להשיל מעלינו שומן מיותר, ומאפשרת לנו להיות בריאים יותר, ועם כוחות מחודשים, ושמחה בלב. ואיזה כיף. לילה טוב לנשים היקרות. באהבה ריבל'ה.
|
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 12:49
 רבקה Posts: 8411
|
אוי השומן השומן הזה איזה בעיות הוא מסוגל לעשות לנו אנחנו עושים הכל כדי להעלים אותו ורצוננו יביא אותנו להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 08:31
 שאפתנית Posts: 8392
|
יש לי את הגיליון, אקרא את הכתבות יותר מאוחר. תודה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 05:24
 dany Posts: 19819
|
תודה קרולין יש לי עדיין את הגיליון בבית אז כמובן שאקרא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 21:50
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
קרולין יקרה אכן הכל נכון.... בכלל זה המוסף בריאות הכי מעניין שיש. להתראות מחר אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 21:37
 קרולין Posts: 6651
|
עות אחרונות מיום ראשון השבוע:
1. השומן גורם לאלצהיימר - השמנת יתר באמצע החיים מעלה במאות אחוזים את הסיכון לאלצהיימר בזקנה.
2. השומן הנודד - מחקר חדש חושף: שאיבת שומן באזור מסויים בגוף גורמת לכך שבהשמנה הבאה הוא - השומן - יופיע באזורים אחרים.....
כל הזמן אנו לומדים ומבינים יותר ויותר כמה השומן לא בריא ולא אסטתי לנו , בכל גיל /מין ומצב.
והכי חשוב: אין קיצורי דרך וארוחות חינם. זה תהליך ארוך ,מורכב לכל החיים והדרך שאנחנו עוברים ביחד עם מירי שלנו היא הדרך המ נ צ ח ת. לילה טוב פורום יקר. אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|