26/05/2011 16:06
 רבקה Posts: 8411
|
הדסי כואב מאוד לשמוע דברים כאלה לצערינו את הנעשה אין להשיב הדסי תתחזקי ושובי לדבר שכן אפשר לחזור אליו והוא השליטה באוכל חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 10:15
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה אין עליךךךךךךךךך אלופה רק שאלה של רצון כל הכבוד המשיכי כך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:51
 אשירה Posts: 4292
|
hadasosh1 כתב:
נחושה יקרה ! גאה בך על העשייה והשינוי בחשיבה ובהתנהגות ועל האכילה המצוינת בשני אירועים שהיא דבר שאינו מובן מאליו ... אני כבר 3 ימים לא מצליחה לשמור יש התרופפות ,בת של חברים שלנו היתה בדיכאון והתאבדה....והראש לא תופס....מאוד קשה לשמור בימים כאלו למרות שאני יודעת שאני חייבת למרות הכל...מבטיחה לחזור לעצמי בהקדם האפשרי.......... שיהיה לך המשך שבוע מצוין ותוצאות יפות בשקילה לילה טוב  ♥ נשיבוקים
הדס יקרה, ליבי איתך ועם חברייך ההורים, התאבדות של אדם קרוב משאירה אותנו המומים וחסרי אונים עם הרבה שאלות שנשארות פתוחות ואף פעם לא נוכל לקבל עליהן תשובות. תשתדלי להתחזק ולהמשיך הלאה ולא לחפש מפלט באוכל, חיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:30
 שאפתנית Posts: 8392
|
וואו הדס, נשמע אסון נוראי וטרגי. אכן קשה לעכל מעשים שכאלו אבל האוכל, גם במצב הזה, לא יעזור לך. תשתדלי להיות חזקה ולשמור על עצמך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:22
 אקורדיאון Posts: 16382
|
hadasosh1 כתב:
נחושה יקרה ! גאה בך על העשייה והשינוי בחשיבה ובהתנהגות ועל האכילה המצוינת בשני אירועים שהיא דבר שאינו מובן מאליו ... אני כבר 3 ימים לא מצליחה לשמור יש התרופפות ,בת של חברים שלנו היתה בדיכאון והתאבדה....והראש לא תופס....מאוד קשה לשמור בימים כאלו למרות שאני יודעת שאני חייבת למרות הכל...מבטיחה לחזור לעצמי בהקדם האפשרי.......... שיהיה לך המשך שבוע מצוין ותוצאות יפות בשקילה לילה טוב  ♥ נשיבוקים כמה נורא לשמוע ,מקרים כאלה שוב מכניסים לפרופורציות,הדסוש את יודעת היטב שאין בידנו לשנות ולכן מה שנותר לפחות לשלוט במה שניתן. מחזקת אותך יקירה,לצערי זה מוכר לי ,חברתי הטובה ביותר עשתה זאת לפני שלוש שנים זה שוק ענק. נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:19
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מחושה מחוננת ,יישר כח,המשיכי והתוצאות לא תאחרנה לבוא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:09
 dany Posts: 19819
|
הדסי מתוקה איזה צער ואיזה יגון................ עצוב עצוב נורא מקווה שתוכלי לצאת מהר מעומס הרגשות ומהכובד שהם משרים עליך וברור שזה לוקח אותך לאוכל שאם לא כן לא היית שייכת למשפחה שלנו................ אני מחזקת אותך בחיבוק חזק ומאחלת לך שמהיום תחזרי לכוחותיך ולעשיה שהיית בה בשבועות האחרונים. מכל הלב אוהבת דני
hadasosh1 כתב:
נחושה יקרה ! גאה בך על העשייה והשינוי בחשיבה ובהתנהגות ועל האכילה המצוינת בשני אירועים שהיא דבר שאינו מובן מאליו ... אני כבר 3 ימים לא מצליחה לשמור יש התרופפות ,בת של חברים שלנו היתה בדיכאון והתאבדה....והראש לא תופס....מאוד קשה לשמור בימים כאלו למרות שאני יודעת שאני חייבת למרות הכל...מבטיחה לחזור לעצמי בהקדם האפשרי.......... שיהיה לך המשך שבוע מצוין ותוצאות יפות בשקילה לילה טוב  ♥ נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 23:29
 tutit Posts: 2431
|
נחושה יקרה ! גאה בך על העשייה והשינוי בחשיבה ובהתנהגות ועל האכילה המצוינת בשני אירועים שהיא דבר שאינו מובן מאליו ... אני כבר 3 ימים לא מצליחה לשמור יש התרופפות ,בת של חברים שלנו היתה בדיכאון והתאבדה....והראש לא תופס....מאוד קשה לשמור בימים כאלו למרות שאני יודעת שאני חייבת למרות הכל...מבטיחה לחזור לעצמי בהקדם האפשרי.......... שיהיה לך המשך שבוע מצוין ותוצאות יפות בשקילה לילה טוב ♥ נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 19:31
|
נשיקות וחיבוקים המון המון המון איחולים להמשך מוצלח ורגוע!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 18:01
 1103 Posts: 5022
|
נחושה חמודה כל הכבוד למרץ,לנחישות ולעשיה המבורכת. אך כדאי להתבית על תפוח ואגס במסגרת ירידה במשקל, כרגע הענבים הם מחוץ לתחום אפילו אם הם ספורים..אם יצא לך כדאי לרענן הידע ולהישאר בסוף ההרצאה, כשמירי מסבירה למצטרפים חדשים.כאשר תגיעי אל היעד,במצב של שמירה על המשקל, תוכלי לאכול גם פירות אחרים. נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 17:30
 נחושה Posts: 6982
|
היי בנות, ההתרוצצויות של אתמול היו רק המתאבן, היום היו לי מיליון סידורים וטכנאי והתרוצצויות, כרגע נכנסתי הביתה... חוויות סיפרתי בקצרה...הבוקר קמתי עם בטן שטוחה לפחות בהרגשה ודי קלילה ועירנית למרות שהצלחתי להירדם רק ב 02:00 וקמתי ב 05:30. גם היום נשמרו הכללים כשספרתי 10 ענבים ולא אף אחד מעבר לכך... היום בבוקר הייתי עם התפוחדנונה קווקר וקפה, בצהריים פורל, מקרוני בלי רוטב וסלט ירקות וחסה, והרבה מים ולימון להתרענן, כעת בחמש שתיתי קפה שחור בלי חלב ומסטיק. הערב עוד לפניי אבל אין לי כוונות לאכזב... נשיבוקים זמניים עד שאכנס להתעדכן...הולכת לעצום עיניים לחצי שעה....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 14:28
|
מחכה לשמוע חוויות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 12:47
 1103 Posts: 5022
|
נחושה כל הכבוד המשיכי כך מחזיקה לך אצבעות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 12:43
 רבקה Posts: 8411
|
נ חושתי שיהיו לך הרבה ימי כייף כאלה ורק בשמחות את נהדרת על השליטה שזורמת עכשיו אצלך ובזה מצליחה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 08:16
|
איזו נחישות ואיזו שליטה, כל הכבוד נחושה!!!! איזו תחושה נהדרת לשלוט באוכל!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 05:30
|
נחושתי כל הכבוד...... שרוצים אז יכולים.......... זה כבר כולנו על בשרנו למדנו, אך כייף לדעת שאפשר . מאחלת לך המשך שבוע נפלא כפי שהתחלת אותו ובשקילה שבוע הבא תוצאההההההההההההההההההההההההההההה
נשיבוקים
נחושה כתב:
אז ככה...כמעט בוקר טוב ואני בעננים אין לתאר כמה חזקים כשפשוט מעבירים את המחשבות שוב במהירות על כל "החוקים" של מירי, ומה שמחוץ לחוק לא בשבילי.... בארוע הראשון בבופה לקחתי מעט מוקפץ עם נודלס ובשולחן אכלתי סלט ירקות, כף סלט כרוב, חצי פרגית וחצי תפ"א בתנור ומים קרים וכוס תה וזהו בחמש קמתי התנשקתי והלכתי כאילו אני 30 ק"ג פחות רק מהאושר של השליטה והחברותא הנעימה כמובן. בארוע השני, לבשתי חולצה אדומה סקסית, עליתי לסנדל עקב אחרי שעוד הספקתי בבית לעשות מקלחת טובה, לק אדום וחיוך על הפנים. בבופה ניגשתי לטעימה מהסלמון וישר הלכתי לאיזור החופה לסמולטוקס משפחתיים. מנה ראשונה, פילה אמנון ,מנה עיקרית חצי פרגית (האורז נותר יתום על הצלחת) ולידו משהו כמו גבץ' מזרחי (כף )וכמובן שוב מים קרים קמתי לרקוד, היה לי כיף ועל הקינוחים והקפה ויתרנו וכמובן גם כלום מהסלטים שהוגשו לשולחן. מזמן לא היו לי אנרגיות כאלו עד שתיים בלילה, שתבינו שהיה לי יום מטורף עם כל הנסיעות... בקיצור- אפשר לדלג על הביס הראשון אפשר לקיים את מצוות בלי פחמימות מחמש ואפשר להינות מהחיים ולאכול טעים גם וגם וגם - צריך פשוט מאוד מאוד לרצות שזה יצליח!!! אופס כבר תיכף בוקר  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 04:47
 ליאת של יוני Posts: 189
|
אני גאה בך על השליטה!!! אני בטוחה שנהנת מהחברותא, הרי זה עיקר האושר שבחיים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 03:30
 לייסי Posts: 623
|
כל הכבוד נחושה - אני גאה בך!  תמשיכי ככה - וההצלחה מובטחת!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 01:33
 נחושה Posts: 6982
|
אז ככה...כמעט בוקר טוב ואני בעננים אין לתאר כמה חזקים כשפשוט מעבירים את המחשבות שוב במהירות על כל "החוקים" של מירי, ומה שמחוץ לחוק לא בשבילי.... בארוע הראשון בבופה לקחתי מעט מוקפץ עם נודלס ובשולחן אכלתי סלט ירקות, כף סלט כרוב, חצי פרגית וחצי תפ"א בתנור ומים קרים וכוס תה וזהו בחמש קמתי התנשקתי והלכתי כאילו אני 30 ק"ג פחות רק מהאושר של השליטה והחברותא הנעימה כמובן. בארוע השני, לבשתי חולצה אדומה סקסית, עליתי לסנדל עקב אחרי שעוד הספקתי בבית לעשות מקלחת טובה, לק אדום וחיוך על הפנים. בבופה ניגשתי לטעימה מהסלמון וישר הלכתי לאיזור החופה לסמולטוקס משפחתיים. מנה ראשונה, פילה אמנון ,מנה עיקרית חצי פרגית (האורז נותר יתום על הצלחת) ולידו משהו כמו גבץ' מזרחי (כף )וכמובן שוב מים קרים קמתי לרקוד, היה לי כיף ועל הקינוחים והקפה ויתרנו וכמובן גם כלום מהסלטים שהוגשו לשולחן. מזמן לא היו לי אנרגיות כאלו עד שתיים בלילה, שתבינו שהיה לי יום מטורף עם כל הנסיעות... בקיצור- אפשר לדלג על הביס הראשון אפשר לקיים את מצוות בלי פחמימות מחמש ואפשר להינות מהחיים ולאכול טעים גם וגם וגם - צריך פשוט מאוד מאוד לרצות שזה יצליח!!! אופס כבר תיכף בוקר נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 22:18
 tutit Posts: 2431
|
נחושה יקרה! בהצלחה תהני ותזכרי את הטיפים של מירי בארועים........... נשיבוקים♥
|
|
0