|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
27/05/2011 18:47
 dany Posts: 19819
|
ריבה זה הפוסט הנוסף שאליו התיחסתי.
dany כתב:
שבת שלום לך ריבה יקרה שאלת בנוגע להדלקת נרות והמשהו הטעים המצטרף אל כניסת השבת............. ובכן כניסת השבת בימים אלו היא מאוחר מאד........... אחרי שבע בערב שבתכנית שלנו כבר אין פחמימות ולכן אין כל התלבטות עם זה עוגה או פרי פשוט אין!!!!!!!!!!! אז כוס תה צמחים טעים זה מעולה ומה ליד???????? לעבור לאיזה ירק טעים אולי פלפל אדום שטעים כמו פרי?????? זהו אנחנו במסע של שינויים אז זה חלק מהשינויים המצטרפים אל עולמנו............ שהשבת תיכנס מוקדם ., בחורף לפני השעה חמש תוכלי לאכול פרי ליד התה. המןן המון הצלחה ובריאות לך חיבוק דני ריבל'ה כתב: רייצ'ל יקרה וכל הנשים הנפלאות שמגיבות בתמיכה נהדרת. זה פשוט כיף להיות איתכן. זה רק 5 ימים שאני בתוכנית, והתמיכה שלכן לי, ואחת לשנייה, נותנת לי כח במאבק הזה. זה פשוט מאבק בנפש. מי שלא צריכה לרדת במשקל, לא יכולה להבין אותנו. אוכלת מה שבא לה. עד לפני המחלה שלי, נראית טוב, אכלתי תזונה בריאה, ולא חשבתי על דיאטה. בגלל הסיטרואידים הרבים, כל הטיפולים הכימיים, עליתי המון במשקל, והקושי לרדת, העמיד אותי פנים מול פנים - עם אתגר חדש בחיים -- -- ---- להיאבק - על תאוות אכילה, לדעת לוותר, להתאפק, להתמודד, לחשוב מה נכון לי לגוף, לבריאות ולהרזיה, ומה לא. פסק זמן בחיים שמרים את כוחותינו הנפשיים למעלה גבוהה יותר, של התמודדויות, עם כל מיני ניאנסים בחיים, חתונה, מסיבת יום הולדת, שבת, אירועים שונים. ואם נפלנו, 7 יפול צדיק וקם. לקום שוב, ולהמשיך בדרך. תודה לאל שזיכה אותי להצטרף לתוכנית נפלאה של מירי המקסימה, שהיא שליחה של הקב"ה לעזור לנו, ותודה לאל שזיכה אותי לנשים נפלאות כמוכן, שמחזקות כל כך. באהבה ריב'לה, ושבת שלום לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 13:38
 ריבל'ה Posts: 266
|
שאפתנית יקרה. תודה על הרעיון. עלי ללמוד להפנים שינוי הרגלים, במיוחד עם רעיון לא לאכול פחמימות אחרי 5. תודה שוב אנסה לאמץ את הצעתך..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 13:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
ריבל'ה שתהיה לך שבת שקטה ונעימה. אולי את פרוסת העוגה תאכלי לפני כניסת שבת בשעה 16:30 עם כוס תה וכך תהני וגם לא תחרגי מפחמימות אחרי חמש?
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 10:22
|
תודה לך דני על החיזוק. את מדהימה. קשה לי בשבוע הראשון לוותר על עוגה. מצאתי מתכון של מירי לעוגת תפוחים קלילה, אנסה לפחות לאכול פרוסה אחת, בשביל הנפש... את יודעת איך זה... בכל מקרה, אני חייבת לאכול פרוסת לחם בכמות של "כזית" , לסעודת שבת כשחוזרים מבית כנסת. טוב, אתנחם שזה ערב אחד בשבוע, ובזכות קדושת השבת מקוה שזה לא יעלה אותי במשקל, ועוד ארד, ביום ראשון עולה למשקל, ומקווה לתוצאות.. אוהבת אותכן, אתן מקסימות. שבת שלום ומבורך
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 06:09
|
שבת שלום לך ריבה יקרה שאלת בנוגע להדלקת נרות והמשהו הטעים המצטרף אל כניסת השבת............. ובכן כניסת השבת בימים אלו היא מאוחר מאד........... אחרי שבע בערב שבתכנית שלנו כבר אין פחמימות ולכן אין כל התלבטות עם זה עוגה או פרי פשוט אין!!!!!!!!!!! אז כוס תה צמחים טעים זה מעולה ומה ליד???????? לעבור לאיזה ירק טעים אולי פלפל אדום שטעים כמו פרי?????? זהו אנחנו במסע של שינויים אז זה חלק מהשינויים המצטרפים אל עולמנו............ שהשבת תיכנס מוקדם ., בחורף לפני השעה חמש תוכלי לאכול פרי ליד התה. המןן המון הצלחה ובריאות לך חיבוק דני
ריבל'ה כתב:
רייצ'ל יקרה וכל הנשים הנפלאות שמגיבות בתמיכה נהדרת. זה פשוט כיף להיות איתכן. זה רק 5 ימים שאני בתוכנית, והתמיכה שלכן לי, ואחת לשנייה, נותנת לי כח במאבק הזה. זה פשוט מאבק בנפש. מי שלא צריכה לרדת במשקל, לא יכולה להבין אותנו. אוכלת מה שבא לה. עד לפני המחלה שלי, נראית טוב, אכלתי תזונה בריאה, ולא חשבתי על דיאטה. בגלל הסיטרואידים הרבים, כל הטיפולים הכימיים, עליתי המון במשקל, והקושי לרדת, העמיד אותי פנים מול פנים - עם אתגר חדש בחיים -- -- ---- להיאבק - על תאוות אכילה, לדעת לוותר, להתאפק, להתמודד, לחשוב מה נכון לי לגוף, לבריאות ולהרזיה, ומה לא. פסק זמן בחיים שמרים את כוחותינו הנפשיים למעלה גבוהה יותר, של התמודדויות, עם כל מיני ניאנסים בחיים, חתונה, מסיבת יום הולדת, שבת, אירועים שונים. ואם נפלנו, 7 יפול צדיק וקם. לקום שוב, ולהמשיך בדרך. תודה לאל שזיכה אותי להצטרף לתוכנית נפלאה של מירי המקסימה, שהיא שליחה של הקב"ה לעזור לנו, ותודה לאל שזיכה אותי לנשים נפלאות כמוכן, שמחזקות כל כך. באהבה ריב'לה, ושבת שלום לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 05:14
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אכן ההצלחה בכל התהליך ונכון גם לחיים נופלים,מיד קמים שהרי אם לא היו לנו נפילות כאלה לא היינו כאן. בטוחה שתצליחי בגדול כי את רוצה. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 22:30
|
רייצ'ל יקרה וכל הנשים הנפלאות שמגיבות בתמיכה נהדרת. זה פשוט כיף להיות איתכן. זה רק 5 ימים שאני בתוכנית, והתמיכה שלכן לי, ואחת לשנייה, נותנת לי כח במאבק הזה. זה פשוט מאבק בנפש. מי שלא צריכה לרדת במשקל, לא יכולה להבין אותנו. אוכלת מה שבא לה. עד לפני המחלה שלי, נראית טוב, אכלתי תזונה בריאה, ולא חשבתי על דיאטה. בגלל הסיטרואידים הרבים, כל הטיפולים הכימיים, עליתי המון במשקל, והקושי לרדת, העמיד אותי פנים מול פנים - עם אתגר חדש בחיים -- -- ---- להיאבק - על תאוות אכילה, לדעת לוותר, להתאפק, להתמודד, לחשוב מה נכון לי לגוף, לבריאות ולהרזיה, ומה לא. פסק זמן בחיים שמרים את כוחותינו הנפשיים למעלה גבוהה יותר, של התמודדויות, עם כל מיני ניאנסים בחיים, חתונה, מסיבת יום הולדת, שבת, אירועים שונים. ואם נפלנו, 7 יפול צדיק וקם. לקום שוב, ולהמשיך בדרך. תודה לאל שזיכה אותי להצטרף לתוכנית נפלאה של מירי המקסימה, שהיא שליחה של הקב"ה לעזור לנו, ותודה לאל שזיכה אותי לנשים נפלאות כמוכן, שמחזקות כל כך. באהבה ריב'לה, ושבת שלום לכולכן
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 10:38
 רייצ'ל Posts: 1323
|
ריבה יקרה, ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו ולדיאטה של מירי באינטרנט עברת תקופה לא קלה והגוף עובר שינויים אחרי טיפולים כאלו. ראשית ראי את הכוס המלאה וזה אומר שעברת את זה ברוך השם וזה מאחורייך ועכשיו את צריכה לשקם את הגוף בהרגלי אכילה נכונה ומסודרת וכל זאת נמצא בתפריט של מירי בלקין. התוצאות יגיעו מבטיחה לך כי אין כמו השיטה של מירי. המשיכי לעדכן אותנו אנחנו כאן איתך לכל אורך הדרך הגעת למקום הנכון החם והאוהב שיהיה בהצלחה בהמשך התהליך רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:31
|
ריבל'ה, בגלל המאכלים הקטנים האלה רובנו נמצאות כאן. זה הנזק הכי גדול ואגירת הקלוריות המיותרת שצברנו על גופנו. אכן צריך לשים לב לנשנושים הקטנים וההרסניים הללו. ריבל'ה כתב:
היום כשצפיתי בכוכב נולד, ובא לי כהרגל לפצח גרעינים ונאבקתי עם עצמי, (פירוט מורחב בתגובה לשלגית), גיליתי שכאשר נמצאים במסגרת קבוצה של דיאטה, ושומרים היטיב... מגלים כל מיני ניאנסים של הרגלי אכילה, שבלי לשים לב, סוטים מהרגלי אכילה בריאה, ומעלים במשקל. לימוד, היום, על בשרי. ב"ה ניצחתי במאבק. אבל הגילוי היה מדהים... כמה צריך לשים לב ל"מאכלים קטנים" שמהצד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:17
 אקורדיאון Posts: 16382
|
מאחלת לך המון בהצלחה,חשוב מאוד להקפיד לבצע את השיטה ולהקשיב להרצאות. רישום יומי של מה אכלנו מאוד מסייע,שתיה וכאמור ללא פחמימות משעה חמש. נשמח אם תמשיכי לעדכן ולהיות איתנו כאן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:10
|
אכן ההצלחה נמצאת בפרטים הקטנים
שוב המון המון הצלחה
ריבל'ה כתב:
היום כשצפיתי בכוכב נולד, ובא לי כהרגל לפצח גרעינים ונאבקתי עם עצמי, (פירוט מורחב בתגובה לשלגית), גיליתי שכאשר נמצאים במסגרת קבוצה של דיאטה, ושומרים היטיב... מגלים כל מיני ניאנסים של הרגלי אכילה, שבלי לשים לב, סוטים מהרגלי אכילה בריאה, ומעלים במשקל. לימוד, היום, על בשרי. ב"ה ניצחתי במאבק. אבל הגילוי היה מדהים... כמה צריך לשים לב ל"מאכלים קטנים" שמהצד...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 23:31
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 21:24
 קרולין Posts: 6651
|
ריבל'ה יקרה! ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו ולדיאטה של מירי שלנו באינטרנט . שיהיה לך ים של הצלחהההההההה בתהליך. תעשי מה שמירי אומרת ,תיצמדי לשיטה המנצחת שלה ותראי יופי של תוצאות. לאט ובטוח , בקצב שלך עם ים של סבלנות ונחישות. כולנו כאן תמיד בתמיכה ועידוד. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 21:02
|
בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ריבל'ה כתב:
מודה לך מירי היקרה על התמיכה, ולכל הנשים הנפלאות. אתן מקסימות. רק עכשיו גמרתי עבודתי וראיתי את הפירגון ועידוד. זה עשה לי נפלא בלב. אני אוכלת פחות מהתוכנית, למעשה בגלל א. אין לי תיאבון רב ב. אני כל כך עסוקה בעבודתי שלא מושך אותי האוכל ג. אני מתמלאת מהר ממה שאני אוכלת למשל היום - אכלתי בבוקר - 2 פרוסות לחם דק מכוסמין, סלט ירקות, 2 כפות סלט חצילים,/ ביניים - 1/4 בננה, / בצהרים - ירקות אפויים, תפוח אדמה ובטטה קטנים ממש, דלעת, פלפל אדום , בצל, קישואים / ביניים - 3 שזיפים / ערב - חתיכת עוף קטנה ומעט ירקות אפויים (דלעת, בצל, עגבניה, קישוא) אני שבעה ומליאה בבטן, כאילו אכלתי סיר של ברווזים צלויים ! פשוט מליאה. אין לי צורך ביותר אוכל. התפריט של מירי, עשה לי סדר בארוחות ומשעה 5 אין פחמימות. ומקוה שאתחיל לראות תוצאות שיעודדו אותי. בכל זאת, אנחנו שומרות משקל, ולא מתפתות לכל מאכל. אשרינו. זוהי עבודת מידות. שוב, תודה לכולן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 19:14
|
מודה לך מירי היקרה על התמיכה, ולכל הנשים הנפלאות. אתן מקסימות. רק עכשיו גמרתי עבודתי וראיתי את הפירגון ועידוד. זה עשה לי נפלא בלב. אני אוכלת פחות מהתוכנית, למעשה בגלל א. אין לי תיאבון רב ב. אני כל כך עסוקה בעבודתי שלא מושך אותי האוכל ג. אני מתמלאת מהר ממה שאני אוכלת למשל היום - אכלתי בבוקר - 2 פרוסות לחם דק מכוסמין, סלט ירקות, 2 כפות סלט חצילים,/ ביניים - 1/4 בננה, / בצהרים - ירקות אפויים, תפוח אדמה ובטטה קטנים ממש, דלעת, פלפל אדום , בצל, קישואים / ביניים - 3 שזיפים / ערב - חתיכת עוף קטנה ומעט ירקות אפויים (דלעת, בצל, עגבניה, קישוא) אני שבעה ומליאה בבטן, כאילו אכלתי סיר של ברווזים צלויים ! פשוט מליאה. אין לי צורך ביותר אוכל. התפריט של מירי, עשה לי סדר בארוחות ומשעה 5 אין פחמימות. ומקוה שאתחיל לראות תוצאות שיעודדו אותי. בכל זאת, אנחנו שומרות משקל, ולא מתפתות לכל מאכל. אשרינו. זוהי עבודת מידות. שוב, תודה לכולן.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 15:28
 רבקה Posts: 8411
|
ריבה ברוכה הבאה הגעת לבית חם שאוהב מפרגן ועוזר אל תעשי לעצמך הנחות ותאכלי פחות מהתפריט נהפוך הוא תאכלי ותהני ממה שמגיע לך בתפריט פחות אוכל לא עושה את הפעולה הנכונה אנחנ ו כאן בשבילך ואת בשבילנו הרבה בריאות, מצב רוח ואנרגיות חיוביות ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 12:38
 אשירה Posts: 4292
|
ריבה יקרה, אני מצטרפת לדעות שהובעו כאן, אין ניסים בדיאטה, ולחץ עצמי בדרך כלל לא עוזר, אבל.... נוכחנו שמי שעושה את התכנית כדברה וכלשונה ומקפיד על כל הכללים רואה תוצאות יפות, אז בעצם העבודה היא שלנו וכל אחד לפי רצונו, החלטתו, יכולתו כשברקע מירי מנצחת על המקהלה וגם עובדת עם כל אחד בנפרד בשעת הצורך. אז בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 08:33
|
ריבה ברוכה הבאה לתכנית ולפורום. אני מאחלת לך בהצלחה, תצטיידי בהרבה סבלנות והקשבה לגוף ותראי שהשיטה עובדת. אני לא מכירה הרבה אנשים שיורדים 2 ק"ג בשבוע ואוכלים את הכמות הנכונה לגוף, אולי אלה אנשים שמרעיבים את עצמם וזה לא בבית ספרנו. אל דאגה גם חצי קילו וקילו בשבוע עושים את העבודה יפה. תני לגוף זמן ותראי שהירידות יגיעו. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 08:24
 נינוש Posts: 1442
|
ריבלה יקרה, איזה כייף שהצטרפת אלינו, בטוחה שתמצאי כאן משפחה שניה ופורום מדהים ותומך מאחלת לך בהצלחה בתהליך ולהתחיל אורך חיים שונה מהרגיל. תמיד נשמח לשיתוף שלך ולעצות טובות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 07:12
 eitan1 Posts: 50
|
[מילים נכונות ופוגעות במטרה
|
|
0