24/05/2011 21:15
 קרולין Posts: 6651
|
רויטל יקרה, כל הכבוד לך! את אמא מדהימה! בטוחה שאת ובתך היקרה ביחד, תמשיכו בתהליך בנחישות ובסבלנות וככה גם יראו התוצאות. בהצלחההה רבההה לשתיכן וכיף שאת איתנו. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 15:31
 רבקה Posts: 8411
|
רויטל שמחה שחזרת אלינו איזה יופי שלבתך היו ירידות אפילו קטנות אבל זה לא עליות נכון? עכשיו כשאת נרשמת גם יתכן שיהיה לה יותר קל בכל אופן - טובים השניים מן האחד - בהצלחה ואל תנטשי אותנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 12:41
 אשירה Posts: 4292
|
רויטל יקרה, הילדה לא עלתה במשקל וגבהה = הילדה ירדה במשקל, חשוב שהילדה לא תרגיש שאת מאוכזבת ממנה, וטוב עשית שהצטרפת לדיאטה במידה וזה עושה טוב גם לילדה, בהצלחה לשתיכן,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 08:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
רויטלי תמיד תזכרי שעדיפות ירידות מנוריות מאשר עליות אסטרונומיות (שמאוד מאפיינות שמנמודים בלי מסגרת). אז לאט לאט, בכל זאת היא בגיל ההתגברות ולא קל לה אבל בהחלט אפשרי. נפלא שנרשמת לחוגים, אני בטוחה שזה יתרום למוטיבציה של הילדה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 05:37
 dany Posts: 19819
|
רויטל אמא נהדרת יופי שחזרת לכתוב לנו, כל הכבוד על ההתמדה וההמשכיות ועכשיו על ההתגייסות הנוספת לעזרתה של ביתך. אני בטוחה שעם אמא כזאת ועזרה כזאת בסופו של עניין תהיינה תוצאות נפלאות. המון הצלחה והמשיכי לכתוב כאן בפורום דני
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 23:48
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
רויטל היקרה כף שחזרת להיות איתנו בפורום. היית מאד חסרה..... מילה טובה יש לי עלייך את אמא מדהימה, רגועה תומכת ואוהבת. אין לזה מחיר. עכשיו שהצטרפת איתה לחוג אני בטוחה ששתיכן תצליחו. אני גם רואה כמוך הצלחה, כעצירת העליה,גישתך לחיים, ולדיאטה חיובית, וטוב מביא רק טוב, בהצלחה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 22:14
 רויטל Posts: 40
|
למרות הקשיים, ולמרות שנעלמתי מהפורום, אנחנו (אני וביתי) עדיין ממשיכות להגיע לחוגים. עברו כבר כעשרה חודשים והירידות של הבת שלי מינוריות מאוד, מתסכל. אך למרות זאת אני חושבת חיובי ורואה את הצד הטוב של העניין. הילדה לא עלתה וגבהה.... הכי טוב שיש. הטקס ב 31 באוגסט כבר מתקרב ואני מבינה שאנחנו לא על הבמה - שנה הבאה... נרשמתי שבוע שעבר לחוגים בעצמי ע"מ שזה יעודד אותה להתאמץ יותר. נראה איך זה יקדם אותה. אשמח מאוד לשמוע הורים אחרים שמתמודדים בחוג ילדים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|