24/05/2011 12:29
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך יקרה, הציפיה לא קלה ותשתדלי להיות "על הגלים" למעלה ולא למטה, הימים יחלפו, ואת תהיה אחרי הכל והכל יהיה טוב!!! בנתיים תעסיקי את עצמך בדברים טובים וגם הפורום עומד לרשותך, בריאות שלמה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 10:25
 רייצ'ל Posts: 1323
|
חיוך מהלב ראשית כל הכבוד על השיתוף מאחלת לך הצלחה בניתוח והמשיכי להיות אופטימית עם מחשבות חיוביות המשיכי לעדכן אותנו רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/05/2011 08:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
זו הדרך וזו הגישה הנכונה, כל הכבוד לך, תמשיכי במרץ ותראי רק הצלחה. חיוך מהלב כתב:
קראתי בעיון את הנושא של 21 יום, אני כמוך מירי מאמינה בדרך חיים ולא תקופה כזו או אחרת. מה זה חשוב? הרי דרך חיים אינה משתנה כי היא לכל החיים. ואם מדברים על חיים, לבטח שיתפתי אתכם בהרגשות השונות ובמצבי הרוח שאני עוברת בתקופה שבה אני מחכה לניתוח בלוטת התריס. כן, יש ימים טובים שאני רוכבת על הגלים, יש שעות פחות טובות ויש גם שעות של רחמים עצמיים, אבל אני מקבלת את עצמי, כל יום לגופו, עושה כל שאני יכולה לזרום, להנות מכל רגע כי האמת היא שאני מרגישה נהדר תודה לאל, יכולה להמשיך כרגיל ורק בשבוע הבא אעבור את הבדיקות הנדרשות ואחריהן אגיע לניתוח בע"ה. אני מודעת לכל התהליך הנפשי הכרוך בעניין, וטופחת לעצמי על השכם שאני בדרך כלל גם מחזיקה מעמד עם האוכל, גם צועדת וגם מתעמלת וכל אלה עושים לי רק טוב. מקווה להגיע לשקילה מחר בשלום ובביטחה ולחייך לעצמי בראי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 22:04
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה, יש לך גישה בריאה וחיובית וזה מה שקובע. שיהיה לך ים של הצלחה בניתוח, בדיאטה ובהכל. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 16:42
 dany Posts: 19819
|
גישה בריאה לעבור יום יום בהצלחה והימים יתווספו לשבועות חודשים וכו'.....................
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 15:51
 רבקה Posts: 8411
|
חנה , כייף לקרוא אותך בחיוך כזה מהלב גישתך והאנרגיה החיובית תורמת מאוד לשיפור מצב הרוח ואני מוסיפה לך גם טפיחת על השכם ממני בהצלחה♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 15:27
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
קראתי בעיון את הנושא של 21 יום, אני כמוך מירי מאמינה בדרך חיים ולא תקופה כזו או אחרת. מה זה חשוב? הרי דרך חיים אינה משתנה כי היא לכל החיים. ואם מדברים על חיים, לבטח שיתפתי אתכם בהרגשות השונות ובמצבי הרוח שאני עוברת בתקופה שבה אני מחכה לניתוח בלוטת התריס. כן, יש ימים טובים שאני רוכבת על הגלים, יש שעות פחות טובות ויש גם שעות של רחמים עצמיים, אבל אני מקבלת את עצמי, כל יום לגופו, עושה כל שאני יכולה לזרום, להנות מכל רגע כי האמת היא שאני מרגישה נהדר תודה לאל, יכולה להמשיך כרגיל ורק בשבוע הבא אעבור את הבדיקות הנדרשות ואחריהן אגיע לניתוח בע"ה. אני מודעת לכל התהליך הנפשי הכרוך בעניין, וטופחת לעצמי על השכם שאני בדרך כלל גם מחזיקה מעמד עם האוכל, גם צועדת וגם מתעמלת וכל אלה עושים לי רק טוב. מקווה להגיע לשקילה מחר בשלום ובביטחה ולחייך לעצמי בראי.
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|