הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיאטה בהריון

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/05/2011 08:37

ליאת של יוני
ליאת של יוני
אני לא משתמשת במילה דיאטה. אותי היא מאוד מרתיעה.
גם בהריון חשוב לשמור ולאכול בריא. בהריון וגם עכשיו בהנקה אני עם מודעות גדולה לאכול בריא כמה שיותר ירקות ואוכל בייתי, כי במצבים האלה אני דואגת לא רק לעצמי אלא לעוד אוצרית קטנטנה.
בהריון, לעולם לא חשבתי שאני צריכה לאכול בשביל שתיים וידעתי שאני בתחרות עם עצמי לעלות כמה שפחות.
למרות החשקים הרבים הקפדתי שיהיו חשקים מוגבלים ומצומצמים. כמו רעב אמיתי יש גם חשק מדומה וחשק אמיתי ולמדתי לזהות ולחיות איתם.
+1 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 08:36

נחושה
נחושה
מירי יקרה,
מברכת אותך על הרעיון להציף סוגיה ולתת את דעתינו הכנה עליה...
קודם כל מיכלי, את מקור להשראה ומושא לחיקוי את בריאה בגוף ובנפש והלוואי שכולן כמוך ילוו את ההריון בכרטיס זהב אצל מירי, פוסטים משובחים וכישרון אמיתי...
אני סיימתי את ההריון האחרון לפני 10 שנים וחייבת לשתף בכמה תובנות מנסיוני בתחום (3 לידות, 2 קייסרי+אחד טבעי,בן+בת+בן, הנקה+קריירה+.....)
התובנות:
1.את יודעת איך הריון מתחיל, אין לך שום שליטה על הדרך ומשך התקופה- הורמונים משתוללים או שאת סקסית או שאת סחבה, או שיש הקאות או שאין בכלל, לא עלינו לעיתים יש שמירה או סיכונים בריאותיים סמויים או גלויים, אין לך שליטה בתהליך לכן חייבת להיות שליטה באוכל!!! וכן יש את נושא צבירת הנוזלים אצל חלק שפשוט מוסיף נפיחות ומשקל, עוברים גדולים וכד'
2. הריון והנקה מביאים תופעות שעשויות להשתרש - חשקים, הימנעות מדברים שאת רגילה, נדודי שינה, עייפות, עודף מרץ, תזונה מזינה (פירות, אגוזים, תמרים, חלב, מתוקים, ארוחת לילה, קרקר נגד הקאה, משהו נגד צרבת וכד'...) הבעיה שהם עשויים להשתרש ולהתקבע גם להמשך...
3. הריון -תקופה מבורכת, נהדרת, אושר גדול ובשם האושר האהבה ותחושת הקינון והקמת המשפחה והבאת דור ההמשך ופרי האהבה, נפרצים גבולות, את מרשה לעצמך, את מפרגנת לעצמך, אנשים סולחים לך, מחמיאים לך ושוב את מרגישה שמותר לך מה שאת רוצה, מתי שאת רוצה ואיך שאת רוצה, מזכיר לכם את המנטרה של מירי שאסור לתת דרור לחשקינו?
4. מתח- הריון היא תקופה מתוחה, מה יהיה, מי זה יהיה, איך זה יהיה, איפה אלד, מה אני רוצה, איך אהיה כאמא, איך זה ישפיע עלינו.....בקיצור תשעה חודשים של סטרס גלוי וסמוי וזה לפני המתח מבדיקות, מסקירות, מי שפיר, כן או לא ניתוח וכד', שוב במסגרת ובתחושה של שליטה באוכל וכך גם הבאת נינוחות גדולה יותר לתהליך הדברים נראים אחרת...
5. אני יכולה לכתוב עוד המון ולספר עליי אבל זה מיותר, מעבר לכך שהתחתנתי 62 קילו (אין לתאר איזה מתניים צרות) וההריונות היו בממוצע של 20 ק"ג של שומן והמון נוזלים ובכל פעם ירדתי בערך חצי כי כבר רציתי את הפעם הבאה....וכן כי הם היו נהדרים (קיבלתי את כל התופעות באהבה) והייתי מאוד מאושרת אז זאת גם סיבה לחגוג באוכל...והנקתי בכיף ולכן תקופה של 10 שנים מחיי היתה חגיגה גדולה.
לסיום הפוסט:
אני חושבת שלא מדובר בדיאטה בהריון כמו שמדובר במסגרת תומכת. חייב להיות פיקוח רופא על העובר וחייבת להיות מירי שתפקח על ההריונית, ותנחה ותחבק, ותנער אם צריך ובעיקר תפוצץ את כל המיתוסים שכולנו שבויות בהם בנושא אוכל, חשקים, ומסתבר שאפשר ורצוי -ראו מקרה מיכלי ותומריקו, רעותה, בלונדה ואחרות...
אני חייבת לצטט שוב את דברי הגניקולוג שלי עוד מתחילת ההריון הראשון: "העובר בסדר גמור הבעיה שמסביבו צומחת המון אמא"wink !!!

שוב ברכות על היוזמה ומי שרק מתלבטת, כרטיס זהב ולא להחמיץ אף פגישה אלא אם את עם 40 חום או בחו"לwink
בהצלחה לכולם ובמיוחד לאלו שרק ילדו (הילד כבר בן 10)....
עכשיו מתחילים
נחושתכם
edited by נחושה on 5/23/2011
+1 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 08:28

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב מירי,
כמי שתמיד סבלה מעודף משקל, גם לפני הריון, הייתי אמורה לשמור על עצמי שבעתיים לא אשקר, הרופא לא ביקש ממני לעשות דיאטה אבל ידעתי מה מצבי והחלטתי לשמור במהלך ההריון וכך את שתי ההריונות שלי עברתי עם עליה של 7 ק"ג בלבד והשתדלתי לאכול הרבה ירקות, חלבונים וכמה שפחות שומנים ופחמימות. הייתי ילדה טובה רציתי שהילדים שצומחים בתוכי יצאו בריאים ולא שמנים וכמובן להקל עלי את סחיבת ההריון. אין ספק שבהריונות הייתי דוגמה ומופת לעצמי והוכחתי שאם אני רוצה אני בהחלט מסוגלת. אחרי ההריון הראשון הצלחתי לשמור יפה, צעדתי עם העגלה ושמרתי על תזונה. ההתרופפות החלה אחרי הלידה השניה, עם ילד קטן בבית (בן שנה וחמישה חודשים) ותינוקת כבר אי אפשר לצאת לטיול עם עגלה וכל פעם שהתסכלתי במראה כל כך אהבתי את עצמי החדשה שפשוט לא שמתי לב שאני אוכלת ומשמינה.
לסיכום, אני חושבת שגם אישה במשקל תקין צריכה וחייבת לשמור על כל מה שהיא מכניסה לפה בזמן ההריון לטובתה ולטובת העובר. אין צורך לצבור 30 ק"ג מיותרים ואחר כך להוריד אותם, זה בהחלט מיותר ולא בריא.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 04:57

dany
dany
עד עתה כתבו הצעירות שבחבורה
אז אני קצת סניורה...........
ההריון האחרון שלי הסתיים בידיוק היום לפני 33 שנים!!!!!!!!!!!!!! אז נולד בני הקטן אחרי שלוש בנות.
היות ואני שמנמודה מעצם קיומי............ דווקא בהריונות היתה לי מודעות אדירה , ולמרות שזה ממש לא היה מקובל אז לפני המון שנים, הראש לי תמיד עבד כך , שלא אוכלים עבור שניים ,
ולא רוצה להישאר עוד יותר שמנה לאחר הלידה........
היות ולא היתה אז קבוצת תמיכה, ובכלל מודעות לדיאטה היתה לגמרי אחרת מאשר היום . עשיתי מה שנקרא המצאות משלי. ואני יכולה לספר לכן שבהריונות הייתי תמיד רזה אמיתית.
חשוב חשוב חשוב............ ובאמת אני רואה אצל בנותי שבהריונות הראשונים לא שמרו על עצמן ועלו עד בלי סוף ואחר כך כל כך קשה לרדת ולהפטר מהעודפים, אך הפנימו ובהריונות הנוספים כבר עלו לפי "התקן".
מאחלת לכל הבנות שעדיין לא חוו את החוויה הנהדרת הזו שיעברו אותה בכייף ובשמחה ובמינימום עליה...............
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 01:07

tutit
tutit
מסכימה עם דברי מיכלי כל מילה בסלע!
מדהימה ...............
אני מכירה הרבה בנות שעלו סביב ה30 ק"ג בהריונות ואז עבדו קשה מאוד להחזיר
והאמת הן תמיד היו רזות מידה 38 ועדיין עלו את כל זה......
מעטות מאוד מצליחות להוריד את הכל ולחזור לגזרה הקודמת,אז על אחת כמה וכמה שמנמודה שמתחילה הריון חשוב שתשמור כי זה אפשרי ,ולא צריך להתקע אח"כ עם הקילוגרמים
וממש אין צורך לאכול בשביל 2......מי שמרגישה שההריון מתחיל בעלייה ובולמוסים של רעב
שתעשה ומהר כרטיס זהב.................זו המתנה הכי טובה שאפשר להעניק אותה לעצמך,כמו תעודת ביטוח שתעברי את ההריון בשלום ולא תהפכי להר אדם..........
בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 01:02

יולי
יולי
היי
אומנם אני לא בהריון ואין לי עדיין ילדים אבל לדעתי בגלל שהריון היא תקופה מאוד קשה לדיאטה (הורמונים , חשקים למאכלים מסוימים וכו') מאוד חשוב להמשיך ולהתמיד ולהגיע ולהשקל בשביל עצמנו וההרגשה והעניין בלהיות יפות ומושכות כל הזמן וכן גם לדעתי הריון זו לא סיבה לצבור עודפי קילוגרמים מטורפים ולהתחיל לאכול כאילו אין מחר. אבל, זה בעצם לא חוכמה שאני כותבת את זה כי אני תלמידה של מירי כבר 6 שנים ואני מטמיעה את החומר לאט ובטוח . אולי אם לא הייתי בחוגים לא הייתי ממש חושבת על זה. פשוט העניין הוא שנכנסתי למודעות וזה כל העניין.
לדעתי ממש חשוב להמשיך לפרגן לעצמנו את החוג בהריון ועם ילדים כי קודם כל ההרגשה האישית שלנו ואח"כ גם ככה יש לנו עבודה ועבודה בבית ובעל וסלינו על כתפינו ושעה בשבוע לעצמו זה ממש חשוב למען הבריאות (פיזית ונפשית) וכמובן, אני ממש נהנית לי להגיע להרצאות וממשיכה להתפעל מהרמה והמקצועיות של מירי ולהתענין בהרצאות כי אני חושבת שמירי באמת משהו מיוחד.
אז,שאני אהיה (מתישהו) בהריון אני אמשיך להיות כאן (חתומה בשבועת צופים)
יוליsmile
,
edited by יולי on 5/23/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 00:27

מיכל שרון
מיכל שרון
נו מירי.. את צריכה בכלל לשאול?!
האם אחרי 9 חודשים ++ של פוסטים דעתי לא ברורה וידועה לכל?!

אז לכל אלו שפיספסו או צריכות תזכורת אני אתמצת פוסטים של הריון שלם + חודשיים של אחרי לידה...
ההריון והלידה של תומר וכעת האימהות הן חוויות מעצבות ששינו את חיי מהקצה אל הקצה.. שינו ממש סדרי עולם.. פתאום סדרי העדיפויות משתנים, לכל דבר בחיים יש טעם אחר, העולם נבחן מחדש תחת משקפיים חדשים לחלוטין, הפרספקטיבה השתנתה..

ועם כל זה יש דבר אחד שלא השתנה כל הזמן הזה.. כבר עוד מעט שנה מיום שנכנסתי להריון.. מה שלא השתנה הוא הצורך שלי כאישה להרגיש טוב עם עצמי, להרגיש מושכת וסקסית, להסתכל במראה ולאהוב את הדמות הניבטת אליי (פיזית ונפשית), ללכת בגב זקוף וחזה מורם (כבר דיברנו על יתרון הגודל של השמנמודות נכון? wink), לצאת מהבית בבוקר עם תחושה של מיליון דולר, למשוך מבט מחמיא ברחוב..
כל הדברים הללו לא השתנו לרגע..
לא בשליש הראשון של ההריון עם הנפיחות של התחלת הריון שרק ניסיתי להסתיר את קיומו.. עם הבחילות הרעות, עם העייפות הנוראית..
לא בשליש השני עם הבטנונה שצמחה לה וכבר היתה נוכחת, עם הבדיקות האינסופיות, עם החשקים שצצו להם פתאום...
לא בשליש השלישי שבו כבר הייתי ממש בטן מהלכת (מהלכת זו הגזמה בעצם.. בוא נאמר מדדה...) ורק ניסיתי למצוא את הדרך להתקיים לצידה ואיתה בשלום
לא אחרי הלידה עם ההורמונים המטורפים, הכאבים, התפרים, התשישות וההכרה שהחיים שלי השתנו לנצח ממש.. אבל ממש על אמת...
וגם לא עכשיו חודשיים אחרי כשהלילות כבר קלים יותר, כשיש שגרה שחוזרת להתהוות, שהבטחון באמהות שלי גדל ומתבסס...
בשום שלב ב - 11 החודשים האחרונים לא רציתי לרגע פחות מלהיות כל הזמן הכי יפה, סקסית, מושכת ומהממת שיש בשביל עצמי וגם בשביל גיתי שלי.
אז רציתי.. נו אז? אז זהו.. שיש אז... אז בשביל זה לא החמצתי פגישה אחת אצל מירי כל הזמן הזה (חוץ משבוע הלידה עצמו).. כי אצל מירי גם בשבועות ששכחתי שזה מה שהכי חשוב לי היא טרחה להזכיר לי כל פעם מחדש, כי אצל מירי גם כשהחשקים התגברו עלי היא איפסה אותי בחזרה על המטרה (לחזור לג'ינס במהרה), כי אצל מירי גם כשהבטן גדלה תמיד הרגשתי יפיהפיה כזו שגם בימים פחות מוצלחים הצלחתי להאמין לה.. על אף ולמרות הגודל שלי, כי אצל מירי לא היו לי הנחות הריון.. וכשהגיע לי על הראש קיבלתי כמו כולם... כי הריון הוא לא תירוץ, הריון הוא לא יריית פתיחה להפסקת אכילה.. או יותר נכון לומר התחלת אכילה.. wink
הריון הוא בסה"כ תקופה שבה המכונה המדהימה שנקראת גוף האדם, שהיא אישה, עובר מטמורפוזה מטורפת כדי להביא לעולם תינוק.. וכל מה שנדרש מאיתנו הוא לעזור לו בתהליך הזה.. לשמור עליו שלא יימתח יותר מדי, שלא ייצא מפרופורציות ולהקל עליו לחזור לעצמו בקלות אחרי שהכל נגמר ופלא הבריאה ונס היצירה הושלם.
אלו 9 חודשים שעוברים והדבר היחיד שאני בוחרת לקחת מהם הוא את תומר שלי.. לא ק"ג עודפים...

אז לכל ההריוניות היקרות ואלו שבדרך לשם... אל תוותרו לרגע על מה שחשוב לכן בבסיס קיומכן כנשים (גם אם אתן לא מודות בכך עדיין) - להתפוצץ מנשיות סקסית מתפרצת, להוציא לאחרות את העיניים, לסובב לגברים את הראש ברחוב, להנות משופינג, להסתכל שעות במראה ולהתעלף מעצמך...
אל תוותרו.. כי הויתור הזה יוליד עוד הרבה אחרים אחריו... וממש ממש שאין צורך ואין סיבה.. כי יש את מירי ויש כרטיס זהב ויש הבנה שהרזייה אמיתית היא תהליך לכל החיים.. והריון הוא רק עוד שלב בחיים שבא והולך.. אבל התהליך נמשך ללא הפסקה.

שיהיה לכולנו אחלה שבוע smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2011 23:31

חיה'לה
חיה'לה
דיאטה בהיריון - נשמע לי רעיון נפלא!
אמנם אין לי ניסיון אישי, אך לא ברור לי למה שנות ההריונות והלידות צריכות להיות שנים של הזנחת הגוף.
אני פוגשת לא מעט חברות, קולגות לעבודה ועוד ששומרות מאוד בתוך ההיריון ואחריו, והן נראות מצוין. סימן שזה אפשרי!!
אני בטוחה שעם ניסיון וידע כמו שיש לך מירי, את יכולה לתת תדרוך מצוין, מקצועי ומסור גם לנשים בהיריון!!
לדעתי - חובה לשמור או להשגיח גם בתוך ההיריון!!
אוהבת, חיה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2011 23:27

miribelkin
miribelkin
Administrator
חברי פורום יקרים, מידי פעם אני אעלה נושא ומאד חשוב לי שתביעו
את דעתכם, כמה שיותר תגובות ןדעות כנות, יעזרו לי לראות
דרככם איך אנשים מגיבים למשל על דיאטה בהריון.....
בזמן האחרון יותר ויותר נשים מגיעות אלי בתחילת ההריון,
דבר שלא היה בכלל נפוץ עד לפני מעט מאד שנים.
היום אפילו רופאים שולחים נשים בהריון לעשות דיאטה.
אבל בכל אופן התנועה דלילה, רב הנשים ההרות מעדיפות לאכול,
כנסו שתפו מה דעתכם, איך אתם הייתם נוהגים, מה תמליצו לבנות, כלות שלכם.
מקוה שמיכל רעותה וליאת מהמשתתפות הקבועות שלנו ייכנסו להביע דעה,
כי הן ילדו רק עכשיו,מחכה לתגובות כנות, שלכן באהבה ותודה מירי
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!