הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » דיאטה בהריון

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
11/07/2011 05:36

dany
dany
לשתי המתוקות מיכל ורעותה
המון המון הצלחהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 20:12

רעותה
רעותה
הי מיכל ,
תודה על ההזדהות ,
אני פשוט מחכה , שגם מים באבן יעשו חור............... ויביסו נפשית אל הפחמימות ואת יצר הקושי בפיתויים של הפחמימות .
גם אצלי מצייצים עכשיו, טוב את בטח בחוג עכשיו .
תודה ושרק נצליח , שנהיה אמהות חתיכות הורסות וננצל את המסגרת המדהימה שלנו .
שבוע טוב
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 17:23

מיכל שרון
מיכל שרון
smile רעותה יקרה, צי כמוני מבינה לליבך...
15 שבועות אחרי, 8 ק"ג יותר ממה שהייתי לפני וגם לי מאוד קשה להתניע בגזרת הדיאטה כמו שאני רוצה.. אני מדשדשת איפשהו בהילוך שני-שלישי ולא ברביעי-חמישי כמו שהייתי רוצה..
אבל יש תומר ועם ההנקה אז בטח שיש עוד הורמונים והעדר השגרה..כל דבר בזמנו יגיע...\
בדיוק הוא התעורר.. אני אמשיך עם הלך הרוח אח"כ.
חזקי ואמצי יקירתי...נשיקות והמון הזדהות מפ"ת.
רעותה כתב:
טוב מן הסתם שגם אני אוסיף:
7 שבועות אחרי הלידה עכשיו ויש עוד 10 להוריד.
בהתחלה יש המון מוטיבציה לרדת אבל עכשיו מאוד קשה לי.
אני באמת באמת לא יודעת למה , אני כל כך קשה עם עצמי עם לעשות מאמץ ולרדת אפילו רק 5 ק"ג וכבר אוכל להיכנס לג'ינס.
היום עוד איכשהוא התחלתי את השבוע בכמה כיף אפשר גם להנות מהדיאטה של אחרי הלידה , וצ'יק צ'ק לרדת את זה. פשוט כל הזמן להגיד איזה כיף איזה כיף.
אני מאוד נעזרת מההריון גם הראשון בשקדים , הן לצרבות מההריון , הן כחלבון בריא וגם בלילה אם אני צריכה סביב ההנקות. אני מודדת אותם עד 8 כי אני ינודעת שזאת הכמות המדוייקת שאין לחרוג ממנה.
אני גם נעזרת בקצת אגוזי מלך 4 ולא יותר אחרי הפרי בצהריים ככה כדי לא ליפול על מתוק. כשאני קונה את השקדים והאגוזים במקום שאני אוהבת זה עוזר לי מנטלית לדעת שאני מכניסה דברים בריאים והנה עובדה , שאני לא נופלת עליהם....
אני מאוד שמחה , שאני אחרי ההריון , עכשיו קצת יותר מסורבלת עם ההנקה כי אני לא יכולה ללבוש את השמלות שלי של הקיץ..... כל ההתפשטות הנה מסורבלת. והגוף והזיעה המלווה אבל זה שווה הכל ... כמה חודשים ואני נותנת את ה 100% לי ולתינוק. העייפות קשה וההתארגנות . המסגרת מאוד עוזרת לי גם אם היה לי חודש זוועה באוכל.
רק שתחזור המוטיבציה... בתקווה שכבר התחילה ולעשות את זה עכשיו מאשר להיסחב עם עודפים כל כך הרבה זמן כמו שהיה לי בעבר.
וחוץ מזה חייבת לעשות גם התעמלות , למען עוד תוצאות ואפילו יותר בשביל המוטיבציה והמצב רוח .
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 16:52

dany
dany
רעותה יקירה
לפני המון שנים נשים היו שוכבות במיטה שבועות אחרי לידה וקראו לזה משכב לידה.......... נו טוב מאז עברו הרבה מים בהרבה נהרות ודברים השתנו............ אך נדמה לי שמערכות הגוף עדיין מבקשות את שלהן, יש הורמונים שעדיין לא גמרו להשתולל, יש סדר יום שהוא לא סדר ולא יום, יש תינוק שדורש המון ויש עוד ילדים וגם בעל שיהיה בריא......... והיולדת הולכת לאיבוד בין כל המטלות והדרישות. ועם כל זאת צריך גם מיד מיד לחזור לסדר ומיד מיד להיות חתיכה הורסת............................ לאט לאט קחי לך את הזמן......... ואם זה לא יקרה עכשיו ? ואם זה יקרה עוד שלושה חודשים ? למה הלחץ? הלחץ הזה רק גורם לעוד סטרס ועוד נפילות.
יקירה
תנשמי עמוק, והאמיני לי יבואו רגעים יותר קלים, עכשיו תצופי............ אל תשמיני אך גם אל תכניסי את עצמך יותר מידי ללחצים.
המון הצלחה מכל הלב.
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 16:03

רעותה
רעותה
טוב מן הסתם שגם אני אוסיף:
7 שבועות אחרי הלידה עכשיו ויש עוד 10 להוריד.
בהתחלה יש המון מוטיבציה לרדת אבל עכשיו מאוד קשה לי.
אני באמת באמת לא יודעת למה , אני כל כך קשה עם עצמי עם לעשות מאמץ ולרדת אפילו רק 5 ק"ג וכבר אוכל להיכנס לג'ינס.
היום עוד איכשהוא התחלתי את השבוע בכמה כיף אפשר גם להנות מהדיאטה של אחרי הלידה , וצ'יק צ'ק לרדת את זה. פשוט כל הזמן להגיד איזה כיף איזה כיף.
אני מאוד נעזרת מההריון גם הראשון בשקדים , הן לצרבות מההריון , הן כחלבון בריא וגם בלילה אם אני צריכה סביב ההנקות. אני מודדת אותם עד 8 כי אני ינודעת שזאת הכמות המדוייקת שאין לחרוג ממנה.
אני גם נעזרת בקצת אגוזי מלך 4 ולא יותר אחרי הפרי בצהריים ככה כדי לא ליפול על מתוק. כשאני קונה את השקדים והאגוזים במקום שאני אוהבת זה עוזר לי מנטלית לדעת שאני מכניסה דברים בריאים והנה עובדה , שאני לא נופלת עליהם....
אני מאוד שמחה , שאני אחרי ההריון , עכשיו קצת יותר מסורבלת עם ההנקה כי אני לא יכולה ללבוש את השמלות שלי של הקיץ..... כל ההתפשטות הנה מסורבלת. והגוף והזיעה המלווה אבל זה שווה הכל ... כמה חודשים ואני נותנת את ה 100% לי ולתינוק. העייפות קשה וההתארגנות . המסגרת מאוד עוזרת לי גם אם היה לי חודש זוועה באוכל.
רק שתחזור המוטיבציה... בתקווה שכבר התחילה ולעשות את זה עכשיו מאשר להיסחב עם עודפים כל כך הרבה זמן כמו שהיה לי בעבר.
וחוץ מזה חייבת לעשות גם התעמלות , למען עוד תוצאות ואפילו יותר בשביל המוטיבציה והמצב רוח .
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
10/07/2011 15:51

anidjar1
anidjar1
אני משתמשת בטאמס לדיכוי וטיפול של צרבת בהריון בנוסף ההריון עושה לי תאבון.
אשמח לשמוע המלצות לתזונה נכונה, המבוססת על מוצרים שאינם גורמים לצרבת.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/05/2011 05:39

dany
dany
מירי ממש כך
כי אצלי ההריונות היו לתפארת מדינה ישראל............. ואחרי ששה שבועות לאחת הלידה הייתי עולה ותופחת כמו עוגת שמרים ביום טוב!!!!!!!!!!!!!!!!

miribelkin כתב:
ישבתי עכשיו וקראתי אתכן נשים יקרות, כל הכבוד
על השיתוף והסיפורים המרתקים, המסקנה
דיאטה בהריון חובה, ואחכ להמשיך מיד אחרי הלידה לא לחכות
יש גם תפריט להנקה.... אוהבת ותודה לכן שלכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 23:59

miribelkin
miribelkin
Administrator
ישבתי עכשיו וקראתי אתכן נשים יקרות, כל הכבוד
על השיתוף והסיפורים המרתקים, המסקנה
דיאטה בהריון חובה, ואחכ להמשיך מיד אחרי הלידה לא לחכות
יש גם תפריט להנקה.... אוהבת ותודה לכן שלכם מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 19:37

דרך המלך
דרך המלך
היי
אני כל כך מצרה על כך שלא הכרתי את מירי בתקופת ההריונות שלי, שאם מחברים את שלושת ההריונות העלתי מעל 50 קילו בשלושתם. בראשון 35 בשני 12 ובשלישי8 עכשיו תוסיפו לזה ריבית על ריבית... הגעתי למירי עם עודף משקל גדול מאוד ואני מברכת כל יום שאני שם..... כשאני נפגשת עם חברים /משפחה ויש אדם שמן או מישהי בהריון ממליצה בחום להגיע למירי בלקין. אם הייתי לפני 14 שנה אצל מירי אני בטוחה וסמוכה שלא הייתי מעלה מספרים גדולים כל כך בהריון.
אני ממש בעד מסגרת בהריון ובכלל אדם חייב מסגרת.
זאת ההזדמנות לומר לך שוב תודה רבה על היותך שם בשביל כולנו וכל אחת באופן מיוחד.
נשיקות סיגל
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 15:29

1103
1103
למרות שאינני שיכת לקטגורית-"נשים בהריון" אמנם עברתי שלושה הריונות שלא עלו לי בקלוגרמים רבים,
אני חושבת שזה נפלא ומחייב נשים בהריון עם נטיה להשמנה,להיות במסגרת ששומרת עליהן
מפני השמנת יתר.ןלאחר הלידה קל יותר להשיל את הקילוגרמים הנצברים בהריון
נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 15:27

לאה לה
לאה לה
הנושא מעלה זכרונות מלפני 32 שנים עת ילדתי את בני בכורי-זכורני שהייתה לי שמלת הריון כמו שנהוג היה אז ולא חולצות הבטן של היום[מה יותר יפה...]ואת כל היקף השמלה מילאתי במטעמים שנמנעו ממני [תמיד הייתי שמנמנה נמנעת שמחכה רק להיזדמנות ואז הגיעה ההזדמנות הטבעית...והרצתי את בעלי בטענות שמתחשק לי גלידה ומתחשק לי...והמסכן הצעיר היה ממלא את כל מבוקשיי וכך תפחתי ותפחתי ועברתי עוד 2 הריונות והכל אותו סיפור-מתחשק לי ומתחשק לי והפראייר טוב הלב הביא....ילדי נולדו תמיד גדולים כי אכלו טוב...ולמזלי לאף אחד אין נטייה להשמנה וכך הגעתי למירי עם 40 קג עודפים ובתור תלמידה טובה ירדתי כמעט את כולם-
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 14:52

שאפתנית
שאפתנית
איזה תובנות מהחיים יש לכן חברות יקרות, זה נכס ולדעתי חובה על כל החברים בפורום להכנס ולקרוא את דבריכן.
מרתק לקרוא מה כל אחת מכן כתבה. ישר כוח ואני בהחלט לוקחת מהתובנות שלכן בשביל עצמי.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 14:14

רבקה
רבקה
אני משתייכת לחבורה של דני'לה ואשירה היקרה בכל הקשור להריונות
הלוואי ולפני 35 שנים היו מסגרות של דיאטה ואכילה בריאה
ואז החיסכון בשומנים היה גדול
נשים בהריון חשבו בכל אופן אני "איזה כיף " אפשר לאכול כפי יכולתך
ויש לי יכולת כדברי מירי מורתינ ו
במיילא הבגדים גדולים ומסתירים הכל ואף אחד לא יראה את השומן
המסתתר לו , אך זאת טעות מייסודה.
אני לצערי גידלתי את היריונותי על חבילות חלבה שלמות
וכך כל הריון העליתי כ- 30 קילו
היום עם כל המודעות שלנו קיים כדבר הזה?
לא אשכח משפט שנחרט בזכרוני עד היום כשהעבירו אותי
ממיטת חדר הלידה למיטה בחדר והאחות אמרה
איך אפשר להזיז אותה ומאוד נעלבתי
היום איכות החיים בהריון חשובה מאוד
ומסגרת תזונה נכונה זה מספר אחד ברשימת החוקים והכללים
מזל טוב לכל מי שבהריון ומזל טוב ליולדות
שדאגו לעצמן ומלאכתן קלה יותר אחרי הלידה
חובה חובה וחובה להיות תחת השגחה ופיקוח
אוהבת את כולכן
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 13:55

מיכל שרון
מיכל שרון
אשירה את כל כך צודקת בהתייחסות שלך לנקודה שאני לפחות הכי חששתי ממנה כל תקופת ההריון..
ידעתי שההריון שלי יהיה בסדר, אני בריאה ותומריקו כשעוד היה בוטניקו גם היה בריא+ ולא פחדתי מהלידה ולא חששתי מהטיפול עצמו בילד (הפן הקל והפשוט של האימהות) מה שהכי הפחיד אותי זה מה תומריקו יעשה לזוגיות שלי ושל גיתי.. איך מערכת היחסים שלנו תתמודד עם התוספת החדשה שהפכה אותנו רשמית למשפחה?
אומרים שהשנה הראשונה אחרי הלידה היא הקשה ביותר.. כי הכל חדש והכל הוא בחזקת "לראשונה" ואין תקדימים ואין נסיון עבר ותהליך הפקת הלקחים מתחיל ממש עכשיו ואני די מסכימה.
השנה הזאת זורקת לך לחיים כל כך הרבה כדורים מסובבים שהנפילה לבורות רגשיים ומהם לאכילה רגשית היא ממש מעבר לכל פינה ומזה צריך להיזהר לא פחות מהחשקים ההריוניים ומהלגיטימציה שהסביבה נותנת לך למשך 9 חודשים לאכול בלי הכרה ולא לדאוג למראה (כביכול).

ומכאן הדרך לכל כללי האצבע של מירי הנוגעים לאכילה רגשית הדרך קצרה... אחרי לידה, תוך כדי החיים.. פה זה כבר הכל אותו דבר, רק העוצמות משתנות והיכולת שלנו כבני אדם להכיר במגבלות של עצמנו, להיות במודעות לקיומה של בעיה, לדעת לבקש עזרה כשצריך ולהיות מוכנים לעבוד קשה כדי לשנות את המציאות שלנו כשאנחנו לא מרוצים ממנה...
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 12:25

dany
dany
בטעות לחצתי על היד כלפי מטה וכמובן רציתי ללחוץ על היד כלפי מעלה............ אז נא להתייחס לכך שיש הסכמה מלאה ++

שוב סליחה

שאפתנית כתב:
בוקר טוב מירי,
כמי שתמיד סבלה מעודף משקל, גם לפני הריון, הייתי אמורה לשמור על עצמי שבעתיים לא אשקר, הרופא לא ביקש ממני לעשות דיאטה אבל ידעתי מה מצבי והחלטתי לשמור במהלך ההריון וכך את שתי ההריונות שלי עברתי עם עליה של 7 ק"ג בלבד והשתדלתי לאכול הרבה ירקות, חלבונים וכמה שפחות שומנים ופחמימות. הייתי ילדה טובה רציתי שהילדים שצומחים בתוכי יצאו בריאים ולא שמנים וכמובן להקל עלי את סחיבת ההריון. אין ספק שבהריונות הייתי דוגמה ומופת לעצמי והוכחתי שאם אני רוצה אני בהחלט מסוגלת. אחרי ההריון הראשון הצלחתי לשמור יפה, צעדתי עם העגלה ושמרתי על תזונה. ההתרופפות החלה אחרי הלידה השניה, עם ילד קטן בבית (בן שנה וחמישה חודשים) ותינוקת כבר אי אפשר לצאת לטיול עם עגלה וכל פעם שהתסכלתי במראה כל כך אהבתי את עצמי החדשה שפשוט לא שמתי לב שאני אוכלת ומשמינה.
לסיכום, אני חושבת שגם אישה במשקל תקין צריכה וחייבת לשמור על כל מה שהיא מכניסה לפה בזמן ההריון לטובתה ולטובת העובר. אין צורך לצבור 30 ק"ג מיותרים ואחר כך להוריד אותם, זה בהחלט מיותר ולא בריא.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 10:59

אשירה
אשירה
תחילה חשבתי, מה לי ולהריון, כאשר בתי הצעירה כבר בת 23,
אבל לאחר שקראתי את הפוסטים המכוננים של כולכן אני רוצה להוסיף גם קצת משלי.
כשהייתי ילדה וזה היה בשנות החמישים והשישים של המאה הקודמת (כן, אני כבר הייתי אז) היו המון נשים שמנות והיתה תיאוריה שאמרה "היא אחרי לידות" וזה הצדיק משום מה.
מעט נשים היו אז עם מודעות עצמית לשמירה על עצמן והביאו איתן את ההרגלים והמנטליות של הארצות מהן הגיעו.
בתקופתנו היום אני ממש מתפעלת כאשר אני רואה את ההריוניות הצעירות שאם אתה לא רואה את הבטן שלהן בחיים לא תנחש שהן בהריון.
אני בהריונותי, נפלתי איפושהו באמצע, לא היה לי מודל חיקוי מהבית אבל היו בסביבה הרבה נשים צעירות (כי אני ילדתי את שני ילדי בגיל 40 ו-42) שכבר נהגו אחרת ולא סחבו איתן את התירוץ שהריון מצדיק השמנה.
אבל למרות מה שסיפרתי, בהריונות עצמם לא העליתי הרבה במשקל, העליה שלי במשקל (כי עד גיל 34 הייתי במשקל קבוע של 62 קילו) הייתה בפרוש מאכילה רגשית בעקבות משברים שהחלו עם מחלותיהם הממושכות של הורי ופטירת שניהם בתוך פרק זמן של חמישה חודשים אחד מהשני. כאן החלה ההשמנה שלי, איטית אמנם, וההשמנה המסיבית התרחשה אחרי לידת הבת הצעירה, ובפרוש הייתה על רקע התמודדויות רגשיות למיניהן.
לסיכום, דעתי היא שכל אשה שיש לה נטיה להשמנה חשוב ביותר שתהיה במסגרת בזמן ההריון, אבל עוד יותר חשוב להישאר במסגרת גם אחרי לידת הילדים, כי אז כל אורח החיים משתנה, יש התמקדות יתר בילדים, בבעל, בעבודה ובכל הנילווה לכך, ודווקא במצבים אלה אנו נוטות לשכוח לדאוג לעצמנו ופה חשובה עוד יותר המסגרת, המודעות, התמיכה וכל עזרה אפשרית.
אז עצתי לכל הנשים הצעירות, אל תעזבו את המסגרת, אני עזבתי והיום אני מצטערת,
אוהבת ובהצלחה לכולכן,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 09:46

סיסי 17
סיסי 17
חייבות מסגרת בהריון !!! זו דעתי
אכילה שפויה כל שבוע להישקל
ואח"כ החזרה קלה יותר
אני הייתי אצלך עם ביתי שני שעוד שבועיים חוגגת 17ב"ה ,
יחד איתך התפתחתי יפה ועליתי 18 ק"ג
לא יכולה לחשוב מה היה קורה בלעדייך
הרי השמנמנות נפתח להן הלוע והריון זו "הזדמנות לאכול ל2"
מה שכמובן לא נכון...
בקיצור יחד איתך תמיד
גם בהריון גם אחריו ובכלל
אוהבת
סיסיsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 09:33

miribelkin
miribelkin
Administrator
תודה לכן בנות יקרות על השיתוף
דברים כנים ומעניינים העלתם כאן.
אני עברתי הריון ראשון עם עודף של 10 קילו
הריון שני 18 קילו והריון שלישי לפני 32 שנה עם 25 קילו
ממש לא בריא לא משתלם, וצריכים לעבוד מאד קשה כדי להוריד
הכל אחרי הלידה.
תמשיכו לשתף, וכל המציל נפש אחת, כאילו הציל עולם ומלואו.
אוהבת וגאה בכן מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 09:08

קרולין
קרולין
מירי יקירתי,
אני הכי בעד להיות בתקופת ההריון במסגרת ובמודעות ולראיה , אני הייתי בהריון של ספירי שלי אצלך לפני למעלה מ- 23 שנים....זה היה נכון אז וזה בהחלט נכון היום.
למי שיש נטייה להשמין ה ר י ו ן עדיף ורצוי לעבור ב מ ס ג ר ת , במודעות ובשפיות רגשית/נפשית , פיזית ו ה ו ר מ ו נ ל י ת.
ליהי שלי, מה שנקרא: דור שני הגיעה והצטרפה אלייך לחוגים ואני מקווה מאד שב"ה בעתיד תיכנס להריון....היא מ מ ש י כ ה איתך ב מ ס ג ר ת המנצחת שלנו.
אין מחיר למסגרת בכל מצב ובטח ובטח בתקופת הריון. ממליצה בחום רב לכולן לעבור את תקופה ההריון במסגרת שלנו.
יום מקסיםםםםם לכולםםםםםם
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 09:03

בלונדה....
בלונדה....
מירי יקרה,
בתור אחת שעברה אצלך הריון לפני שנתיים, לא עלה בדעתי לרגע להפסיק להגיע
ולהתחיל לאכול, להיפך אני חושבת שבזמן ההריון הייתי יותר נוקשה עם עצמי ולא נותנת לעצמי
לאכול בלי הכרה כי ידעתי שאח"כ אצטרך להתמודד עם משקל עודף.
זה מאוד חשוב להיות במסגרת בהריון במיוחד לנשים כמונו שסובלות מעודף משקל בלי שום קשר.
היה לי איתך הריון שפוי וכיפי .
שלך מירי
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!