23/05/2011 22:58
 1103 Posts: 5022
|
נחושונת מחזיקה לך אצבעות נשיקות נילי♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 22:41
 נחושה Posts: 6982
|
דרך המלך כתב:
נחושה יקריתי בטוחה שבזמן הכתיבה שלי את כבר במקום אחר , בשליטה מלאה ובחזרה במסלול... בהחלט ככה - בלעת שילמת אין בלבולי מח ותירוצים. יאלה יקירה שיהיה המון בהצלחה מאמינה בך וביכולות שלך להגיע לדרך המלך נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 22:40
|
קרולין כתב:
נחושתי יקירתי! מקווה שעבר עלייך יום מ ו צ ל ח. נשיקות ולילה טוב קרולין. 
בהחלט, סיימתי יום מוצלח ובשליטה בלי פחמימות מחמש עד חמש:תפוח+פרוסת לחם וגבינה ואז צחצחתח שיניים מים קרים ומסטיק בערב סלט ירקות כף גבינה, חתיכה בולגרית מעודנת ושתי לביבות קישואים, וכוס תה ירוק (במקום קפה) תודה על העידוד, מחר יום חדש להצלחה  נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 22:08
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! מקווה שעבר עלייך יום מ ו צ ל ח. נשיקות ולילה טוב קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 20:52
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
בהצלחה בשקילה לכל נשקלי יום שני ערב..................................... נשיבוקים
תודה מקסימה הצליחה הברכה ♥♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 19:41
 דרך המלך Posts: 5707
|
נחושה יקריתי בטוחה שבזמן הכתיבה שלי את כבר במקום אחר , בשליטה מלאה ובחזרה במסלול... בהחלט ככה - בלעת שילמת אין בלבולי מח ותירוצים. יאלה יקירה שיהיה המון בהצלחה מאמינה בך וביכולות שלך להגיע לדרך המלך נשיקות סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 16:41
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה בשקילה לכל נשקלי יום שני ערב..................................... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 15:52
|
נחושה כתב:
רבקה כתב: נחושה כתב: עדכוני צהריים: בצהריים אכלתי מצקת אחת של מרק דלעת, חזה עוף בגריל,סלט ירקות קטן ותפוח אדמה בינוני במיקרו, צחצחתי שיניים ושמתי מסטיק. כשחזרתי הביתה אני שותה כעת כוס מים קרים גדולה ושתפתי את הפנים להתרעננות. בינתיים בסדר גמור...נחושתכם נחושתכם - נחושה אין כמוך ומה צריך יותר הבן אדם טעים מזין ובריא המשך קל מתוקה תודה יקירה בהצלחה הערב 
ברכתך התקבלה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 15:50
|
רבקה כתב:
נחושה כתב: עדכוני צהריים: בצהריים אכלתי מצקת אחת של מרק דלעת, חזה עוף בגריל,סלט ירקות קטן ותפוח אדמה בינוני במיקרו, צחצחתי שיניים ושמתי מסטיק. כשחזרתי הביתה אני שותה כעת כוס מים קרים גדולה ושתפתי את הפנים להתרעננות. בינתיים בסדר גמור...נחושתכם נחושתכם - נחושה אין כמוך ומה צריך יותר הבן אדם טעים מזין ובריא המשך קל מתוקה
תודה יקירה בהצלחה הערב
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 15:49
|
נחושה כתב:
עדכוני צהריים: בצהריים אכלתי מצקת אחת של מרק דלעת, חזה עוף בגריל,סלט ירקות קטן ותפוח אדמה בינוני במיקרו, צחצחתי שיניים ושמתי מסטיק. כשחזרתי הביתה אני שותה כעת כוס מים קרים גדולה ושתפתי את הפנים להתרעננות. בינתיים בסדר גמור...נחושתכם
נחושתכם - נחושה אין כמוך ומה צריך יותר הבן אדם טעים מזין ובריא המשך קל מתוקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 15:46
|
עדכוני צהריים: בצהריים אכלתי מצקת אחת של מרק דלעת, חזה עוף בגריל,סלט ירקות קטן ותפוח אדמה בינוני במיקרו, צחצחתי שיניים ושמתי מסטיק. כשחזרתי הביתה אני שותה כעת כוס מים קרים גדולה ושתפתי את הפנים להתרעננות. בינתיים בסדר גמור...נחושתכם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 14:42
|
נחושתי כמו שהספקתי להכירך את החלטת וכך יהיה ברגע שאת לוקחת את הענין ברצינות שום דבר לא יזיז אותך משם 2 הקילו שעלו הם כבר בדרך לירידה והשאר אנחנו ביחד צועדים יד ביד אך בבקשה אל תעזבי את ידי אוהבת וההצלחה זועקת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 12:22
 dany Posts: 19819
|
בהצלחה מתוקה
נחושה כתב:
בנות יקרות, אני יושבת והדמעות זולגות לי מהעיניים, אתן מרגשות בצורה שאי אפשר לתאר. פתחתי את הבוקר עם פרוסת לחם חי+כף קוטג וחצי נס קפה (הוא התקרר אז ויתרתי). היום אני בבית, יש לי סידורים ואני לא מתכוונת ליפול שוב....פתחתי את הבוקר עם האייטם של מירי ברשת (אין לתאר ה- דמות לחיקוי) ומקלחת טובה ומתכוונת לעבור את היום בשליטה וברוגע וכמובן לעדכן. גם הפוסט הארוך שכתבתי על דיאטה בהריון עזר לי להבין כמה דברים על טוטאליות, גבולות ובגרות נפשית והחזיר אותי לתקופה של הצלחות, החלטות והישגים משמעותיים בחיי... נשיקותתתתתתתתתתתתתתת שיהיה לנו יום מצוין נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 11:37
 שאפתנית Posts: 8392
|
אני בטוחה שתסיימי את היום בהצלחה. תמשיכי כך, שעה שעה והכל יהיה בסדר. נחושה כתב:
נכון לעכשיו אני בסדר, אחרי תה צמחים גדול ותפוח ירוק ואתכם בפורום... מבטיחה לעדכן בהמשך ולסיים את היום בהצלחה.... נשיקותתתתתתתתתתת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 10:54
|
נכון לעכשיו אני בסדר, אחרי תה צמחים גדול ותפוח ירוק ואתכם בפורום... מבטיחה לעדכן בהמשך ולסיים את היום בהצלחה.... נשיקותתתתתתתתתתת נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 10:00
 רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה יקרה, קראתי את כל הפוסטים ובאמת כאן המקום לחוות את כל מה שעובר עלינו כי רק אנחנו יכולים להבין כמה קל לעלות וכמה קשה נושר כל ק"ג כל הכבוד לך על השיתוף והעיקר לא להיתיאש אין מה לעשות כי אם היה כל כך קל לא היינו פה המשיכי לעדכן והיי נחושה להמשיך בתהליך ההרזיה נשיבוקים רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 09:19
|
אשירה כתב:
נחושה יקרה, את בעצמך מרגשת בפתיחות שלך ובאומץ שלך לשים הכל על השולחן בלי כחל ושרק, את מהווה כאן פה להרבה מאיתנו ומקור להזדהות, אני בטוחה שההצלחה תגיע למרות המהמורות שבדרך, הרבה אהבה,
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 09:16
 אשירה Posts: 4292
|
נחושה יקרה, את בעצמך מרגשת בפתיחות שלך ובאומץ שלך לשים הכל על השולחן בלי כחל ושרק, את מהווה כאן פה להרבה מאיתנו ומקור להזדהות, אני בטוחה שההצלחה תגיע למרות המהמורות שבדרך, הרבה אהבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 09:13
 שאפתנית Posts: 8392
|
שיהיה לך יום מקסים ומוצלח!!! נחושה כתב:
בנות יקרות, אני יושבת והדמעות זולגות לי מהעיניים, אתן מרגשות בצורה שאי אפשר לתאר. פתחתי את הבוקר עם פרוסת לחם חי+כף קוטג וחצי נס קפה (הוא התקרר אז ויתרתי). היום אני בבית, יש לי סידורים ואני לא מתכוונת ליפול שוב....פתחתי את הבוקר עם האייטם של מירי ברשת (אין לתאר ה- דמות לחיקוי) ומקלחת טובה ומתכוונת לעבור את היום בשליטה וברוגע וכמובן לעדכן. גם הפוסט הארוך שכתבתי על דיאטה בהריון עזר לי להבין כמה דברים על טוטאליות, גבולות ובגרות נפשית והחזיר אותי לתקופה של הצלחות, החלטות והישגים משמעותיים בחיי... נשיקותתתתתתתתתתתתתתת שיהיה לנו יום מצוין נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 08:51
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|