הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מי שתוקע משלם...

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
23/05/2011 08:28

לייסי
לייסי
נחושה היקרה בוקר טוב,
מי כמוני מבינה אותך! בזמן האחרון זה קורה לי כל הזמן - אבל גדולתך היא שאת לא מוותרת -
ממשיכה לבוא בקביעות , מתחילה שוב ומשתפת אותנו בכול העובר עליך - בשבילי היית ונשארת הדוגמא!
ממך למדתי לצחצח שיניים ולקום ליום חדש.
בטוחה בך ואוהבת מאוד - אסתי. hug
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 08:20

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב נחושה,
את יודעת איך זה, לפעמים צריך שגל ענקי ישטוף אותנו כדי שנחזור לשמירה הדוקה ואני מאמינה שזה מה שקרה לך. גל גדול שגרם לזעזוע עמוק שבעקבותיו תבוא עשייה ברוכה.
בהצלחה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 06:53

מיכל שרון
מיכל שרון
נחושה יקרה ואהובה.. זה ממש לא קל...
איך אמרת? צונאמי של אכילה? מוכר היטב לכולנו..
יקירתי.. עזבי 15.. קחי לעצמך חמישייה ראשונה, תפרטי לפרוטות את ההרזייה.. זה הופך אותה להרבה יותר קלה לעיכול ולהפנמה.
אני מאחלת לך שבוע רגוע ושפוי, שבוע של רישום וצעידות ומודעות ווכל הכבוד לך שלא נפלת לבורות ההלקאה העצמית והמשכת הלאה לעשייה.
אני ממש גאה בך על זה smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 05:04

dany
dany
נחושתי
אם היה כל כך קל ..........
האם היינו כאן????????
ממש לא!!!!!!!!
כן , אנחנו לא צריכות יותר מאשר איזה גלצ'יק קטן בכדי שיפתח לו צונאמי ענק.............
ומה לעשות אלו אנחנו השמנמודים הכרוניים!!!!!!!!
מקווה בשבילך שהיום את שוב נכנסת למסלול, בלי חפירות מיותרות.............
פשוט לעשות , לקיים מצוות מתוך הרגל !!!!!!!!!!!!! להיכנס למסלול על מנת לא לצאת ממנו אלא להתמיד להתמיד להתמיד ולהתרגל.
בהצלחה והמון אהבה יום נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 00:58

tutit
tutit
נחושה יקרה!
נהניתי מכתיבתך הקולחת ואף הזדהיתי עם חלק מהדברים
מרגישה שאת בדרך הנכונה ונכון זה לא הולך להיות קל אבל זה יהיה שווה את הכל.
מאחלת לך המון הצלחה וכדאי שנחשוב תמיד גם על הבריאות כי זה לא פחות חשוב
ב♥♥♥ ותעדכני איך הולך........נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2011 23:12

miribelkin
miribelkin
Administrator
נחושה יקרה כל עוד את מגיעה ולא מוותרת, אני בטוחה בהצלחתך, כמה זמן זה ייקח,
זה ממש לא משנה כי יש לך גישה כנה ובריאה לחיים.אני מאד אוהבת אותך ומקוה שתשתפי אותנו כל יום במאמצייך הרציניים לרזות. לילה טוב אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2011 22:48

נחושה
נחושה
קרולין כתב:
נחושתי יקירתי!
אכן כן..."בלעת שילמת" זאת מציאות חיינו. זר לא יבין זאת.
אני בטוחה שאת כבר חזרה במסלול עם ים של מוטיבציה, אחרי ההרצאה של מירי שבטח נהדרתתתתתת.
סומכת עלייך! את י כ ו ל ה ! בהצלחההההההההההה רבהההההההההההההה השבוע ובכלל.
אוהבת נשיקות חמותתתת
קרולין.smile

hug
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2011 22:06

קרולין
קרולין
נחושתי יקירתי!
אכן כן..."בלעת שילמת" זאת מציאות חיינו. זר לא יבין זאת.
אני בטוחה שאת כבר חזרה במסלול עם ים של מוטיבציה, אחרי ההרצאה של מירי שבטח נהדרתתתתתת.
סומכת עלייך! את י כ ו ל ה ! בהצלחההההההההההה רבהההההההההההההה השבוע ובכלל.
אוהבת נשיקות חמותתתת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/05/2011 21:55

נחושה
נחושה
ערב טוב פורום יקר,
אבי ז"ל אמר לי שעוד הייתי ילדה רכה בשנים...."בן אדם זה כמו מכונית, בלי דלק לא נוסע, דלק זבל הורס את המנוע..."ועוד פנינם מהעולם הקרוב לליבו
מירי שלנו כל הזמן אומרת..."בלעת שילמת"..."לבוא להישקל כדי לראות מה הנזק וכדי להתמודד עם מה שעשית בזה שתהיה לך מודעות לגודל הזלילה ולמחיר שלה"
מי שתוקע משלם: אחרי שבוע של בסדר גמור ביום חמישי הכול התחיל במתוק ואז התדרדר לעוד מתוקים, ופחמימות ועוד קפה, ועם פחמימות מחמש ואכילת אויבים ורכישת אויבים ופירות הביתה והשיא היה אתמול בחושך במדורה של בתי - בי נשבעתי שישבתי רחוק מהשולחן ואז הגיעו אלי (תתכבדי...) הפיצות וכדורי השוקולד ופופקורן וכבר אמרתי שהיה חושך, והייתי בשוונג כמה ימים אז מי יכול פתאום להגיד פוס!! זהו!!! את בפקולטה של מירי!!! תתעשתי, תעשי משהו, איזושהי התנגדות,תשנני לעצמך את לא פח, זה אוכל זבל, תראי את כל הבנות (כתה ז') עם צמיגים ועודף משקל רובן, והאימהות שהיו שם היו עסוקות בדיבורים ובנשנושים של פלחי אבטיח...במקום להעיר לבנות, שלנו וחברותיהן...
והבוקר התחלתי עם פרוסת עוגה ,הבנות התעצלו לחתוך את העוגה (קראנץ שמרים קנויה-הלך לי התנור) והיא הוחזרה בשלמותה הביתה.אחת הקפאתי ואחת נשארה על השיש...אז תחשבו איך נראה היום כשאת בשוונג ומתחילה את הבוקר עם עוגת שמרים וקפה....הצונמי של יפן מתבייש לידו...upset
ולרגע לא חשבתי לא ללכת להישקל ולרגע לא חשבתי לרמות ולא להגיד למירי את האמת ליד המשקל ולרגע לא חשבתי שזה לא יסתיים בשיחה כשמירי מנערת אותי ומתחננת שלמען בריאותי אכנס לשוונג להוריד את ה 15 הראשונים עד לספטמבר כי זה פשוט סכנה לבריאות שלי,נעזוב איך אני מרגישה....אתם מנחשים.Whaaaaa?
אז החלטתי לשתף אתכם, והיתה הרצאה מ-ש-ו-ב-ח-ת שכאילו נתפרה רק עבורי, למרות שאולם מלא ישב קשובבבבבבבבבב ואני יודעת כמה מירי רוצה שאכנס שוב חזרה לנחישות ולעשיה כי היא באמת מאמינה בי.
הערב אכלתי סלט, גבינה, פלפל אדום מוקפץ עם כפית שמן ובצל ומעט אבקת מרק וכוס קפה- בלי פחמימות אבל עם מכסת קלוריות יומית איומה ואני לא מתכוונת להרעיב את עצמי מחר אבל אני כן מתכוונת לשבת עם עצמי מחר בשקט ולחשוב למה אני עושה את זה לעצמי, מתייחסת לגופי ולנפשי ככה, מדוע אין אצלי דין ודיין פנימי, שום גבולות בנושא אוכל, איפוק והתאפקות ולמה אני מחרבת לעצמי בכל פעם מחדש.
בכל סיטואציה אחרת הייתי נדרכת כמו קפיץ ועד שלא הייתי מסיימת את הפרוייקט בנחישות לא היו קוראים לי נחושה...אז למה לא כאן ולא עכשיו וכאילו דווקא?????????
ודווקא השבוע אנסה לעשות שמיניות כדי להצליח ולהוריד את 2 הק"ג הכל כך מיותרים שהוספתי השבוע, יש לי ברית, חתונה ובת מצווה כן השבוע, וזה לא כולל את יום ההולדת של בני הצעיר בשבוע הבא ומסיבות סוף שנה של יוני.
זהו- כעת אכנס להתעדכן בכל מה שכתבתם ולהתייחס... מתנצלת על האורך אך בטוחה שיש עוד כמה ששיחררו את הרסן ומגלגלים את המחשבה שאולי לא להגיע, שלא תחשבו על זה אפילו....
נשיבוקים אוהבים ולילה טוב
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מי שתוקע משלם...

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!