22/05/2011 14:03
 רבקה Posts: 8411
|
בלונדה לידיעתך המשקל קורא את הגוף שלנו אבל לפי רצונו הוא אני בטוחה שבשקילתך תראי ירידה היית מצויינת ומגיע לך יקירתי נשיקות וגעגועים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 10:17
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה שבוע טוב גם לך, הרגשת הנפיחות מוכרת לי, זה בדיוק מה שקרה לי לפני שבועיים אז גם אם לא תראי תוצאה יפה בשקילה אל חשש, הנפיחות תרד ואיתה המשקל. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 08:19
 dany Posts: 19819
|
בלונדה מתוקה שיהיה לך שבוע נפלא והצלחה בשקילה.......... ואכן לא תמיד ניתן לקרוא את הגוף שלנו ולא תמיד הוא מגיב לפי רצוננו ומעשינו. יום נהדר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 07:40
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבוע שיביא עימו רק בריאות ובשורות טובות לכולם, אז ככה אתמול הוזמנו לברביקיו אצל חברים והיה כיף כיף כיף. את האמת שהייתי בטוחה שאני אצליח לא לאכול פחמימה אבל לא הצלחתי לצערי, בחינת פחמימות אכלתי חצי פיתה. מודה אכלתי ולא התייסרתי נהנתי זה לא קורה כל יום במיוחד שמדובר בפיתה שלא אכלתי המון המון זמן . אז השבוע מסתכמת הדיאטה שלי בשמירה הדוקה חוץ משישי בערב שאכלתי 2 כפות של פול(פחמימה) ואתמול חצי פיתה (פחמימה). מקווה שזה לא יורגש במשקל כי חוץ מזה הייתי מצוינת!!! למרות שאני רוצה לומר לכם ששמתי ג'ינס אתמול צמוד והרגשתי בו די מוזר הוא היה לחוץ עליי מהרגיל משהו שהוא לא מובן לי כי אם כל השבוע עשיתי דיאטה למה הוא כל כך צמוד??? חוץ מזה שבכלל אני מרגישה נפיחות מוזרה אין לי מושג ממה, מקווה לראות תוצאות טובות על המשקל למה את הגוף שלנו אין לקרוא. חוץ מזה חברים יקרים מאחלת לכם שבוע מוצלח עם המון הצלחה לכל הנשקלים....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|