22/05/2011 15:37
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקירתי, מצטרפת בחום רב לבנות המקסימותתתת שולחת לך חיבוקים וחיזוקים להצלחה בניתוח ולבשורות טובות. עלינו תמיד לראות את : "חצי הכוס המלאה" . בהצלחהההההההההה בהכלללללללללל. קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 10:23
 שאפתנית Posts: 8392
|
חיוך מהלב שולחת לך חיבוקים חזקים של אושר והלוואי והשבוע הזה יעבור עליך בקלות!!! תשתדלי להאחז בדברים הטובים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 07:39
 רייצ'ל Posts: 1323
|
חיוך יקרה מאחלת לך שהניתוח יעבור בהצלחה גם אם יש שעות קשות בערב תשתדלי לאכול בלי פחממות הכל יעבור על הצד הטוב ביותר וחזרה מהר לשיגרה כי שיגרה זה דבר טוב ככה אני אומרת לא רוצה חידושים אלא רק לדברים טובים ושוב שיהיה בהצלחה רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 07:34
 בלונדה.... Posts: 3603
|
חיוך יקרה, צודקת בהחלט לחצים הם חלק מהחיים שלנו ולצערנו אנחנו בורחים לאוכל. לפחות אם את בורחת לאוכל בערב/לילה תנסי שזה לא יהיה עם פחמימות קני לך סוגי גבינה טובים של 5% ואז פשוט תאכלי את זה עם פלפל זה ירגיע אותך, שבוע טוב ובהצלחה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 07:21
 אשירה Posts: 4292
|
חיוך יקרה, כל כך מוכר המצב, כשהלחץ והפחד שולטים בנו, ואז כאילו, מה רוצים מאתנו, שגם נמנע מעצמנו את הנחמה הקטנה הזאת שבאוכל? ואחר כך אנחנו אוכלים את עצמנו, כי למי זה בעצם עזר, מה זה נתן לנו, חוץ מעוד עליה במשקל שממנו אנחנו כל כך רוצים להיפטר. אז, ראשית אני מאחלת לך שהניתוח יעבור בהצלחה מירבית ושתחלימי מהרה, ובנוסף אם תצליחי גם לא להיכנע לאוכל, נצחונך יהיה מושלם, באהבה רבה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 04:36
 dany Posts: 19819
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2011 22:44
 רבקה Posts: 8411
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2011 22:37
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
טוב, חשבתי שאני מצליחה, אבל המסיבה אליה הוזמנו ביום שישי "גבתה" אצלי קלוריות... חייכתי לכולם אם כי לא הייתי במצב רוח מרומם כל כך השתדלתי אבל כשהגיעו העוגות ... איני רוצה להלאות אתכם. גם היום, השתדלתי במשך היום אך בערב קצת גבולות נפרצו. יש לי שעות די קשות בשבועות אלה, שכן אני מצפה לניתוח ביום 10 ליוני, יש שעות של "רחמים עצמיים" ויש שעות טובות ומוצלחות בהן אני מאד נחושה ולא סוטה מן הדרך שהצבתי לעצמי. עבר לו יום חמישי שהיה לי מאד קשה (זה גם יום השנה לפטירתו של אבי ז"ל) וחשבתי שעברתי את המשוכה הזו, אך מתברר שלא כך פני הדברים. נקווה שיום ראשון של השבוע יהיה יותר מוצלח עבורי - שאני אהיה בשליטה על האוכל ולא להיפך. מקווה ומתפללת. שבוע טוב לכולכן/ם והצלחה בדרך... שהיא נפלאה בעיני....
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|