23/05/2011 01:15
 tutit Posts: 2431
|
בלונדה יקרה! כל הכבוד על השליטה,הפנמת את החומר ואת דוגמא ומודל לכולנו............... בהצלחה בשקילה ומאמינה שלא תעלי גרם מהפול והבשר אני אישית לא מכירה את טעם הפול כי אני רגישה ויכולה למות מאכילתו.......(לא נראה הכי טעים גם ככה). אבל שמחה שנהנית ושנרגעת גם מלטעום בלבד..... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 22:04
 נחושה Posts: 6982
|
בלונדה, כפי שדני כתבה לך, כשמחליטים ומבצעים זה עובד... המון בהצלחה יקרה נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 12:28
 בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
בלונדה, כל הכבוד על השליטה - למדוד 2 כפות בלבד של משהו שאת ממש אוהבת - את מלכה! }{
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 10:22
 שאפתנית Posts: 8392
|
נשמע ששרדת בכבוד את הערב. אכלת ממאכל של פעם בשנה וזה מגיע לנו!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 07:45
 רייצ'ל Posts: 1323
|
בלונדה את תלמידה מחוננת אין דברים כאלה כשאנו במודעות הכל הולך יותר קל שיהיה לך המשך שבוע קל רייצ'ל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2011 22:00
 רעותה Posts: 869
|
בלונדה , תאמיני לי , אין דברים כאלו..... כל הכבוד , אני בטוחה שאת מרגישה צורך קטן לפני החופשה שלכם להתמיד. זה תמיד משפר את ההרגשה. אבל באמת באמת אל תייסרי את עצמך , מקווה שזה נעשה בקלות. שבוע טוב, רעותה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2011 20:16
 רבקה Posts: 8411
|
והשבוע החדש שמגיע אלינו בברכה יבשר לנו בשורות טובות בלונדה את נהדרת ומתנהגת למופת חיבוק
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2011 17:29
 dany Posts: 19819
|
כל הכבוד לך יקירה הנה כך שמחליטים זה עובד!!!!!!!!!!! ואני בטוחה שגם הערב תצלחי את האירוע ללא כל פגע. חג שמח
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2011 09:11
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שבת שלום ובוקר טוב יקריםםםםם טוב אז כל השבוע אני אומרת לכם שאני עושה לפי המקופל ואכן כך, אתמול בערב הרשתי לעצמי לאכול 2 כפות של פחמימות. הוזמנו להורים שלי לארוחת ערב וסבתא שלי היקרה גם הגיעה והיא יודעת שאנחנו מתים על פול עם חתיכות כבש בפנים אז לפני שהגעתי לארוחת ערב עשיתי החלטה עם עצמי שום דבר מעבר לפול עם החתיכות כבש כי זה באמת משהו שלא אוכל עוד הרבה זמן. במנה הראשונה כולם אכלו כל מיני סוגי סלטים עם לחם שאימי אפתה ואני אכלתי סלט ירקות ונהנתי מכל ביס לא עיניין אותי שום דבר אחר, אח"כ הגישו את העיקרית לקחתי 2 כפות פול (מדוד לא עם העין...חח) עם חתיכת בשר כבש הוצאתי ממנו את כל השומן (למרות שידוע לי שזה בשר מאוד שמן), נהנתי היה לי טעים טעים טעים , בזמן שכולם ישבו בחצר עם הקינוחים ופירות למינהן אני בחרתי לא להפעיל מדיח אלא פשוט לעמוד ולעשות כלים עד שסיימתי כבר הכל נאכל---איזה כיף!!! אז ככה קינחתי עם תה עם נענע טרייה מהחצר וישבנו ולא עיניין אותי שפיספסתי משהו. מקווה שהיום יעבור גם כמו אתמול היום אנחנו מוזמנים לחברים לברביקיו אבל הפעם אני יודעת שפחמימות אני לא יאכל!!! זהו כשהשליטה אצלנו ההרגשה היא הכי כיף שיש!!! שבת שלום לכולםםםם
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|