27/05/2011 05:07
 אקורדיאון Posts: 16382
|
ריבל'ה כתב:
מסכימה איתכן, עד כמה קשה להיגמל ממתוק. אני אוהבת מאוד מתוק. בעיקר שוקולד, גלידות, קצפות. אבל שנים רבות הרגלתי את עצמי לשמור על תזונה בריאה, בלי קמח לבן בכלל, ובלי סוכר בכלל. ופשוט ירד לי המשיכה למתוק. תנסו ותצליחו . רק יש לי בעייה אחרת של "הניאנסים הקטנים" שהם אצלי גדולים, כי הגוף שלי לא משיל בקלות את השומן אחרי הטיפולים ששיתפתי. אשמח לעזרה, אני כותבת את הבעייה שלי בנושא חדש, ואשמח לתגובות. בהצלחה לכולנו. שבת שלום באהבה ריבל'ה חחחח אני עדיין ממתינה לנס הזה שלא קורה לי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
27/05/2011 05:05
|
עגיל כתב:
תודה תודה לכל התגובות שקיבלתי- משתדלת ליישם את מה שלומדים .........! כנראה שאני בתקופה שהרעב יותר מציק - לכן אשתדל להיצמד ל......בקבוק ..(מים כמובן) (זו בדיחה מישפחתית.....שלי ושל ביתי כרובית) .........שברגע שמאבדים שליטה........... . לילה טוב . מ עגיל יקירה אם זה היה רעב....זה לא,זה כן איבוד שליטה וכפי שמירי לא אחת אומרת כשזה באמת מגיע צריך לתת להוריקן לחלוף ולטפל מיד בנזקים. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 23:25
 עגיל Posts: 62
|
ריבל'ה כתב:
מסכימה איתכן, עד כמה קשה להיגמל ממתוק. אני אוהבת מאוד מתוק. בעיקר שוקולד, גלידות, קצפות. אבל שנים רבות הרגלתי את עצמי לשמור על תזונה בריאה, בלי קמח לבן בכלל, ובלי סוכר בכלל. ופשוט ירד לי המשיכה למתוק. תנסו ותצליחו . רק יש לי בעייה אחרת של "הניאנסים הקטנים" שהם אצלי גדולים, כי הגוף שלי לא משיל בקלות את השומן אחרי הטיפולים ששיתפתי. אשמח לעזרה, אני כותבת את הבעייה שלי בנושא חדש, ואשמח לתגובות. בהצלחה לכולנו. שבת שלום באהבה ריבל'ה רבקהלה -אמליץ לך לנשנש גבינה לבנה -3% של טרה - זו גבינה טעימה - ממש כמו שמנת! אפשר בליווי כמה פרוסות דקות של גמבה מוחמצת . להוסיף ולישתות מים! בהצלחה . שבת שלום מ- עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 23:13
|
תודה תודה לכל התגובות שקיבלתי- משתדלת ליישם את מה שלומדים .........! כנראה שאני בתקופה שהרעב יותר מציק - לכן אשתדל להיצמד ל......בקבוק ..(מים כמובן) (זו בדיחה מישפחתית.....שלי ושל ביתי כרובית) .........שברגע שמאבדים שליטה........... . לילה טוב . מ עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 22:58
 ריבל'ה Posts: 266
|
מסכימה איתכן, עד כמה קשה להיגמל ממתוק. אני אוהבת מאוד מתוק. בעיקר שוקולד, גלידות, קצפות. אבל שנים רבות הרגלתי את עצמי לשמור על תזונה בריאה, בלי קמח לבן בכלל, ובלי סוכר בכלל. ופשוט ירד לי המשיכה למתוק. תנסו ותצליחו . רק יש לי בעייה אחרת של "הניאנסים הקטנים" שהם אצלי גדולים, כי הגוף שלי לא משיל בקלות את השומן אחרי הטיפולים ששיתפתי. אשמח לעזרה, אני כותבת את הבעייה שלי בנושא חדש, ואשמח לתגובות. בהצלחה לכולנו. שבת שלום באהבה ריבל'ה
|
|
-1
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:31
 dany Posts: 19819
|
תורה שצריך לשנן אותה הלוך ושוב!!!!!!!!!!!!
רבקה כתב:
עגיל כתב: ערב טוב ל- פורום - איזה שבוע קשה - כל הזמן ...........חושבת על- מה לאכול........ . חשבתי שאחרי הרבה שנות שמירה - אהיה כבר מחוסנת... אבל - מחשבות לחוד - ו...חיי יום יום -לחוד! כנראה שאסור לי להקשיב לחדשות . הכל משפיע , ואני נכנסת ללחץ . זהו אחזור לתפריט הצהוב . ...... לילה טוב מ- עגיל עגיל יקרה בואי נגיד שהחיסונים הם גם לא לתמיד כל פעם צריך להתחסן מחדש עגיל מירי לימדה אותנו השבוע להעיף את ההשפעה הרעה ובמקומה להכניסה את החיובי שווה לנסות !!!! מאחלת לך שהשליטה תעבור עלייך יותר בקלות ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:17
|
רבקה כתב:
עגיל כתב: ערב טוב ל- פורום - איזה שבוע קשה - כל הזמן ...........חושבת על- מה לאכול........ . חשבתי שאחרי הרבה שנות שמירה - אהיה כבר מחוסנת... אבל - מחשבות לחוד - ו...חיי יום יום -לחוד! כנראה שאסור לי להקשיב לחדשות . הכל משפיע , ואני נכנסת ללחץ . זהו אחזור לתפריט הצהוב . ...... לילה טוב מ- עגיל עגיל יקרה בואי נגיד שהחיסונים הם גם לא לתמיד כל פעם צריך להתחסן מחדש עגיל מירי לימדה אותנו השבוע להעיף את ההשפעה הרעה ובמקומה להכניסה את החיובי שווה לנסות !!!! מאחלת לך שהשליטה תעבור עלייך יותר בקלות ובהצלחה אהבתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 15:14
 רבקה Posts: 8411
|
עגיל כתב:
ערב טוב ל- פורום - איזה שבוע קשה - כל הזמן ...........חושבת על- מה לאכול........ . חשבתי שאחרי הרבה שנות שמירה - אהיה כבר מחוסנת... אבל - מחשבות לחוד - ו...חיי יום יום -לחוד! כנראה שאסור לי להקשיב לחדשות . הכל משפיע , ואני נכנסת ללחץ . זהו אחזור לתפריט הצהוב . ...... לילה טוב מ- עגיל
עגיל יקרה בואי נגיד שהחיסונים הם גם לא לתמיד כל פעם צריך להתחסן מחדש עגיל מירי לימדה אותנו השבוע להעיף את ההשפעה הרעה ובמקומה להכניסה את החיובי שווה לנסות !!!! מאחלת לך שהשליטה תעבור עלייך יותר בקלות ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 08:28
 שאפתנית Posts: 8392
|
עגיל יש תקופות של אוכל בחיינו ולמה אני מתכוונת. יש תקופות שאנחנו שומרות מאוד יפה ויש תקופות שהלוע פשוט נפתחת וכל מה שמעניין אותנו זה לאכול. קבלי בהבנה, נסי למגר את התופעה כמה שאפשר אבל לא להילחם לגמרי בגופך, את תראי שזה יעבור. בהצלחה. עגיל כתב:
ערב טוב ל- פורום - איזה שבוע קשה - כל הזמן ...........חושבת על- מה לאכול........ . חשבתי שאחרי הרבה שנות שמירה - אהיה כבר מחוסנת... אבל - מחשבות לחוד - ו...חיי יום יום -לחוד! כנראה שאסור לי להקשיב לחדשות . הכל משפיע , ואני נכנסת ללחץ . זהו אחזור לתפריט הצהוב . ...... לילה טוב מ- עגיל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:26
|
אכן עגיל יקירה השנים,המודעות העשייה וכל מה שנאמר לא גומלים אותנו או ליתר דיוק את מוחנו השמנמוד להשתנות. מכאן שגדולתנו נותרה בלטפל במחלה הכרונית ולהצליח. הצלחה רבה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:06
|
עגיל לדאבוני הרב אני מצטרפת אליך במחשבה המשונה הזו שאחרי כל כך הרבה שנים זה היה צריך להיות קלי קלות וזה לא................... אך הברירה העומדת בפנינו היא אלף מונים לא קלה.......... אז יקירה משנסים מותניים וממשיכים. בהצלחה ויום נהדר דני
עגיל כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
26/05/2011 05:05
|
עגיל חביבה אנחנו אומרים לא קל.......................... אז נעשה קל יותר ויותר............ בהצלחה יקירה מכל הלב
עגיל כתב:
dany כתב: כל הכבוד יקירתי כך עושים בכדי לא ליפול!!!!!!!!! נשיבוקים גם אני מצטרפת לקושי של גמילה ממתוקים - ממש ממש ממש --...........קקקששששההה! לילה טוב -מ-עגיל אשירה כתב: הכי קשה להיגמל ממתוק, בדיוק הבוקר ביקשתי מבתי שאת חטיפי הנייצ'ר וולי שלה תחזיק בחדרה, כי כשאין מתוקים אחרים בבית, אני נופלת עליהם. לה זה משמש כמקור מזון נוסף בימים ארוכים מחוץ לבית בלימודים ובעבודה, אבל בשבילי זה מוקש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 21:24
 1103 Posts: 5022
|
רבקה לה יקרה מחזיקה מעמד,כל יום הולך ונהיה קל יותר. תודה על ההתענינות נילי♥♥♥
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 20:57
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 20:50
|
dany כתב:
כל הכבוד יקירתי כך עושים בכדי לא ליפול!!!!!!!!! נשיבוקים גם אני מצטרפת לקושי של גמילה ממתוקים - ממש ממש ממש --...........קקקששששההה! לילה טוב -מ-עגיל אשירה כתב: הכי קשה להיגמל ממתוק, בדיוק הבוקר ביקשתי מבתי שאת חטיפי הנייצ'ר וולי שלה תחזיק בחדרה, כי כשאין מתוקים אחרים בבית, אני נופלת עליהם. לה זה משמש כמקור מזון נוסף בימים ארוכים מחוץ לבית בלימודים ובעבודה, אבל בשבילי זה מוקש.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 13:12
|
1103 כתב:
נחושה יקירתי אם רוצים אין זו אגדה ישר כוח אין כמו החלטה ונחישות נשיבוקים 
נילי יקירתי ואיך אצלך מתקדמת הגמילה ???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 12:44
 1103 Posts: 5022
|
נחושה יקירתי אם רוצים אין זו אגדה ישר כוח אין כמו החלטה ונחישות נשיבוקים
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 12:41
|
נחושה כתב:
רבקוש, נחושתך עברה שני אירועים בלי מתוקים, זה אפשרי 
מקסימה יקירתי כשההחלטה הולכת איתנו לכל מקום מצליחים נחושתי גם היום יעבור לך בכייף ובקלות אני איתך ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
25/05/2011 08:14
 שאפתנית Posts: 8392
|
כל הכבוד נחושה!!! נחושה כתב:
רבקוש, נחושתך עברה שני אירועים בלי מתוקים, זה אפשרי 
|
|