20/05/2011 18:38
 רבקה Posts: 8411
|
פרייליך כתב:
כבר שבועיים ברציפות שאני יורדת.. אני קצת מפחדת של"ג בעומר יהרוס לי. מה עושים???
ההחלטה אך ורק בידך ואחרי שבועיים של ירידות יש עוד סיכוי שתקלקלי ??????? לא לפחד להנות מכל המסביב וגם מהאוכל המותר בהצלחה את תעברי גם את זה שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:41
 dany Posts: 19819
|
בידיוק כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שאפתנית כתב:
אתמול בערב חגגתי את המדורות של הילדים. מנסיוני אני יכולה לומר לך שלפני היציאה למדורה אכלתי ביצה קשה ובמדורות למעט מים לא נגעתי בכלום והכל עבר בשלווה וכייף. זה בהחלט אפשרי. בינינו למה יש להתפתות לנקניקיות? לפיתה עם החומוס? עלינו כיתה ואנחנו בהחלט מסוגלות לוותר על זה ועוד עצה. פשוט אל תעמדי ליד השולחן ולא תדעי מה יש עליו. פרייליך כתב: כבר שבועיים ברציפות שאני יורדת.. אני קצת מפחדת של"ג בעומר יהרוס לי. מה עושים???
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:40
 שאפתנית Posts: 8392
|
אתמול בערב חגגתי את המדורות של הילדים. מנסיוני אני יכולה לומר לך שלפני היציאה למדורה אכלתי ביצה קשה ובמדורות למעט מים לא נגעתי בכלום והכל עבר בשלווה וכייף. זה בהחלט אפשרי. בינינו למה יש להתפתות לנקניקיות? לפיתה עם החומוס? עלינו כיתה ואנחנו בהחלט מסוגלות לוותר על זה ועוד עצה. פשוט אל תעמדי ליד השולחן ולא תדעי מה יש עליו. פרייליך כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:21
 אקורדיאון Posts: 16382
|
הכל באמת עניין של החלטה ,חבל לקלקל,להנות מהמדורה והחגיגה מסביב. בהצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:01
 dany Posts: 19819
|
ממשיכים בדרך בה את הולכת כבר שבועיים................ את יכולה לצאת מהבית אחרי ארוחה ולא להיות רעבה כלל............ ובמדורה רק לשתות.
הכל בראש שלנו כך את צריכה כל הזמן לומר לעצמך, שיהיה לך המון הצלחה וכייף גדול שבת שלום
פרייליך כתב:
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 15:59
 פרייליך Posts: 12
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|