הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חרדת העלייה במשקל והצלחות ואי הצלחות שבדרך

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
26/05/2011 05:27

אקורדיאון
אקורדיאון
מיכל שרון כתב:
ליאת אני רואה שאנחנו ממש קרובות בתאריכים.. תומר כבר בן 7 שבועות בדיוק היום... לא להאמין איך שהזמן טס!!!
האמת קראתי אותך וכאילו העלית בי זכרונות רחוקים מלפני 4-5 שבועות בסה"כ... הנקות לילה...
תראי אצל כל אמא ותינוק זה שונה אני בטוחה.. אני יכולה להגיד לך שבלילות הראשונים ממש בהתחלה הייתי קמה עם תומר בלילה ויוצרת לסלון כדי לא להעיר את גיתי..
לפני השינה גיתי היה מכין לי במקרר בקבוקים מלאים של 750 מ"ל עם מים שהייתי גומרת אחד אחרי השני תוך כדי ואחרי ההנקה וחוץ מזה הוא היה מכין לי קופסת ירקות לנשנוש ללילה שרק היא היתה מותרת לי בשעות האלה. את ההבנה הזו לגבי מה אני מרשה לעצמי בלילה ומה הגבולות שאני בוחרת להציב גיליתי אחרי הלילה הכמעט הלבן הראשון שלי שבו הרגשתי שאני מטפסת על הקירות מרוב חשקים ועייפות ורעב (רק מה? אצלי בבית באמת שאין מה לנשנש).
בכל אופן אחרי שבועיים כאלה החלטתי שהפיתוי להתחיל לאכול בלילה לא שווה כלום ומקסימום שגיתי יתעורר וככה התחלתי להכין לי ליד המיטה בקבוק גדול עם מים וככה אפילו לא יצאתי מהחדר ומאז הלילות הן באמת זמן רק להנקה ושתייה והאוכל? הוא מחכה לבוקר.. ואכן אני מסוגלת להתעורר גם בשש עם חור בבטן ממש מרעב..
אבל בשש בבוקר אני מרשה לעצמי לפתוח את המקרר... בשלוש לפנות בוקר ממש לא!

יקירתי שיהיה שוב המון מזל טוב, כל הכבוד על הירידה היפה (אני עוד צריכה להוריד 4-5 ק"ג כדי לחזור לעצמי שלפני ההריון) וכיף לקרוא אותך בשליטה ובאיפוס smile

אין כמו גיתי.
0 קישור קבוע (Permalink)
25/05/2011 23:41

ריבל'ה
ריבל'ה
ליאת יקרה. התגברת. כל הכבוד. אכלת סלט עם גבינה ולא נינשנת אוכל משמין.
כל הכבוד לך. כדאי שתמיד יהיה לך במקרר ירקות חתוכים בקופ', חתוך לפרוסות
עבות ומשביעות.
כאשר קשה לי לישון בלילה, אני פשוט הולכת למחשב, יושבת וכותבת.
אם מכתבים לאנשים שלא הספקתי משך היום. אני קוראת את השאלות
והמסרים הנפלאים בפורום , מגיבה לכן הנשים היקרות.
וכך מחזקת, מתחזקת, עד שנרדמת... כמו עכשיו, התעייפתי ואני רצה
להתקלח ו ל י ש ו ן. לילה טוב. באהבה אליך ריבל'ה
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 09:12

קרולין
קרולין
ליאת יקירתי!
את יודעת שאני מעריצה אותך שכל תקופת ההריון היית אצל מירי במסגרת ובמודעות. אין לזה מחיר.
בטוחה שאת לאט ובטוח תמשיכי לרדת ותראי תוצאות נפלאות. בעיניי את נראית נפלא לאחר לידה.
תמשיכי הלאה בתהליך הוא שווה הכל.
נשיקות וסיו יו ברביעי...
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
23/05/2011 07:12

מיכל שרון
מיכל שרון
ליאת אני רואה שאנחנו ממש קרובות בתאריכים.. תומר כבר בן 7 שבועות בדיוק היום... לא להאמין איך שהזמן טס!!!
האמת קראתי אותך וכאילו העלית בי זכרונות רחוקים מלפני 4-5 שבועות בסה"כ... הנקות לילה...
תראי אצל כל אמא ותינוק זה שונה אני בטוחה.. אני יכולה להגיד לך שבלילות הראשונים ממש בהתחלה הייתי קמה עם תומר בלילה ויוצרת לסלון כדי לא להעיר את גיתי..
לפני השינה גיתי היה מכין לי במקרר בקבוקים מלאים של 750 מ"ל עם מים שהייתי גומרת אחד אחרי השני תוך כדי ואחרי ההנקה וחוץ מזה הוא היה מכין לי קופסת ירקות לנשנוש ללילה שרק היא היתה מותרת לי בשעות האלה. את ההבנה הזו לגבי מה אני מרשה לעצמי בלילה ומה הגבולות שאני בוחרת להציב גיליתי אחרי הלילה הכמעט הלבן הראשון שלי שבו הרגשתי שאני מטפסת על הקירות מרוב חשקים ועייפות ורעב (רק מה? אצלי בבית באמת שאין מה לנשנש).
בכל אופן אחרי שבועיים כאלה החלטתי שהפיתוי להתחיל לאכול בלילה לא שווה כלום ומקסימום שגיתי יתעורר וככה התחלתי להכין לי ליד המיטה בקבוק גדול עם מים וככה אפילו לא יצאתי מהחדר ומאז הלילות הן באמת זמן רק להנקה ושתייה והאוכל? הוא מחכה לבוקר.. ואכן אני מסוגלת להתעורר גם בשש עם חור בבטן ממש מרעב..
אבל בשש בבוקר אני מרשה לעצמי לפתוח את המקרר... בשלוש לפנות בוקר ממש לא!

יקירתי שיהיה שוב המון מזל טוב, כל הכבוד על הירידה היפה (אני עוד צריכה להוריד 4-5 ק"ג כדי לחזור לעצמי שלפני ההריון) וכיף לקרוא אותך בשליטה ובאיפוס smile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 21:37

נחושה
נחושה
ליאתי יקרה,
תנשנשי את הבנות...מתוק ולא משמיןwink
נשיקות וד"ש
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 17:38

שאפתנית
שאפתנית
ליאתי בלילה תצטיידי בבקבוק מים קרים גדול ואל תכנסי למטבח. אין מה לחפש שם, סיימת להניק תשתי ותחזרי למיטה. שום דבר לא מתרחש במטבח ואין צורך לב'דוק מה קורה שם.
תהיי חזקה כי זה שלב קריטי שאם לא תשימי לב המשקל יעלה בריבית גבוהה וחבל.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 17:23

נינוש
נינוש
ליאת החמודה,
אני מכירה אותך כבר כמה שנים, מעולם לא נראית טוב יותר מהשבוע האחרון שראיתיך, אולי זה היה בגלל קרן האור שהיתה לידיך
אבל ברצינות את מדהימה, שלושה שבועות אחרי לידה, באמת, את רצינית , מחוננת ונהדרת, כל הכבוד על ההכנה ללילה, גאה בך
תמשיכי כך, מחכה לכם משבוע לשבוע.
שבת שלום לכל המשפחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 17:20

אקורדיאון
אקורדיאון
ראשית את מחוננת,אם הנפילות תסתכמנה ביותר דיאטה דיינו.
בהצלחה יקירה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 17:03

dany
dany
ליאתי מתוקה
את עדיין עכשיו ממש פצצת הורמונים וזה ממש לא קל............... אז קודם כל לשתות המון............. חשוב לחלב, כפי שכתבת שיש ירקות חתוכים.............
והמטבח פתוח בשעות היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בלילה הוא סגור לכולםםםםםםםםםםםםםםםם.
שבת שלום וכל הכבוד על כך שמיד חזרת לתהליך זה ממש לא ברור ומובן מאליו.
את ממש דוגמא.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 15:58

רבקה
רבקה
ליאתי כשאת לא מצליחה להירדם
למה פנייך מועדות למטבח
למה לא תלכי לסלון לראות טלויזיה לקרוא משהו
את האכילה תשאירי לבוקר יקירה
ואכן כשיש "אויבים "בבית הפיתוי גדול וקשה להתגבר
שתעבור לכם שבת בשליטה ובהנאה עם הקטנטנות
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 15:25

yonim
yonim
בהצלחה אישתי, אני איתך.

--
אנשי מחשבים הם כן בני-אדם!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 15:22

ליאת של יוני
ליאת של יוני
אז כמו שחלקכם יודעים-ילדתי לפני כמעט שלושה שבועות.
בשעה טובה הורדתי את התוספת שעליתי בהריון ואני שומרת זה השבוע הראשון בקנאות על ההישג אבל.... זה בכלל בכלל לא קל.
הרבה פעמים אני מתפתת לאכול את האוייבים שנקנו לאורחים או יותר מפרי או שניים שנקנו לשיר.
אך תמיד זוכרת שאם היתה מעידה קטנטונת או אולי גדולה יותר לא צריך להפוך כדור שלג קטן ליותר גדול.
השבוע עמדתי על המקום במזל כי לא שמרתי כמו שצריך.
ביומיים האלה היו מעידות ונפתח עוד יותר התיאבון. הכי קשה זה בלילה כשאני קמה להניק לא מצליחה לחזור לישון וקמה למטבח. אז הלילה למזלי היה סלט ירקות חתוך שנאכל באכזריות עם גבינה ושמן זית בטעם בזיליקום ושום ובגלל שאני יכולה בערב שתי פרוסות, אני שומרת את האופציה לארחת לילה.
אז המשך הצלחה לכולם!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חרדת העלייה במשקל והצלחות ואי הצלחות שבדרך

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!