הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ממש מהיום וממש מהחיים..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/05/2011 21:33

נחושה
נחושה
קרנושה אהובה,
כתבו לך כבר הכול ובעיקר את בעצמך סיכמת את הדברים מצויין.
המשיכי להיות 10 ונשמה טובה כי זה מה שאת ואי אפשר לקחת את זה ממך.
לדעתי המקצועיות שלך מעבירה אותה על דעתה.
בלי שום קשר תנשמי עמוק ותכווני גבוה והלאה. לעיתים החיים מזמנים לנו בעיטות לכיוון טוב יותר וגבוה יותר.
התמקדי בהיותך פצצת אנרגיה, חתיכה הורסת, בחורה אינטליגנטית וחכמה, תתעסקי בטיול הקרוב, ביומולדת ובהגשמת כל החלומות לאט אבל בטוח.
שימרי על החיוך שלך ונגבי את הדמעות
נשיקותתתתתתתתתתתתתתתתת
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 17:30

tutit
tutit
קרנושה יקרה!
אני כ"כ מבינה עד כמה קשה לך כי לי אין מזל עם מנהלים תמיד הכי רעים בסוף מגיעים אליי
ובדר"כ צוחק מי שצוחק אחרון,מנהלת שהיתה לי במקום מסוים היתה מעירה לי הרבה בתקופת ההריון
דוקא לא מהבחינה של ההשמנה אלא להיפך משהו כמו"את לא עולה בינתיים נראה בהמשך מה יהיה" ,פשוט עקיצות כאלה מידי פעם
מרוע!!!!בסוף גיליתי שהיא בתהליכי גירושין ואת כל המרירות הוציאה עלינו,בנוסף שנה אחרי הגירושין היא יצאה לחופשה מיוזמתה ואז כשרצתה
לחזור כבר לא קיבלו אותה בתור מנהלת והיא חזרה להיות מזכירה רגילה ....smile
ועכשיו אני נזכרת במפקד שלי בצבא שבגד באשתו עם אחת הפקידות בענף כשבבית אשתו עם תינוק בן כמה חודשים.....כזה זבל....בסוף אשתו עזבה אותו...
הרוע שלהם יוצא על מה שנמצא בסביבתם ובאמת אין טעם שתמשיכי לעבוד עם אשה כזאת קרה שלא מעריכה אותך,תנסי כמו שהציעו לדבר עם מי שמעליה
או לעבור למחלקה אחרת,מקסימום שיפטרו אותך תקבלי פיצויים ותמצאי מקום שבו יעריכו אותך כי את אכן ראויה להערכה....
וזה יהיה הפסד שלהם לאבד בחורה כמוך.............
הרבה הצלחה,מחזיקה לך אצבעות וטוב ששיתפת
בטוחה שהכל "לא קורה סתם" ........ומחכה לך מקום פי אלף יותר טוב ....
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 17:15

קרנושה
קרנושה
תודה רבה יקירותיי♥ מאד מחמם את הלב מה שכתבתן והכל יסתדר כמו שצריך בסוףKissing
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 16:57

dany
dany
קרן אור יקרה
אין להוסיף עוד מילים.
את יודעת את דרכך נאמנה.
וממני רק איחולי הצלחה וברכה
בהמון אהבה
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 16:20

רוויטל
רוויטל
קרנושה
את בחורה כל כך טובת לב שרק קנאים יקנאו בך להיות כמותך.
לא להשבר חמודה ולא בגלל..תעזבי מקום עבודה.
אני מאינה שאם את לא מתייחסת לך יהיה בהמשך קל יותר.
אל תקחי את מנת כוס הכעס של מי שרוצה לגרום לך לכעוס.
תרפי תרפי
ואז תחליטי מה שתחליטי.
והכי חשוב תשקיעי בעצמך, תראי פצצה!!! ותדעי לעבור תקופה זו.

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 14:45

שאפתנית
שאפתנית
קרן קראתי את דבריך וההזדהות היא הזדהות מלאה. צר לי לומר שזה אופייני בהרבה מקומות עבודה עד כדי כך שתמיד אני וחברותי אומרות שאין כמו לעבוד עם בוס גבר ורק לא תחת חסותה של אישה. אל תתני לה לשבור אותך, שידך תהיה תמיד על העליונה. היא מקנאה או יותר נכון כנראה שהיא אכולת קנאה על הישגיך ומעמדך החברתי ומי היא שתגזול את זה ממך.
אני לא רוצה לומר לך לקום ולעזוב כי אני יודעת בוודאות שבשום מקום עבודה אין מושלמות. בכל מקום זה קיים וגם אצלי בעבודה יש ימים טובים יותר וימים טובים פחות שפשוט בא לך לקחת את התיק וללכת הביתה אבל כנראה שכאלו הם החיים ולא תמיד הכל הולך כמו שאנו רוצים. כנראה שנצתרך ללמוד להתמודד עם כל הטיפוסים הללו שסביבנו אבל כמו שכתבתי להתמודד ולא לתת להם לשבור את רוחינו.
בהצלחה בכל אשר תבחרי יקירתי!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 12:14

קרנושה
קרנושה
רבקה כתב:
קרנושקה יקירתי
קראתי בעיון ובקשתי אלייך נשמי עמוק ונגבי הדמעות
אנ י יכולה לסכם את הנושא בשתי מילים "ימותו הקנאים "
זאת קנאה הורסת
ואת עם אופייך המקסים תמצאי את הדרך הנכונה והמתאימה ביותר
ולא תיכנעי לסבל
את פצצה בלי שיהיה לך רע
חיבוק ושבת נעימה עם שיפור מצב הרוח

תודה יקירה ומרגשת. אני בהחלט נוערתי ושוחחתי ביממה האחרונה עם חברים וקרובים וגם הבוסית שלי הנסיכה לשעבר. כל אחד אמר את שלו וגם אתן...וזה ברור לי שמכאן אני הולכת למקום הרבה יותר טוב כי מהמקום הכי נמוך יש רק אחד לזוז אליו-מעלה מעלה. תודה אהובה, נשיבוקים ושבת נהדרת!♥
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 11:47

רבקה
רבקה
קרנושקה יקירתי
קראתי בעיון ובקשתי אלייך נשמי עמוק ונגבי הדמעות
אנ י יכולה לסכם את הנושא בשתי מילים "ימותו הקנאים "
זאת קנאה הורסת
ואת עם אופייך המקסים תמצאי את הדרך הנכונה והמתאימה ביותר
ולא תיכנעי לסבל
את פצצה בלי שיהיה לך רע
חיבוק ושבת נעימה עם שיפור מצב הרוח
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 10:26

קרנושה
קרנושה
אהובות ויקרות שלי, תודה על כל מילה חמה שלכן..זה כל כך לא מובן מאליו ואני מלאת הערכה והערצה לכל אחת מכן באופן אישי. ידעתי באופן מובהק שאם אשתף אתכן אזכה לכל התמיכה שלכן לה אני זקוקה מאד. ותמיד מירי אומרת לי-"רע לך?-לפחות תראי פצצה" וזה יושב לי בראש כך שבזלילה אני לא אהיה דקה. אצלי נסתם הפה במצב שכזה...
לצערי, אתן צודקות..קנאה וצרות עין מובילים הרבה טובים ויפים החוצה ואני ממקור ראשון "זכיתי" לראות את כל חבריי מפוטרים בגלל סיבות לא מוצדקות, בדרכים מכוערות ולא אנושיות. בלי רגש ובלי סנטימנטים. אני הולכת עם האמת שלי, עם מי שאני ורק ממתינה עכשיו כמו פצצה מתקתקת לפיטוריי ועושה מסיבה גדולה ביום שזה יקרה. אחרי שאתה כל כך נותן את עצמך-זה "הגמול" שמרגיש ממש כמו בגידה ומשבר אמון וזה מה שהכי כואב לי. סולם הערכים והיושר אצלי ממוצב גבוה ונתקלתי באדם מרושע מהיסוד ואיך אמרתי למירי-זה כמו לקחת מים ושמן ולערבב אותם יחד (סוג של שני מרכיבים שלא מסתדרים או הופכים לאיזון יחדיו) ואני בדיוק ההפך הגמור ולא צריכה להיות במקום שכזה. יותר מדיי אנרגיות רעות ממני והלאה...אני כל כך אוהבת את החיים, אוהבת בני אדם, אוהבת נתינה ומעריכה כל דבר קטן, ואף אחד, אבל אף אחד לא יכול לקחת את זה ממני.
כולי תפילה לימים יפים יותר, לעשייה, הצלחה בדיאטה, התקדמות ופריחה יחד אתכם ולכל אחת/ אחד מכם/ן כי אנחנו צרור של אנשים סופר איכותיים, בני אדם לפני הכל והכי הכי לצד מירי אהובתנו, שאין ולא תהיה כמוה. ועם המון אופטימיות, יהיה אחלה של סופשבוע, אני מתחילה לתכנן את החופשה שלי בניו-יורק ווגאס, מיאמי והפלגה לקאריביים ולשם מכוונת את האנרגיות שלי..לצד חיפוש העבודה, הדיאטה והשמירה שלי שעליה אני עכשיו סופר מקפידה. "רע לך?-לפחות תראי פצצה". (וכל הזכויות שמורות לאחת והיחידה והאהובה שלנו)

שבת שלום והמון אהבה בחזרה אליכן, על כל מילה ועל כל תגובה♥אין עליכן!
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 10:00

נינוש
נינוש
קרנושה יקרה, חבל חבל שהיא לא יודעת להעריך אותך,
עבדתי שנים בבנק לאומי ואני לחלוק איתך את דעתי, ראיתי את התופעה הזאת כמה וכמה פעמים
היא פשוט נרתעת ממך, כזאת יפה ומוכשרת ומשקיענית ושמחה ועוד כולם אוהבים אותה ומעריכים אותה
זה ממש מרגיז!!!!!!!מה נשאר לה לעשות כדי להשבית את השמחה סביבך!!!!
מבינה אותך תהיה סבלנית , זה ישתלם בסוף, את בטח לא יכולה לשנות את האופי שלך
ואם זה לא יעזור תדעי שאצלינו את מוערכת ביותר!!!!!
שבת שלום לך.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 09:29

קרולין
קרולין
קרנושה יפה שלי,
צר לי מאד לשמוע את שאת עוברת בעבודה, זה ממש ממש לא פשוט ולא קל....
אבל אני בטוחה שבזמן הנכון את תעשי את ה ב ח י ר ו ת הנכונות שלך והשינוי המיוחל יגיע ובגדול.
מאחלת לך מעומק ליבי את ה ט ו ב ביותר בהכללללללללללל את מקסימה וכ"כ ראויה.
שבת שלום יפה שלי,
אוהבת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 05:05

אקורדיאון
אקורדיאון
קרן יקרה את מחזירה אותי לתקופת עבודתי,בכל מקום קיימים האנשים שמבחינתי הם פשוט קטנים,חסרי ביטחון לחלוטין שנותנים
בידם מקל ואיתו הם חשים "חזקים" ועושים בו שימוש לרעה.
השארי את בעמדת כח ,את יודעת מה את שווה,הסובבים אותך מצדדים ואוהבים ,אני תמיד אומרת לשים לב מי עומד מולך,מי אומר?
במקביל אכן חפשי להשתחרר אולי למחלקה אחרת או לעבודה אחרת מה שברור לי בהחלט לא קל.
מאחלת לך המון המון בהצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 23:58

EFF
EFF
קרן יקרה, מקסימה ונפלאה...כ"כ צר לי לשמוע על הרוע שבו את מוקפת - צר לי יותר שרוח מתרופפת ואת במצב רוח רע. הקטע הלא הוגן בחיים שדווקא הרעים הם אלו שיכולים לפעמים לשלוט על מצב רוחנו. אבל לא ולא!!! לא יקום ולא יהיה..אל תתני למרשעת לשבור את רוחך. את יודעת מי את, את יודעת כמה את ראויה להערכה..לכי עם האמת של עצמך והעיקר תהיי מי שאת...
תמשיכי לעדכן, ואני מקווה שתמצאי את הדרך לשפר את הרגשתך גם אם זה קשור בצעד דרסטי.

edited by EFF on 5/20/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 20:29

אשירה
אשירה
קרן אהובה,
אין לי כל ספק שהתייחסותה של המנהלת החדשה נובעת ממניעים שלא קשורים כלל אל תפקודך בחברה שהוא 10,
אלא מתוך בעיותיה האישיות הנובעות מאופי רע וצרות עין.
אני מבינה את הכעס שלך והצער שאולי היא תגרום לך לעזוב את החברה, אבל תשתדלי לחשוב חיובי,
עם האיכויות שלך בעבודה וגם כבן אדם, זה יכול להיות לטובתך, השינוי יכול להקפיץ אותך למעלה ולפתוח לך אפשרויות נוספות,
תחזיקי מעמד כל עוד את שם, תישארי נאמנה לעצמך, ומה שיקרה יהיה לטובה,
אני בטוחה בכך!!!
בהמון אהבה,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 20:29

בלונדה....
בלונדה....
קרן יקרה
לא עברתי את מה שאת עוברת אבל מבינה לליבך.
העצה שלי אלייך היא לא לסבול עוד אף שניה אחת במקום כזה, אין לך מושג כמה אבנים ירדו מהלב אם את תלכי משם.
אני יודעת שאומרים שהיום קשה למצוא עבודה אבל אני מאמינה שכנסגרת דלת אחת נפתחות המון דלתות.
אני לא חושבת שזה שווה שתגיעי למצב נפשי כזה בגלל בן אדם לא אנושי.
שולחת לך המון חום וחיבוקים ומאחלת לך שתחשבי ותדעי שאת הכי חשובה בעולם ,קודם כל את!!!!!
לילה טוב והמון חיזוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 20:21

קרנושה
קרנושה
dany כתב:
קרן מתוקה
איזה כאב לב , איזה שברון,
אכן אין מה לעשות מול אנשים קרי לב , השאלה אם היא הקובעת היחידה, ולמה את היא זו שצריכה לוותר על מקום אהוב וחם שהיה לך בית נפלא במשך חמש שנים. למה את זו שצריכה להרים ידיים, האם אין עם מי לדבר מעליה, מישהו שמכיר אותך ואת מעלותיך, .
מאחלת לך מתוקה שלי שתמצאי את הטוב ביותר בשבילך ושלא תאבדי משמחה החיים שלך, אני יודעת שאת מתכננת נסיעה לחול בקיץ אז אולי הדברים דווקא יהיו לטובה כך....
בכל מקרה את יודעת שכאן אצלנו את נומרו אונו, ואנחנו אוהבים אותך מכל הלב.
נשיקות ואהבה המון חיבוקים
ושיהיה לך ערב נפלא וגרשי את העצבות בסופו של דבר הכל לטובה את תראי........... אלוהים סוגר דלת ופותח אלף חלונות.
אוהבת
דני

דנושקה, תודה על המילים החמות שלך. לצערי כשייש תפוח רקוב בסל אז את ההמשך את יודעת..כשמכניסים למישהו למודעות שמישהו אחר לא בסדר זה מה שהוא לומד להבין. אבל ברור לי שהכל קורה לטובה וימים יפים יגיעו והנסיעה לניו-יורק תתקיים בכל מחיר וזה לנפש. אחרי כל כך הרבה זמן...מתבקש ביותר. ונכון דלתות מסתובבות וחלונות נפתחים♥
אוהבת אותך מאד ותודה על כל מילה שלך. נשיבוקים.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 20:06

dany
dany
קרן מתוקה
איזה כאב לב , איזה שברון,
אכן אין מה לעשות מול אנשים קרי לב , השאלה אם היא הקובעת היחידה, ולמה את היא זו שצריכה לוותר על מקום אהוב וחם שהיה לך בית נפלא במשך חמש שנים. למה את זו שצריכה להרים ידיים, האם אין עם מי לדבר מעליה, מישהו שמכיר אותך ואת מעלותיך, .
מאחלת לך מתוקה שלי שתמצאי את הטוב ביותר בשבילך ושלא תאבדי משמחה החיים שלך, אני יודעת שאת מתכננת נסיעה לחול בקיץ אז אולי הדברים דווקא יהיו לטובה כך....
בכל מקרה את יודעת שכאן אצלנו את נומרו אונו, ואנחנו אוהבים אותך מכל הלב.
נשיקות ואהבה המון חיבוקים
ושיהיה לך ערב נפלא וגרשי את העצבות בסופו של דבר הכל לטובה את תראי........... אלוהים סוגר דלת ופותח אלף חלונות.
אוהבת
דני

קרנושה כתב:
חברים, בשעת משבר והתרופפות רוח ושמחה אתה יודע מי החברים האמיתיים שלך..ומירי שלנו היא לא רק האדם שאותו אני כל כך אוהבת אלא זו שאליה אני מרימה טלפון כשכל כך עצוב לי.
אני עובדת בחב' שאני כל כך אוהבת מבחינת ההון האנושי שבה כבר כמעט 5 שנים. עשיתי, הבאתי, נתתי, למדתי, לימדתי, קידמתי ואני עדיין ממנפת הכל כלפיי מעלה, עם המון עקשנות, נחישות ואסרטיביות כולל אהבה גדולה לבני האדם. לקבל בן אדם עם חיוך ביום הראשון ולחבק אותו בתחושה שאני נותנת ביום הראשון כשהוא מגיע כי כך הייתי רוצה שיתחסו אליי וכלפיי, לתת מתנות בכל רגע נתון בלב ענק לאחרים ולעשות הכל מ ה נ ש מ ה ומהנפש. זאת אני.
ואחרי 3 שנים שהיתה לי מנהלת מדהימה וסוג של מלאך גדול שעד היום בליבי הגיעה אחרת, אובססיבית, חסרת כל רגש ונשמה, חסרת אנושיות וקרה בכל סנטימטר של נשימה. סיפרתי הכל למירי, זה כבר כמה חודשים של סבל נפשי עבורי כיוון שאני יודעת שאני עובדת נאמנה ישרה ולויאלית, כיון שאני אדם ישר והגון והכי הכי אוהבת בעולם לצחוק, לשמוח ואףףףףףף אחד לא יקח את זה ממני. היום היא קראה לי לשיחת "אזהרה", ולא עשיתי דבר רע בי אני נשבעת. היא מנסה לגרום לי ללכת כדי שהם יצאו יותר יפים..אבל אף אחד לא ישבור את קרן. מתוך העצב של איך עושים כזה דבר לבן אדם שהוא כל כך אהוב בחברה, וזו קנאה מטורפת (גם מירי אמרה לי) אני כבר כמה שעות בוכה, הלכתי הביתה אפילו לא מסוגלת להיות בשיעור היום שאני כל כך אוהבת. התחלתי חיפוש דיסקרטי ממזמן ומקווה שאוטוטו יהיו דברים טובים יותר, משמעותיים יותר ובעיקר ים של עשייה כי אני לא מסוגלת לשבת לרגע ולא סובלת את המחשבה שלא אעבוד.. מי שחבר שלי בפייסבוק אני מאד מבקשת לא לציין כלום ע"ג ה-WALL, כיוון שהרבה מחבריי ומנהליי שם..אני משתפת אתכם ויודעת היטב שלא לאוכל אלך אלא אליכם, לקבל תמיכה חמה...ברגעים אלו נסתם לי התיאבון ולא בא לי כלום חוץ מלשתות המון מים.
כל הרוע הזה מחניק אותי, כל כך מגעיל אותי להסתובב מול בן אדם כזה ואני רק מבינה כמה שמחה אהיה כשאפוטר..לחופש, לצמיחה וכל זאת מתוך אמונה שלמה בעצמי ובמי שאני. קודם כל בן אדם.
מירי אהובה גדולה שלי - מצאתי את עצמי ישר מדברת גם איתך כי ברור היה לי איזה תמיכה אקבל ממך. את משהו נדיר ומיוחד ואני מאושרת שאני יחד איתך..אוהבת ומודה על כל מילה חמה.
תודה על הפורום ועל כל הרגעים הקסומים שייש פה ושאפשר לשפוך את הלב כי יש מי שיבין, יש מי שיזדהה ויחבק כאחד גם אם זה וירטואלי.
סליחה על האורך..אוהבת את כולכם!!!♥
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 19:48

קרנושה
קרנושה
חברים, בשעת משבר והתרופפות רוח ושמחה אתה יודע מי החברים האמיתיים שלך..ומירי שלנו היא לא רק האדם שאותו אני כל כך אוהבת אלא זו שאליה אני מרימה טלפון כשכל כך עצוב לי.
אני עובדת בחב' שאני כל כך אוהבת מבחינת ההון האנושי שבה כבר כמעט 5 שנים. עשיתי, הבאתי, נתתי, למדתי, לימדתי, קידמתי ואני עדיין ממנפת הכל כלפיי מעלה, עם המון עקשנות, נחישות ואסרטיביות כולל אהבה גדולה לבני האדם. לקבל בן אדם עם חיוך ביום הראשון ולחבק אותו בתחושה שאני נותנת ביום הראשון כשהוא מגיע כי כך הייתי רוצה שיתחסו אליי וכלפיי, לתת מתנות בכל רגע נתון בלב ענק לאחרים ולעשות הכל מ ה נ ש מ ה ומהנפש. זאת אני.
ואחרי 3 שנים שהיתה לי מנהלת מדהימה וסוג של מלאך גדול שעד היום בליבי הגיעה אחרת, אובססיבית, חסרת כל רגש ונשמה, חסרת אנושיות וקרה בכל סנטימטר של נשימה. סיפרתי הכל למירי, זה כבר כמה חודשים של סבל נפשי עבורי כיוון שאני יודעת שאני עובדת נאמנה ישרה ולויאלית, כיון שאני אדם ישר והגון והכי הכי אוהבת בעולם לצחוק, לשמוח ואףףףףףף אחד לא יקח את זה ממני. היום היא קראה לי לשיחת "אזהרה", ולא עשיתי דבר רע בי אני נשבעת. היא מנסה לגרום לי ללכת כדי שהם יצאו יותר יפים..אבל אף אחד לא ישבור את קרן. מתוך העצב של איך עושים כזה דבר לבן אדם שהוא כל כך אהוב בחברה, וזו קנאה מטורפת (גם מירי אמרה לי) אני כבר כמה שעות בוכה, הלכתי הביתה אפילו לא מסוגלת להיות בשיעור היום שאני כל כך אוהבת. התחלתי חיפוש דיסקרטי ממזמן ומקווה שאוטוטו יהיו דברים טובים יותר, משמעותיים יותר ובעיקר ים של עשייה כי אני לא מסוגלת לשבת לרגע ולא סובלת את המחשבה שלא אעבוד.. מי שחבר שלי בפייסבוק אני מאד מבקשת לא לציין כלום ע"ג ה-WALL, כיוון שהרבה מחבריי ומנהליי שם..אני משתפת אתכם ויודעת היטב שלא לאוכל אלך אלא אליכם, לקבל תמיכה חמה...ברגעים אלו נסתם לי התיאבון ולא בא לי כלום חוץ מלשתות המון מים.
כל הרוע הזה מחניק אותי, כל כך מגעיל אותי להסתובב מול בן אדם כזה ואני רק מבינה כמה שמחה אהיה כשאפוטר..לחופש, לצמיחה וכל זאת מתוך אמונה שלמה בעצמי ובמי שאני. קודם כל בן אדם.
מירי אהובה גדולה שלי - מצאתי את עצמי ישר מדברת גם איתך כי ברור היה לי איזה תמיכה אקבל ממך. את משהו נדיר ומיוחד ואני מאושרת שאני יחד איתך..אוהבת ומודה על כל מילה חמה.
תודה על הפורום ועל כל הרגעים הקסומים שייש פה ושאפשר לשפוך את הלב כי יש מי שיבין, יש מי שיזדהה ויחבק כאחד גם אם זה וירטואלי.
סליחה על האורך..אוהבת את כולכם!!!♥
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ממש מהיום וממש מהחיים..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!