19/05/2011 15:03
 רבקה Posts: 8411
|
תמר יקירתי באמתחתי אין בשורה את חייבת לנסות להיפטר מההרגל הזה הוא גם לא בריא וגם לא מוביל אותך לשום מקום לאט לאט תשנני לעצמך "אין אוכל בלילה" עובדה שהצלחת כבר פעם להעלים זאת אז בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 12:18
 dany Posts: 19819
|
תמר יקרה אנחנו כאן לומדים לעשות שינויים ואפילו בדרך איטית העיקר לשנות הרגלים גרועים............ ולהוציא אותם מהשורש. אז לדעתי, ובאמת תודה לאל לי לא היתה בעית אכילה בלילה מעולם, נסי למצוא כל דרך ורק לא לאכול בלילה. הלילה נועד לשינה!!!!!!!! בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 09:33
 אשירה Posts: 4292
|
תמר יקרה, אכילת לילה הייתה אצלי דבר שבשיגרה אבל כבר הרבה מאוד שנים שנגמלתי וזה אחד הדברים שאני זוקפת להצלחתי (כי אין עוד הרבה הצלחות בתחום הדיאטה ), לא הייתי מציעה לך לשמור קלוריות ללילה כי בזה את חוזרת להרגל המגונה ומנציחה אותו, תנסי למצוא דרך לעקוף זאת, בקבוק מים ליד המיטה, להחליט לא לעבור במטבח בלילה, או כל דבר אחר שיכול לעזור, בהצלחה,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 08:27
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב תמר, האמת היא שאני לא התמודדתי עם התופעה הזו אף פעם ולכן אני מקווה שאני אצליח לעזור לך. העצה של בלונה נהדרת, אם כבר את אוכלת אז לאכול מוצרי חלב, טונה, ירקות ולא להשאיר פחמימות ללילה אף פעם. אולי כוס מים יעזור לך לשבור את ההרגל הזה וכשתביני שאת מתעוררת לכוס מים פשוט לא תקומי מהמיטה ולא תצעדי למטבח? בהצלחה!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 07:55
 בלונדה.... Posts: 3603
|
היי תמר, לפי דעתי אל תקזזי מהיום שום דבר, תשתדלי להשתלט על הדחף של האכילה בלילה ואם את בכל זאת קמה ומחפשת קחי פלפל עם גבינה או קולורבי רק כדי להרגיע את עצמך. יום טוב ובהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 07:42
 תמר Posts: 27
|
מצאתי את עצמי שוב מתעוררת באמצע הלילה לאכול. הרגל מגונה ומביש שבעמל רב הצלחתי להעלים לפני כחצי שנה! הטרדות לא ישתנו בחודשים הקרובים ולא מתחשק לי להפוך לבטטה..השאלה היא האם כדאי לקזז מהיום ולהשאיר 400 קלוריות ללילה...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|