23/05/2011 13:07
 שאפתנית Posts: 8392
|
אתן לא מפסיקות לרגש אותי היום וזה בנוסף למחמאות האדירות שקיבלתי מחברים לעבודה, כנראה שזה היום שלי. תודה גם לך דינאלוש וכל מה שכתבת נכון גם לגביך. אני מחכה בקוצר רוח לפגישתנו הבאה הרי אין תענוג יותר מזה. נשיבוקים חמים, שאפתנית. dany כתב:
שאפתנית יקרה מצטרפת לדעת הבנות על כך שאת חלק חשוב , מוסיף, בפורום והתמיכה שלך חשובה ונותנת המון המון כוחות. מחכה כבר לפגוש אותך בפגישה הבאה..................... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 12:21
 dany Posts: 19819
|
שאפתנית יקרה מצטרפת לדעת הבנות על כך שאת חלק חשוב , מוסיף, בפורום והתמיכה שלך חשובה ונותנת המון המון כוחות. מחכה כבר לפגוש אותך בפגישה הבאה..................... נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 11:38
|
אשירה ונחושה תודה רבה רבה!!! ריגשתן אותי מאוד, אתן יודעות שלבד לא הייתי מצליחה ולכן אתן צועדות לצידי לאורך כל הדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 09:27
 נחושה Posts: 6982
|
אשירה כתב:
שאפתנית יקרה, את בעצמך יוצרת את המקום הנפלא הזה עם טוב לבך, התובנות שלך, ההצלחה והשיתוף, והנה ראית, הלכת עם הגוף שלך ולא נגדו והתוצאות מגיעות, זאת באמת דוגמה לאלו שעושות הכל נכון ולפעמים לא רואים זאת מיד על המאזניים. תמשיכי לקשט לנו את הפורום עם אישיותך המקסימה, ובהצלחה בדרך למטרה, אוהבת, גם אני אוהבת ומעריכה מאודדדדדדדד נשיקות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 09:24
 אשירה Posts: 4292
|
שאפתנית יקרה, את בעצמך יוצרת את המקום הנפלא הזה עם טוב לבך, התובנות שלך, ההצלחה והשיתוף, והנה ראית, הלכת עם הגוף שלך ולא נגדו והתוצאות מגיעות, זאת באמת דוגמה לאלו שעושות הכל נכון ולפעמים לא רואים זאת מיד על המאזניים. תמשיכי לקשט לנו את הפורום עם אישיותך המקסימה, ובהצלחה בדרך למטרה, אוהבת,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/05/2011 09:16
|
וזה כייף אדיר שיש את התובנות הללו. כל פעם מתווסף משהו חדש שמרגש ומביא בעקבותיו שינוי. זה הכייף בחיים תמיד אפשר לחדש ולא להישאר באותו מקום. איזה כייף לי שיש לי את המקום הזה, את מירי ואתכן. לא יודעת מה היה קורה איתי היום אילולא הייתי שייכת למקום המקסים הזה שעושה בי רק ניסים ונפלאות. רבקה כתב:
שאפתניתי אכן אנחנו מתבגרים ומתחילים להבין שכל הטיפטופים שאנו לומדים עושים באבן חור בהמון הצלחה לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 14:48
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתניתי אכן אנחנו מתבגרים ומתחילים להבין שכל הטיפטופים שאנו לומדים עושים באבן חור בהמון הצלחה לכולנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/05/2011 10:29
|
זו התובנה שיש לי בשנתיים האחרונות מאז שאני שוב במסגרת של מירי. זה בא ממקום של בשלות ועכשיו אני בהחלט מבינה שלאט ובטוח זו הדרך הנכונה וכשיש את ההבנה הזו הכל מתקבל באהבה והתהליך הוא חלק לא מבוטל מהלמידה והשינוי שאני עוברת. כבר אין בי חשק להגיע ליעד וזהו (כמו שהיה קורה כשהייתי עושה דיאטות אחרות). אז כן, זה עניין של בשלות ויש את הבשלות הזו עכשיו. שבוע טוב!!! אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: תודה יקירתי, השבוע ירדתי יפה וזה נותן מוטיבציה להמשיך ולכן אני בהחלט ברכתי את הפחמימות בברכת לילה טוב וניפגש מחר בבוקר. dany כתב: בהצלחה כי את יכולה שאפתנית כתב: מקווה לצלוח באותה הדרך את השבת. בלי פחמימות עד מחר בבוקר. hadasosh1 כתב: שאפתנית יקרה! שמחה שנהנתם במדורה וכל הכבוד על השליטה זה כיף בהצלחה בהמשך ותעדכני סופשבוע מוצלח ♥♥♥ את מחוננת שאפתנית,עושה את העבודה לאט ובטוח עם המון אנרגיות חיוביות,ממש מודל לחיקוי יקירה המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2011 06:43
|
מתכוננים כבר לפגישה הבאה.............................. 
אקורדיאון כתב:
שאפתנית כתב: תודה יקירתי, השבוע ירדתי יפה וזה נותן מוטיבציה להמשיך ולכן אני בהחלט ברכתי את הפחמימות בברכת לילה טוב וניפגש מחר בבוקר. dany כתב: בהצלחה כי את יכולה שאפתנית כתב: מקווה לצלוח באותה הדרך את השבת. בלי פחמימות עד מחר בבוקר. hadasosh1 כתב: שאפתנית יקרה! שמחה שנהנתם במדורה וכל הכבוד על השליטה זה כיף בהצלחה בהמשך ותעדכני סופשבוע מוצלח ♥♥♥ את מחוננת שאפתנית,עושה את העבודה לאט ובטוח עם המון אנרגיות חיוביות,ממש מודל לחיקוי יקירה המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/05/2011 05:02
 אקורדיאון Posts: 16382
|
שאפתנית כתב:
תודה יקירתי, השבוע ירדתי יפה וזה נותן מוטיבציה להמשיך ולכן אני בהחלט ברכתי את הפחמימות בברכת לילה טוב וניפגש מחר בבוקר. dany כתב: בהצלחה כי את יכולה שאפתנית כתב: מקווה לצלוח באותה הדרך את השבת. בלי פחמימות עד מחר בבוקר. hadasosh1 כתב: שאפתנית יקרה! שמחה שנהנתם במדורה וכל הכבוד על השליטה זה כיף בהצלחה בהמשך ותעדכני סופשבוע מוצלח ♥♥♥ את מחוננת שאפתנית,עושה את העבודה לאט ובטוח עם המון אנרגיות חיוביות,ממש מודל לחיקוי יקירה המון הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:42
|
תודה יקירתי, השבוע ירדתי יפה וזה נותן מוטיבציה להמשיך ולכן אני בהחלט ברכתי את הפחמימות בברכת לילה טוב וניפגש מחר בבוקר. dany כתב:
בהצלחה כי את יכולה שאפתנית כתב: מקווה לצלוח באותה הדרך את השבת. בלי פחמימות עד מחר בבוקר. hadasosh1 כתב: שאפתנית יקרה! שמחה שנהנתם במדורה וכל הכבוד על השליטה זה כיף בהצלחה בהמשך ותעדכני סופשבוע מוצלח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:41
|
בהצלחה כי את יכולה שאפתנית כתב:
מקווה לצלוח באותה הדרך את השבת. בלי פחמימות עד מחר בבוקר. hadasosh1 כתב: שאפתנית יקרה! שמחה שנהנתם במדורה וכל הכבוד על השליטה זה כיף בהצלחה בהמשך ותעדכני סופשבוע מוצלח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:41
|
מקווה לצלוח באותה הדרך את השבת. בלי פחמימות עד מחר בבוקר. hadasosh1 כתב:
שאפתנית יקרה! שמחה שנהנתם במדורה וכל הכבוד על השליטה זה כיף בהצלחה בהמשך ותעדכני סופשבוע מוצלח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:18
|
שאפתנית כתב:
תודה רבקוש, אכן אתמול היו המדורות (וטוב שנגמר כי אני לא סובלת את הריח והעשן) כמובן שהילדים נהנו, אכלו נקניקיה ותירס וקינחו במרשמלו ואני כמו גדולה לפני היציאה מהבית אכלתי ביצה קשה ובמדורה התכבדתי בשתי כוסות מיים וזה הכל. היה כייף, הילדים נהנו וחזרנו הביתה מאושרים. רבקה כתב: שאפתניתי ונחושתי תהנו היום במדורות אבל זיכרו האוכל בשביל הילדים וסופה"ש מתחיל היום אז לא מקלקלים תהנו שאפו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:05
 tutit Posts: 2431
|
שאפתנית יקרה! שמחה שנהנתם במדורה וכל הכבוד על השליטה זה כיף בהצלחה בהמשך ותעדכני סופשבוע מוצלח ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 14:54
|
תודה רבקוש, אכן אתמול היו המדורות (וטוב שנגמר כי אני לא סובלת את הריח והעשן) כמובן שהילדים נהנו, אכלו נקניקיה ותירס וקינחו במרשמלו ואני כמו גדולה לפני היציאה מהבית אכלתי ביצה קשה ובמדורה התכבדתי בשתי כוסות מיים וזה הכל. היה כייף, הילדים נהנו וחזרנו הביתה מאושרים. רבקה כתב:
שאפתניתי ונחושתי תהנו היום במדורות אבל זיכרו האוכל בשביל הילדים וסופה"ש מתחיל היום אז לא מקלקלים תהנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 17:52
|
נו ברור סיבה למסיבה..........................
אקורדיאון כתב:
כמה ימים ל"ג בעומר?... בימי היה ערב אחד וזהו.היום שבוע ימים של חגיגות ,אצלינו היו רק תפו"א היום ארוחות שלמות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 17:51
|
כמה ימים ל"ג בעומר?... בימי היה ערב אחד וזהו.היום שבוע ימים של חגיגות ,אצלינו היו רק תפו"א היום ארוחות שלמות.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 15:12
 רבקה Posts: 8411
|
שאפתניתי ונחושתי תהנו היום במדורות אבל זיכרו האוכל בשביל הילדים וסופה"ש מתחיל היום אז לא מקלקלים תהנו
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 12:22
|
נחושתי שתהיה לך היום מדורה נפלאה...............אך את הבטן תרגיעי עוד בבית!!!!!!!!!!!!! המשך נפלא ומוצלח נשיקה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|