הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » או הפלפל האדום ...האדום! מירי יקירתי איזו המצאה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/05/2011 14:21

רבקה
רבקה
אשירה תודה על ההמלצה
כל טיפ מבורך
נשיבוקים
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 14:20

רבקה
רבקה
קרוליין ובנות הפורום
אני אתכן בכל מה שנאמר כאן
כל מה שנכתב כאן אמיתי ויוצא גם מליבי
איתכן תמיד צועדת
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 09:27

אשירה
אשירה
רעיון לארוחת ערב שלאחרונה אני משתמשת בו,
מוציאה מהפריזר קצת קודם ומפשירה מדליוני תרד, הכמות לפי רצון או צורך, כי כבר יש לי גם טרמפיסטים על הארוחה,
ובמחבת עם קצת שמן זית וביצה ועוד חלבון,
כל זה בתוך פלפל אדום,
הנאה צרופה!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 09:24

אשירה
אשירה
מצטרפת לשיר ההלל לפלפל האדום,
אני מוצאת את עצמי בשעות הערב, במיוחד בימים שלא הכנתי מראש מאכלים מיוחדים,
ישר המחשבה הולכת אל הפלפל האדום, ואיך שלא יהיה, בלי הרבה מאמץ, מארגנת לעצמי ארוחה טעימה ומשביעה,
הידד לפלפל האדום!!!!

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 07:40

בלונדה....
בלונדה....
גם אני מצטרפת!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 07:17

שאפתנית
שאפתנית
מצטרפת ומסכימה עם כל מילה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 06:25

ענת
ענת
אכן מצטרפת איתכן לכל מילה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 05:18

אקורדיאון
אקורדיאון
מצטרפת לכל מילה.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 04:53

dany
dany
כל מילה אמת והכל הקרדיט שייך למירי!!!!!!!!!!!!

קרולין כתב:
גאונית שלך! חיפשת חיפשת ו מ צ א ת. לנו פתרון נפלא טעים , בריא ומשביע, כבר 7 שנים שאת עם הפלפל האדום בלילה ובשיטה של בלי פחמימות מ- 17.00. כאחת שאיתך שנים רבותתתתתת
עליי לציין שבהתחלה היה לי באמת לא קל לחשוב על בלי פחמימות מ- 17.00 ולקח לי קצת זמן להכנס ברצינות לשיטה אבל, ברגע שאימצתי לחיי את השיטה אין אפס יש תוצאות!
לפעמים לוקח לנו זמן להפנים ולבצע דברים, זה כ"כ אנושי וטבעי ויש תהליכים שבאמת מצריכים מוכנות נפשית , מודעות גבוהה , תירגול וים של מוטיבציה, אחד מהתהליכים האלה הוא:
ד י א ט ה . אני מודה לך מעומק ליבי, על הדרך, על התובנות, על החום , האהבה, הפירגון, על כל מה שאת עושה איתי ואיתנו ועל ה ש י ט ה שלך שהיא פשוט מ נ צ ח ת ושומרת עלינו.
איתך ד י א ט ה הפכה לאפשרית, לדרך/אורח חיים ולאיכות חיים וכל זה ממקום של הבנה , קבלה ועשייה , ואיך אמרת לנו היום: " יש עשייה - יש תוצאות"!
מאחלת לך ים של ב ר י א ו ת ואריכות ימים ושנמשיך בתהליך ב י ח ד עם הרבה הרבה שנים טובות בריאות מאושרות ורזות. אין לך מ ת ח ר י ם! ואין כמוך!
אוהבת ומעריכה מאד,
וכן...אם אין אני לי ... מ י ר י לי ובגדול! א ה ב ת י.
שלך,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 04:52

dany
dany
לביאה חמודה את כבר לא נחשבת חדשה............................smile

לביאה כתב:
קרולין יקרה
אני חדשה בתכנית ועוד יש לי הרבה מה ללמוד ולשנות. כל זה לא מפריע לי להסכים עם כל מילה שלך... smile
אכן מירי אחת ויחידה, עם שפע אהבה, רעיונות, פתרונות, תובנות ושיעורים לחיים.
אני מרגישה שזכיתי במורה לחיים - תודה לך מירי יקרה
המשך הצלחה לך קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 04:11

לביאה
לביאה
קרולין יקרה
אני חדשה בתכנית ועוד יש לי הרבה מה ללמוד ולשנות. כל זה לא מפריע לי להסכים עם כל מילה שלך... smile
אכן מירי אחת ויחידה, עם שפע אהבה, רעיונות, פתרונות, תובנות ושיעורים לחיים.
אני מרגישה שזכיתי במורה לחיים - תודה לך מירי יקרה
המשך הצלחה לך קרולין
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 00:47

רוויטל
רוויטל
קרוליין
כל מילה נכונה
היום חגגתי בערב עם הפלפל האדום.
ממש פיתהפלפל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איזה טיפים יש לנו!!
גדטלה מירי מכל וכל~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!קרולין כתב:
גאונית שלך! חיפשת חיפשת ו מ צ א ת. לנו פתרון נפלא טעים , בריא ומשביע, כבר 7 שנים שאת עם הפלפל האדום בלילה ובשיטה של בלי פחמימות מ- 17.00. כאחת שאיתך שנים רבותתתתתת
עליי לציין שבהתחלה היה לי באמת לא קל לחשוב על בלי פחמימות מ- 17.00 ולקח לי קצת זמן להכנס ברצינות לשיטה אבל, ברגע שאימצתי לחיי את השיטה אין אפס יש תוצאות!
לפעמים לוקח לנו זמן להפנים ולבצע דברים, זה כ"כ אנושי וטבעי ויש תהליכים שבאמת מצריכים מוכנות נפשית , מודעות גבוהה , תירגול וים של מוטיבציה, אחד מהתהליכים האלה הוא:
ד י א ט ה . אני מודה לך מעומק ליבי, על הדרך, על התובנות, על החום , האהבה, הפירגון, על כל מה שאת עושה איתי ואיתנו ועל ה ש י ט ה שלך שהיא פשוט מ נ צ ח ת ושומרת עלינו.
איתך ד י א ט ה הפכה לאפשרית, לדרך/אורח חיים ולאיכות חיים וכל זה ממקום של הבנה , קבלה ועשייה , ואיך אמרת לנו היום: " יש עשייה - יש תוצאות"!
מאחלת לך ים של ב ר י א ו ת ואריכות ימים ושנמשיך בתהליך ב י ח ד עם הרבה הרבה שנים טובות בריאות מאושרות ורזות. אין לך מ ת ח ר י ם! ואין כמוך!
אוהבת ומעריכה מאד,
שלך,
קרולין.smile

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 22:50

קרנושה
קרנושה
מצטרפת בחום גדול לכל מילה פנינה שלך אהובתי המרגשת..מירי שלנו בהחלט יחידה וייחודית♥
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 22:06

קרולין
קרולין
אוהבת ומעריכה מאד,
שלך,
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » או הפלפל האדום ...האדום! מירי יקירתי איזו המצאה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!