20/05/2011 17:42
 dany Posts: 19819
|
לזה התכוונתי שהם בני אדם ומתנהלים כמו כן שמנמוד אחר!!!!!!!!!!!!!!! אקורדיאון כתב:
dany כתב: וזה מה מה שמוכיח שגם רופאים הם בני אדם........................... אקורדיאון כתב: אכן וחלק מהפרסומות כל כך שקריות כמו נוטלה ,הכל בשם "הבריאות". היום ממש צחקתי ,המתנתי בקופח מקום מאוד לא אהוב עלי אבל ישבה קשישה עם מטפלת ואמרה למטפלת ראית את הרופאה? כמה שמנה והם מטיפים לנו לרזות וזה אכן כל כך נכון. edited by dany on 5/20/2011 בזה אין לי שום ספק,השאלה אם הם עושים עם זה משהו ואומר לך לא בהכרח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 17:38
 אקורדיאון Posts: 16382
|
dany כתב:
וזה מה מה שמוכיח שגם רופאים הם בני אדם........................... אקורדיאון כתב: אכן וחלק מהפרסומות כל כך שקריות כמו נוטלה ,הכל בשם "הבריאות". היום ממש צחקתי ,המתנתי בקופח מקום מאוד לא אהוב עלי אבל ישבה קשישה עם מטפלת ואמרה למטפלת ראית את הרופאה? כמה שמנה והם מטיפים לנו לרזות וזה אכן כל כך נכון. edited by dany on 5/20/2011 בזה אין לי שום ספק,השאלה אם הם עושים עם זה משהו ואומר לך לא בהכרח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/05/2011 05:53
|
וזה מה מה שמוכיח שגם רופאים הם בני אדם...........................
אקורדיאון כתב:
אכן וחלק מהפרסומות כל כך שקריות כמו נוטלה ,הכל בשם "הבריאות". היום ממש צחקתי ,המתנתי בקופח מקום מאוד לא אהוב עלי אבל ישבה קשישה עם מטפלת ואמרה למטפלת ראית את הרופאה? כמה שמנה והם מטיפים לנו לרזות וזה אכן כל כך נכון. edited by dany on 5/20/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 17:55
|
אכן וחלק מהפרסומות כל כך שקריות כמו נוטלה ,הכל בשם "הבריאות". היום ממש צחקתי ,המתנתי בקופח מקום מאוד לא אהוב עלי אבל ישבה קשישה עם מטפלת ואמרה למטפלת ראית את הרופאה? כמה שמנה והם מטיפים לנו לרזות וזה אכן כל כך נכון.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 17:51
|
אכן כבר דיברנו על המסרים הכפולים ואפילו הצבועים של מצד אחד כל הזמן מראים לנו פרסומות מגרות ותכניות על אוכל ומצד שני לצקצק על כך שאנחנו כמעט בטופ הרשימה של המדינות השמנות...........
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 14:05
 שאפתנית Posts: 8392
|
כבר יומיים שורדה רזיאל ג'קונט יוצאת בתכניתה נגד פרסומי האוכל ותכניות האוכל המרובות שיש בטלויזיה. היא בדיוק דיברה על התופעה שמטיפים לנו להיות רזים ושדופים ומצד שני מפציצים אותנו בתכניות אוכל והעיניים שלנו כל היום רואות אוכל והגירויים רבים. את צודקת רבקה, צריך לשנות את הגישה ולפרסם את האוכל מתוך הכרה שהוא נמצא כן בשביל קיומנו ולא בשביל בליסה בלתי מרוסנת שפוגעת בבריאות. רבקה כתב:
גם אלו שעושים למען עצמם וגם אלו שלא דואגים לעצמם יודעים שהכל בא מהראש לצערינו חלק מהמנותחים במשך השנים חוזרים להיות כשהיו וחבל אני חושבת שכל הפרסומת על כל מיני מאכלים מגרים צריך לשנות את הגישה ולפרסם כיצד לשמור על הבריאות עצוב שילדים מגיעים למצב כזה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 13:53
 רבקה Posts: 8411
|
גם אלו שעושים למען עצמם וגם אלו שלא דואגים לעצמם יודעים שהכל בא מהראש לצערינו חלק מהמנותחים במשך השנים חוזרים להיות כשהיו וחבל אני חושבת שכל הפרסומת על כל מיני מאכלים מגרים צריך לשנות את הגישה ולפרסם כיצד לשמור על הבריאות עצוב שילדים מגיעים למצב כזה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 08:32
|
שאפתנית כתב:
קראתי את הכתבה פשוט קורע לב איך בגיל כזה מגיעים לממדים כאלו, למה אף אחד לא עצר אותה בדרך ההרסנית הזו. אני מקווה שאחרי הניתוח (כי אין ברירה אחרת אז רק ניתוח נשאר לעשות כדי להציל אותה) שהיא תפנים שהשינוי צריך להגיע מהראש ולנסות להתמודד כל יום ביומו בירידה במשקל וכמובן לשמור עליו. זו אכן שאלת המליון כי הוא שאמרתי את הראש לא ינתחו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 07:20
 שאפתנית Posts: 8392
|
קראתי את הכתבה פשוט קורע לב איך בגיל כזה מגיעים לממדים כאלו, למה אף אחד לא עצר אותה בדרך ההרסנית הזו. אני מקווה שאחרי הניתוח (כי אין ברירה אחרת אז רק ניתוח נשאר לעשות כדי להציל אותה) שהיא תפנים שהשינוי צריך להגיע מהראש ולנסות להתמודד כל יום ביומו בירידה במשקל וכמובן לשמור עליו.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 05:16
|
אכן בדיוק כך ולכן זו גם לא הדרך הקלה שהרי דיאטה צריך לעשות גם לאחר הניתוח מה גם שהמון מזונות לא ניתן לעכל, אז מה עשינו בזה? אם הניתוח באמת היה הפיתרון לאכול כפי יכולתך ותשאר רזה הייתי מבינה אולי שזו דרך קלה אבל זה ממש לא כך ולכן הסכין וכל המשמעות לאחר מכן מיותר לחלוטין.לא מראים כמה חזרו למשקל כבד גם אחרי ,שוב בגלל שהראש נותר שמנמוד ומומחה למניפולציות . אנחנו נמשיך להיות כאן ולהנות מהדרך.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 05:02
|
לא סיפרת קודם והנה סיפרת עכשיו ובכל זאת יש אנשים שלדאבוני הרב הולכים אל "הפיתרון הקל"......... כבר סיפרתי לכן על חברה טובה של ביתי שעברה ניתוח כזה בסוף שנה שעברה........ ביקשתי לדבר איתה והיא לא הסכימה........... היום היא באמת ירדה ויורדת במשקל אבל איכות החיים שלה ממש בזבל, היא סובלת, לא יכולה לאכול, לא נהנית מכלום, ירודה מבחינת ויטמינים ומינרלים, ומצב רוח על הפנים................. אז שהיתה שמנה לפחות היתה עליזה ועכשיו מה???????????? אין, אנשים לא מבינים שאת התהליך צריך לעשות בראש וקודם כל בראש, חבל!!!!!!!!!
אקורדיאון כתב:
dany כתב: לא רק בניתוחים בנות, אם ילדים מפתחים בעקבות ההשמנה הנוראית מחלות של אנשים מבוגרים זה מעמיס על מערכת הבריאות וכמובן מעמיס על כל הציבור ........ בכל מקרה אני כבר שומעת בהרבה תכניות שאנשי מקצוע מרימים ידיים ואומרים שהניתוח הוא הפיתרון.................. אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!! ואיזה ניתוח הם מציעים לראש?????????????????? זה נכון מאוד,לא זכור אם סיפרתי כאן שבביקור אצל רופאת עניים לאחר שהתלהבה מהירידה שלי במשקל סיפרה לי על אישה חולת סכרת שפגעה בראייה ומאוד מאוד שמנה, בגאווה רבה סיפרה לי שהפנתה אותה לתהליך ניתוח כי לדעתה בטוח שלא תצליח לרדת בדרך אחרת. . שאלתי את הרופאה האם הניתוח בראש ומצאתי את עצמי יושבת ומסבירה לה את תורתנו ואז אמרה חבל שלא היתה לך הזדמנות לדבר עם אותה אישה ,ברור שהרופאה מזן רזה מאוד מאוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 04:58
|
dany כתב:
לא רק בניתוחים בנות, אם ילדים מפתחים בעקבות ההשמנה הנוראית מחלות של אנשים מבוגרים זה מעמיס על מערכת הבריאות וכמובן מעמיס על כל הציבור ........ בכל מקרה אני כבר שומעת בהרבה תכניות שאנשי מקצוע מרימים ידיים ואומרים שהניתוח הוא הפיתרון.................. אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!! ואיזה ניתוח הם מציעים לראש?????????????????? זה נכון מאוד,לא זכור אם סיפרתי כאן שבביקור אצל רופאת עניים לאחר שהתלהבה מהירידה שלי במשקל סיפרה לי על אישה חולת סכרת שפגעה בראייה ומאוד מאוד שמנה, בגאווה רבה סיפרה לי שהפנתה אותה לתהליך ניתוח כי לדעתה בטוח שלא תצליח לרדת בדרך אחרת. . שאלתי את הרופאה האם הניתוח בראש ומצאתי את עצמי יושבת ומסבירה לה את תורתנו ואז אמרה חבל שלא היתה לך הזדמנות לדבר עם אותה אישה ,ברור שהרופאה מזן רזה מאוד מאוד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 04:49
|
לא רק בניתוחים בנות, אם ילדים מפתחים בעקבות ההשמנה הנוראית מחלות של אנשים מבוגרים זה מעמיס על מערכת הבריאות וכמובן מעמיס על כל הציבור ........ בכל מקרה אני כבר שומעת בהרבה תכניות שאנשי מקצוע מרימים ידיים ואומרים שהניתוח הוא הפיתרון.................. אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!! ואיזה ניתוח הם מציעים לראש??????????????????
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/05/2011 04:47
|
אכן על פניו נראה כי השתתפות בעלות הניתוחים . מפחיד.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 21:45
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקירתי, גם אני קראתי הכתבה הבוקר ...ואיזה קטע גם אני לא הבנתי את ענין הנזק??!!....אולי בגלל שיש הוצאות למדינה על הניתוחים האלה...לא?! בכל מקרה זה ממש ממש מגפה וצריך לחנך לתזונה נכונה מהבטן.... נשיקות חמותתת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2011 21:34
 EFF Posts: 6417
|
ניתוח קיצור קיבה. הפתרון העצוב והנורא לבעיית ההשמנה... בנוסף סטטיסטיקה כי :ישראל היא בין 10 המדינות בעולם המובילות בהשמנה 22.5% מתלמידי א'-ט' סובלים מעודף משקל מספר הסובלים מהשמנה עליה פי 3 ב-30 השנים האחרונות ו...הנזק למדינה בגלל השמנה 10 מיליארד שקל בשנה.. (על זה אני צריכה הסבר נרחב יותר...אין בכתבה)
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|