הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היום בידיעות - סיפר על ילדה בת 13.5 שעברה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/05/2011 17:42

dany
dany
לזה התכוונתי שהם בני אדם ומתנהלים כמו כן שמנמוד אחר!!!!!!!!!!!!!!!

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
וזה מה מה שמוכיח שגם רופאים הם בני אדם...........................

אקורדיאון כתב:
אכן וחלק מהפרסומות כל כך שקריות כמו נוטלה ,הכל בשם "הבריאות".
היום ממש צחקתי ,המתנתי בקופח מקום מאוד לא אהוב עלי אבל ישבה קשישה עם מטפלת ואמרה למטפלת ראית את הרופאה? כמה שמנה
והם מטיפים לנו לרזות וזה אכן כל כך נכון.

edited by dany on 5/20/2011

בזה אין לי שום ספק,השאלה אם הם עושים עם זה משהו ואומר לך לא בהכרח.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 17:38

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:

אקורדיאון כתב:
היום ממש צחקתי ,המתנתי בקופח מקום מאוד לא אהוב עלי אבל ישבה קשישה עם מטפלת ואמרה למטפלת ראית את הרופאה? כמה שמנה

בזה אין לי שום ספק,השאלה אם הם עושים עם זה משהו ואומר לך לא בהכרח.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/05/2011 05:53

dany
dany

אקורדיאון כתב:

0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 17:55

אקורדיאון
אקורדיאון
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 17:51

dany
dany
אכן כבר דיברנו על המסרים הכפולים ואפילו הצבועים של מצד אחד כל הזמן מראים לנו פרסומות מגרות ותכניות על אוכל ומצד שני לצקצק על כך שאנחנו כמעט בטופ הרשימה של המדינות השמנות...........
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 14:05

שאפתנית
שאפתנית
כבר יומיים שורדה רזיאל ג'קונט יוצאת בתכניתה נגד פרסומי האוכל ותכניות האוכל המרובות שיש בטלויזיה. היא בדיוק דיברה על התופעה שמטיפים לנו להיות רזים ושדופים ומצד שני מפציצים אותנו בתכניות אוכל והעיניים שלנו כל היום רואות אוכל והגירויים רבים. את צודקת רבקה, צריך לשנות את הגישה ולפרסם את האוכל מתוך הכרה שהוא נמצא כן בשביל קיומנו ולא בשביל בליסה בלתי מרוסנת שפוגעת בבריאות.
רבקה כתב:
גם אלו שעושים למען עצמם וגם אלו שלא דואגים לעצמם
יודעים שהכל בא מהראש
לצערינו חלק מהמנותחים במשך השנים חוזרים להיות כשהיו וחבל
אני חושבת שכל הפרסומת על כל מיני מאכלים מגרים
צריך לשנות את הגישה ולפרסם כיצד לשמור על הבריאות
עצוב שילדים מגיעים למצב כזה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 13:53

רבקה
רבקה
גם אלו שעושים למען עצמם וגם אלו שלא דואגים לעצמם
יודעים שהכל בא מהראש
לצערינו חלק מהמנותחים במשך השנים חוזרים להיות כשהיו וחבל
אני חושבת שכל הפרסומת על כל מיני מאכלים מגרים
צריך לשנות את הגישה ולפרסם כיצד לשמור על הבריאות
עצוב שילדים מגיעים למצב כזה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 08:32

אקורדיאון
אקורדיאון
שאפתנית כתב:
קראתי את הכתבה פשוט קורע לב איך בגיל כזה מגיעים לממדים כאלו, למה אף אחד לא עצר אותה בדרך ההרסנית הזו.
אני מקווה שאחרי הניתוח (כי אין ברירה אחרת אז רק ניתוח נשאר לעשות כדי להציל אותה) שהיא תפנים שהשינוי צריך להגיע מהראש ולנסות להתמודד כל יום ביומו בירידה במשקל וכמובן לשמור עליו.

זו אכן שאלת המליון כי הוא שאמרתי את הראש לא ינתחו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 07:20

שאפתנית
שאפתנית
קראתי את הכתבה פשוט קורע לב איך בגיל כזה מגיעים לממדים כאלו, למה אף אחד לא עצר אותה בדרך ההרסנית הזו.
אני מקווה שאחרי הניתוח (כי אין ברירה אחרת אז רק ניתוח נשאר לעשות כדי להציל אותה) שהיא תפנים שהשינוי צריך להגיע מהראש ולנסות להתמודד כל יום ביומו בירידה במשקל וכמובן לשמור עליו.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 05:16

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן בדיוק כך ולכן זו גם לא הדרך הקלה שהרי דיאטה צריך לעשות גם לאחר הניתוח מה גם שהמון מזונות לא ניתן לעכל,
אז מה עשינו בזה? אם הניתוח באמת היה הפיתרון לאכול כפי יכולתך ותשאר רזה הייתי מבינה אולי שזו דרך קלה אבל זה ממש
לא כך ולכן הסכין וכל המשמעות לאחר מכן מיותר לחלוטין.לא מראים כמה חזרו למשקל כבד גם אחרי ,שוב בגלל שהראש נותר שמנמוד
ומומחה למניפולציות .
אנחנו נמשיך להיות כאן ולהנות מהדרך.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 05:02

dany
dany
לא סיפרת קודם והנה סיפרת עכשיו ובכל זאת יש אנשים שלדאבוני הרב הולכים אל "הפיתרון הקל".........
כבר סיפרתי לכן על חברה טובה של ביתי שעברה ניתוח כזה בסוף שנה שעברה........ ביקשתי לדבר איתה והיא לא הסכימה........... היום היא באמת ירדה ויורדת במשקל אבל איכות החיים שלה ממש בזבל, היא סובלת, לא יכולה לאכול, לא נהנית מכלום, ירודה מבחינת ויטמינים ומינרלים, ומצב רוח על הפנים................. אז שהיתה שמנה לפחות היתה עליזה ועכשיו מה????????????
אין, אנשים לא מבינים שאת התהליך צריך לעשות בראש וקודם כל בראש, חבל!!!!!!!!!

אקורדיאון כתב:
dany כתב:
לא רק בניתוחים בנות, אם ילדים מפתחים בעקבות ההשמנה הנוראית מחלות של אנשים מבוגרים זה מעמיס על מערכת הבריאות וכמובן מעמיס על כל הציבור ........
בכל מקרה אני כבר שומעת בהרבה תכניות שאנשי מקצוע מרימים ידיים ואומרים שהניתוח הוא הפיתרון.................. אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!!
ואיזה ניתוח הם מציעים לראש??????????????????

זה נכון מאוד,לא זכור אם סיפרתי כאן שבביקור אצל רופאת עניים לאחר שהתלהבה מהירידה שלי במשקל סיפרה לי על אישה חולת סכרת שפגעה בראייה ומאוד מאוד שמנה,
בגאווה רבה סיפרה לי שהפנתה אותה לתהליך ניתוח כי לדעתה בטוח שלא תצליח לרדת בדרך אחרת. . שאלתי את הרופאה האם הניתוח בראש ומצאתי את עצמי יושבת ומסבירה
לה את תורתנו ואז אמרה חבל שלא היתה לך הזדמנות לדבר עם אותה אישה ,ברור שהרופאה מזן רזה מאוד מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 04:58

אקורדיאון
אקורדיאון
dany כתב:
לא רק בניתוחים בנות, אם ילדים מפתחים בעקבות ההשמנה הנוראית מחלות של אנשים מבוגרים זה מעמיס על מערכת הבריאות וכמובן מעמיס על כל הציבור ........
בכל מקרה אני כבר שומעת בהרבה תכניות שאנשי מקצוע מרימים ידיים ואומרים שהניתוח הוא הפיתרון.................. אוי ואבוי!!!!!!!!!!!!!!

זה נכון מאוד,לא זכור אם סיפרתי כאן שבביקור אצל רופאת עניים לאחר שהתלהבה מהירידה שלי במשקל סיפרה לי על אישה חולת סכרת שפגעה בראייה ומאוד מאוד שמנה,
בגאווה רבה סיפרה לי שהפנתה אותה לתהליך ניתוח כי לדעתה בטוח שלא תצליח לרדת בדרך אחרת. . שאלתי את הרופאה האם הניתוח בראש ומצאתי את עצמי יושבת ומסבירה
לה את תורתנו ואז אמרה חבל שלא היתה לך הזדמנות לדבר עם אותה אישה ,ברור שהרופאה מזן רזה מאוד מאוד.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 04:49

dany
dany
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 04:47

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן על פניו נראה כי השתתפות בעלות הניתוחים .
מפחיד.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 21:45

קרולין
קרולין
אפי יקירתי,
גם אני קראתי הכתבה הבוקר ...ואיזה קטע גם אני לא הבנתי את ענין הנזק??!!....אולי בגלל שיש הוצאות למדינה על הניתוחים האלה...לא?!
בכל מקרה זה ממש ממש מגפה וצריך לחנך לתזונה נכונה מהבטן....
נשיקות חמותתת
קרולין.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 21:34

EFF
EFF
ניתוח קיצור קיבה. הפתרון העצוב והנורא לבעיית ההשמנה...
בנוסף סטטיסטיקה כי :ישראל היא בין 10 המדינות בעולם המובילות בהשמנה
22.5% מתלמידי א'-ט' סובלים מעודף משקל
מספר הסובלים מהשמנה עליה פי 3 ב-30 השנים האחרונות
ו...הנזק למדינה בגלל השמנה 10 מיליארד שקל בשנה.. (על זה אני צריכה הסבר נרחב יותר...אין בכתבה)
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » היום בידיעות - סיפר על ילדה בת 13.5 שעברה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!