18/05/2011 11:04
 1103 Posts: 5022
|
עוד משחר ילדותי,שעדיין לא היתה מודעות לפלפל אדום בכלל היו אז גמבות, במשפחתינו נהגו לאכול פלפל{ירוק בהיר} ממולא בגבינה,לקחנו אותו כאשר הלכנו לים, או כצידה לדרך וגם בבית כי מאוד אהבנו את המאכל הזה.והנה הכל חוזר אלי,רק צבע הפלפל התחלף,בתוספת הידע התזונתי והבריאותי. זה זמן מה שהפסקתי לאכול את הפלפל נטו אלה לפעמים אני מכניסה אותו לסלט,זאת מהסיבה שכבד לי לעקל אותו,בכוונתי לחזור לאכול אותו במילוי מגוון.אבי בעלי קרא את הדף שמירי חלקה לנו על הפלפל האדום, ואתמול בשעות הערב,הוא החליט לאכול פלפל ממולא בגבינה,הוא יצא בהצהרה: לאכול זאת כל ערב והרווח יהיה כולו שלו. שבוע נפלא מלא פלפלים אדומים ומזינים נילי
-- וסרהולץ
|