הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי ריגשת אותי כל כך הערב - עד דמעות

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
19/05/2011 09:13

אשירה
אשירה
חיוך יקרה,
אני מאחלת לך מכל הלב בריאות ואושר,
ומקווה שתעברי את התקופה הקשה במהירות,
אני מעריכה את היכולת שלך לשתף וראי בפורום גוף תומך ואוהב,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 05:10

אקורדיאון
אקורדיאון
חיוך מהלב כתב:
מודה אני לכולכן שנותנות לי כוח, וממש מרגישה את האנרגיה החיובית דרך מסך המחשב. כל אלה שקראו, שהגיבו, כולכם תבורכו ומה אני מאחלת לכם, עשרת מונים על כל מה שברכתם אותי.על כל ברכה שברכתם אותי תבורכו פי עשר.
כפי שאומרת מירי שכל האנשים בחוגים שלה פשוט נפלאים כל אחד בדרכו.
סופשבוע נפלא לכולם אוהבת

תודה רבה ואנחנו כמובן תמיד כאן, כולם בשביל כולם.
0 קישור קבוע (Permalink)
19/05/2011 05:05

dany
dany
אמן כן יהי רצון

חיוך מהלב כתב:
מודה אני לכולכן שנותנות לי כוח, וממש מרגישה את האנרגיה החיובית דרך מסך המחשב. כל אלה שקראו, שהגיבו, כולכם תבורכו ומה אני מאחלת לכם, עשרת מונים על כל מה שברכתם אותי.על כל ברכה שברכתם אותי תבורכו פי עשר.
סופשבוע נפלא לכולם אוהבת
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 21:46

קרולין
קרולין
חיוך מהלב את מ ר ג ש ת.
מאחלת לך מעומק ליבי את הטוב ביותר בכל התחומים וים של בריאות.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 21:20

חיוך מהלב
חיוך מהלב
סופשבוע נפלא לכולם אוהבת

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 17:06

קרנושה
קרנושה
חיוך מהלב כתב:
כמו תמיד הקשבתי לכל מילה על דימוי הגוף, על הרגעים המאושרים עם הילדים שפשוט אי אפשר לתאר אותם, האושר הפנימי כשאפשר לעשות דברים יחדיו, כל הרגשת המשפחתיות. אלה הרגעים שכדאי לחיות בשבילם ואת כל אלה את יודעת להעביר בחן כה רב ובמילים חמות שבאות מהלב. להסתכל בגופי, אני עושה זאת לעיתים מול המראה. להתאפר, כל כך חשוב לי דוקא בימים אלה כדי שאף אחד לא יראה את הרגעים בהם אני בוכה. אולי אולי דוקא יש לי מזל שהכל עוד מאד קטן ואפשר לטפל ולהתפטר מהעניין די בקלות, מצד שני יש רגעים של רחמים עצמיים אני מאפשרת לעצמי. אך לאורך כל הדרך אני אומרת לעצמי לא חשוב איך יראה המשקל שלי (הבאתי את הפנקס הלא נכון הערב כי אחרי החג ירדתי עוד), אבל כשאני בשליטה ויודעת מה אני מכניסה לפה, ומאד מקפידה עתה על אכילה נכונה וטובה מבחינת ויטמינים יותר מתמיד, התוצאות תגענה באיזה שלב שהוא. אני אצא נשכרת מכך. אם בשנים קודמות ברגע של משבר גדול אמרתי לעצמי לא חשוב ושילמתי אחר כך מחיר כבד של ק"ג מיותרים וכואבים, עכשיו אני מודעת יותר מתמיד. כל יום מחדש אני מדברת עם עצמי עושה את הכי טוב שאני יכולה, לא מרפה וצועדת ומתעמלת כדי להישאר בכושר ואומרת לעצמי הרי צעדה כמוה כתרופה גם אם אני עייפה כי הלילות לא משהו. בסופו של דבר אני יכולה לעשות הכל אבל התוצאות הן בידי אלוהים ואני מאמינה כי יעזור לי לסיים את העניין בצורה טובה ואז גם תיראה התוצאה על המשקל. אני עושה את כל הפעילויות שלי מלבד שיווק של עבודתי כמספרת סיפורים. אין טעם עכשיו עד שאחלים לחלוטין ואוכל במרץ לחזור. אבל זוהי תקופה טובה לכתוב ולערוך את הסיפורים החדשים שלי שהם יהיו הבסיס לתוכנית חדשה כולה מפרי עטי. הדברים החשובים באמת בחיים הם הרגעים עליהם סיפרת עם בני המשפחה. הרגעים האלה שהם אוצרות שנוצרים בליבנו. שיהיה לכולנו שבוע נפלא של ירידות וכמובן של שליטה באוכל ובחיינו, בכל שטחי חיינו. אני טופחת לעצמי על השכם כל יום ומקווה שאמשיך כך.
תודה שאת קיימת בחיי, תודה על הכל אני עסוקה עתה בהמון בדיקות וריצות אבל לרגע איני שוכחת את שעשית עבורי וגם אראה את זה במעשים.

גם אני אתמול הייתי בלוינסקי-כמו בכל שלישי..איזה באסה שלא הכרנו..טוב פעם הבאהsmile
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 13:59

רבקה
רבקה
חנה יקירתי זכית כשם שכולנו זכינו
במסגרת נפלאה זו ששומרת עלינו מכל
שמובילה אותה מורתינו היקרה שכל התשבחות מגיע לה
חנה מאחלת לך המון בריאות
ובחיוך מהלב הכל יהיה על הצד הטוב ביותר
חיבוק גדול ובשורות טובות
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 08:06

אקורדיאון
אקורדיאון
אכן יקירה רק שתמשיכי לחייך מהלב ולהיות שלמה עם עצמך.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 07:07

רייצ'ל
רייצ'ל
לקרוא ולהתרגש מאד מאד
חיוך מהלב לא סתם נתת לעצמך את הכינוי
היי אופטימית את אישה מאמינה האמיני בעצמך
וראי שהכל יעבור ואת תמשיכי לחייך מכל הלב. אמןןןןןן
שיהיה בהצלחה לכל אורך הדרך
רייצ'ל
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 06:52

שאפתנית
שאפתנית
חיוך מהלב אני מאחלת לך שתחייכי כל חייך ושטוב הלב שלך ימשיך לפתוח לבבות בעזרת הסיפורים שאת מספרת.
0 קישור קבוע (Permalink)
18/05/2011 04:15

dany
dany
חיוך יקרה
את כותבת כל כך בכנות ומתוך הלב והקרביים שלא נותר לי אלא רק להנהן מול מילותיך בהסכמה.
מאחלת לך שתעברי את התקופה הקשה הזו במהירות ובשפיות ושהתוצאות תהיינה טובות טובות.
ושמחה אני שיש לצידך אשה כמירי שנותנת לך את כוחות הנפש על מנת להמשיך ולא ליפול.
יום טוב
בשורות טובות
ורק בריאות
מכל הלב
0 קישור קבוע (Permalink)
17/05/2011 22:06

miribelkin
miribelkin
Administrator
חיוך מהלב יקרה, ריגשת אותי בחזרה. אני גאה בך מאד, היום היית חזקה ונחושה, ואני בטוחה שהכל יהיה בסדר. תמשיכי כך...... אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
17/05/2011 21:53

רוויטל
רוויטל
מירי תמיד מדהימה !!
אישה מיוחדת!
אותה אני אוהבת ומעריכה מאד מאד!!

--
מודעות....
0 קישור קבוע (Permalink)
17/05/2011 19:43

חיוך מהלב
חיוך מהלב
כמו תמיד הקשבתי לכל מילה על דימוי הגוף, על הרגעים המאושרים עם הילדים שפשוט אי אפשר לתאר אותם, האושר הפנימי כשאפשר לעשות דברים יחדיו, כל הרגשת המשפחתיות. אלה הרגעים שכדאי לחיות בשבילם ואת כל אלה את יודעת להעביר בחן כה רב ובמילים חמות שבאות מהלב. להסתכל בגופי, אני עושה זאת לעיתים מול המראה. להתאפר, כל כך חשוב לי דוקא בימים אלה כדי שאף אחד לא יראה את הרגעים בהם אני בוכה. אולי אולי דוקא יש לי מזל שהכל עוד מאד קטן ואפשר לטפל ולהתפטר מהעניין די בקלות, מצד שני יש רגעים של רחמים עצמיים אני מאפשרת לעצמי. אך לאורך כל הדרך אני אומרת לעצמי לא חשוב איך יראה המשקל שלי (הבאתי את הפנקס הלא נכון הערב כי אחרי החג ירדתי עוד), אבל כשאני בשליטה ויודעת מה אני מכניסה לפה, ומאד מקפידה עתה על אכילה נכונה וטובה מבחינת ויטמינים יותר מתמיד, התוצאות תגענה באיזה שלב שהוא. אני אצא נשכרת מכך. אם בשנים קודמות ברגע של משבר גדול אמרתי לעצמי לא חשוב ושילמתי אחר כך מחיר כבד של ק"ג מיותרים וכואבים, עכשיו אני מודעת יותר מתמיד. כל יום מחדש אני מדברת עם עצמי עושה את הכי טוב שאני יכולה, לא מרפה וצועדת ומתעמלת כדי להישאר בכושר ואומרת לעצמי הרי צעדה כמוה כתרופה גם אם אני עייפה כי הלילות לא משהו. בסופו של דבר אני יכולה לעשות הכל אבל התוצאות הן בידי אלוהים ואני מאמינה כי יעזור לי לסיים את העניין בצורה טובה ואז גם תיראה התוצאה על המשקל. אני עושה את כל הפעילויות שלי מלבד שיווק של עבודתי כמספרת סיפורים. אין טעם עכשיו עד שאחלים לחלוטין ואוכל במרץ לחזור. אבל זוהי תקופה טובה לכתוב ולערוך את הסיפורים החדשים שלי שהם יהיו הבסיס לתוכנית חדשה כולה מפרי עטי. הדברים החשובים באמת בחיים הם הרגעים עליהם סיפרת עם בני המשפחה. הרגעים האלה שהם אוצרות שנוצרים בליבנו. שיהיה לכולנו שבוע נפלא של ירידות וכמובן של שליטה באוכל ובחיינו, בכל שטחי חיינו. אני טופחת לעצמי על השכם כל יום ומקווה שאמשיך כך.
תודה שאת קיימת בחיי, תודה על הכל אני עסוקה עתה בהמון בדיקות וריצות אבל לרגע איני שוכחת את שעשית עבורי וגם אראה את זה במעשים.

--
hs
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי ריגשת אותי כל כך הערב - עד דמעות

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!