17/05/2011 13:56
 רבקה Posts: 8411
|
לייסי יקרה אנחנו כאן כדי לעזור לתמוך ולעודד לא קל הדבר אבל אנחנו רוצות להיות רזות ונעשה הכל כדי לצעוד בראש מורם ובהרגשה כייפית אז קדימה לשליטה ושיפור ההרגשה וחיבוק להצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 11:25
 dany Posts: 19819
|
לייסי יקרה כתוב לנו במקורות ובחרתם בטוב............. אז.......... זה הטוב שלנו, לעשות טוב בשביל עצמנו, וזאת הבחירה שלנו, הרי אף אחד לא מכריח אותנו............ יקירתי עשית זאת פעם , ונכון שזה ממש לא כייף לעשות זאת עוד ועוד......אך זה מסלול חיינו השמנמודים, עליות וירידות, מאחלת לך הצלחה מכל הלב.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 11:09
 אשירה Posts: 4292
|
לייסי יקרה, איננו מכירות וגם איני יודעת הרבה עלייך, אבל אני עצמי בקשיים ורק רוצה לאמר לך שאין לנו הרבה ברירות ואין דרך אחרת, צריך למצוא את הכוחות ואת העזרה כדי להצליח, למען בריאותנו הפיזית והנפשית, בהצלחה וחיבוק,
-- אשירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 10:53
 בלונדה.... Posts: 3603
|
שולחת לך גם יקרה המון חיבוקים ועידוד... את יכולה כמו שזה ירד ועלה אז עכשיו זה שוב יירד... בהצלחה ושבוע נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 10:52
 לייסי Posts: 623
|
סיגלי היקרה! אני אמנם בכוחות מוחודשים מאתמול ומקווה שכך ימשיך... תודה ענקית על העידוד(זה לא מובן מאליו) נשיקות - אסתי.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2011 10:25
 דרך המלך Posts: 5707
|
לייסי יקרה ההרצאה נותנת כח ומירי מצליחה לשאוב אותנו יחד איתה למסע ארוך שלא נגמר.... הרפתקאה כייפית שנותנת לנו כוחות להמשיך הלאה. כנסי לפורום ותכתבי באמת זה עוזר ומכניס לתהליך.. חזרי להליכות זה עוזר ואחריי הליכה תגידי לעצמך השקעתי בהליכה לא כדאי להרוס באוכל..... מאמינה בך שתעלי למסלול ושבוע הבא תרדי בגדול... את מסוגלת!!! הכל בראש שלנו.... צריך לעשות סוויץ בראש ולהחליט שזהו נגמרו המשחקים ומתחילים לעבוד... כנסי ותעדכני בפורום זה עוזר אני מבטיחה! נשיקות וחיבוקים סיגל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|