הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי וחברים יקרים כנסו

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
16/05/2011 21:32

בלונדה....
בלונדה....
תודה מירי.
אוהבת המון המון המון עד עכשיו אני חושבת על ההרצאה , תמיד ההרצאות מעניינות אבל היום חדרת לליבי
עמוק עמוק .
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 20:58

miribelkin
miribelkin
Administrator
בלונדה תלמידתי היפה והמתמידה
מה שיפה אצלך שאת מאד מודעת,
כשאת אוכלת, את מודה וממשיכה בלי להישבר
כשתחליטי באמת גם ה 5 קילו יירדו,
בנתיים תמשיכי לרשום לצעוד ולשתות.
בהצלחה ודש חם לבעלך אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 19:25

שאפתנית
שאפתנית
בלונדה החוב קטן עליך, שבוע הבא את מחזירה אותו בגדול.
בכל הקשור להרצאה די סקרנת אותי אבל אחכה בסבלנות ליום חמישי (אינטרנט). המשך שבוע מוצלח.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 19:05

בלונדה....
בלונדה....
קרולין כתב:
בלונדה יקרה,
איזה כיףףףף לקרוא אותך...את עושה לי חשקקקקקקקקקקק, מחכה כבר למירי ולהרצאה בהתרגשות.
קילו יותר זה ממש ממש לא נורא....בטוחה ששבוע הבא את מחזירה את החוב כמו גדולה! בהצלחההההההההההההההה רבהההההההה.
נשיקות
קרולין.smile

תתאפקי באמת שזו הרצאה חבל על הזמן.
קילו זה קילו וחייבים להחזיר חובות מהר אם לא זה נתקע...
שבוע מצוין וערב נפלא...
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 19:04

בלונדה....
בלונדה....
dany כתב:
בלונדה
אני עדיין לא שמעתי את ההרצאה של מירי השבועית כי אני שומעת אותה רק ביום חמישי והנה בידיוק ,כנראה מירי מעבירה לי בטלפטיה, כתבתי על המקום של החיובי בחשיבה העצמית על הדימוי העצמי, על כך שאם אני אוהב את עצמי אין מצב שמישהו אחר לא יאהב אותי. אני בטוחה שתצליחי לעשות את השינוי שאותו את רוצה, כי הכל מתחיל ממקום של חיובי, ואם אני חיובי אין דבר שיעמוד בדרכי.
בהצלחה יקירה
וערב נפלא
edited by dany on 5/16/2011

תודה דני ערב נפלא
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 18:26

קרולין
קרולין
בלונדה יקרה,
איזה כיףףףף לקרוא אותך...את עושה לי חשקקקקקקקקקקק, מחכה כבר למירי ולהרצאה בהתרגשות.
קילו יותר זה ממש ממש לא נורא....בטוחה ששבוע הבא את מחזירה את החוב כמו גדולה! בהצלחההההההההההההההה רבהההההההה.
נשיקות
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 17:40

dany
dany
בלונדה
אני עדיין לא שמעתי את ההרצאה של מירי השבועית כי אני שומעת אותה רק ביום חמישי והנה בידיוק ,כנראה מירי מעבירה לי בטלפטיה, כתבתי על המקום של החיובי בחשיבה העצמית על הדימוי העצמי, על כך שאם אני אוהב את עצמי אין מצב שמישהו אחר לא יאהב אותי. אני בטוחה שתצליחי לעשות את השינוי שאותו את רוצה, כי הכל מתחיל ממקום של חיובי, ואם אני חיובי אין דבר שיעמוד בדרכי.
בהצלחה יקירה
וערב נפלא
edited by dany on 5/16/2011
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 17:02

בלונדה....
בלונדה....
קודם כל מירי יקרה רוצה להודות לך על הרצאה מרתקת ויפה כל מילה שם נכונה וזה רק לשאוב ממך ולהפנים.
את ניראת פשוט מדהים!!!! חתיכה חתיכה חתיכה חתיכה , את כל כך צודקת שאת אומרת בסופו של דבר זה רק מה שאנחנו
חושבים על עצמינו, הרי גם את וכל מי שמכיר אותי אומר לי כמה אני יפה סקסית נשית....
אבל הם אני לא מרגישה ככה זה לא שווה כלום!!!! ואני לא מרגישה ככה אני מרגישה שעם לפחות 5 קילו פחות הייתי מרגישה מיליון
דולר ואני באמת רוצה !!! הקיץ לפנינו וזה עוד יותר מחייב מצידי.
חברים יקרים מחכה לכם הרצאה מהממת עם כל כך הרבה תובנות וחשיבה עצמית אחריה.
השבוע וחצי של הלחץ עלה לי למזלי רק קילו והיום התחיל שבוע חדש לקחתי מאריה תפריט מקופל שייתן פוש לשבוע החדש,
בנות תודה לכולכן שבכל מצב אתן פה!
ולייסי יקרה מקווה שאת קוראת את זה כנסי קבלי עידוד ותשאבי כוחות חדשים כמו שמירי אמרה הפורום נועד לא רק להצלחות גם למעידות.
אוהבת נשיקות...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » מירי וחברים יקרים כנסו

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!