16/05/2011 21:32
 בלונדה.... Posts: 3603
|
תודה מירי. אוהבת המון המון המון עד עכשיו אני חושבת על ההרצאה , תמיד ההרצאות מעניינות אבל היום חדרת לליבי עמוק עמוק .
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 20:58
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
בלונדה תלמידתי היפה והמתמידה מה שיפה אצלך שאת מאד מודעת, כשאת אוכלת, את מודה וממשיכה בלי להישבר כשתחליטי באמת גם ה 5 קילו יירדו, בנתיים תמשיכי לרשום לצעוד ולשתות. בהצלחה ודש חם לבעלך אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 19:25
 שאפתנית Posts: 8392
|
בלונדה החוב קטן עליך, שבוע הבא את מחזירה אותו בגדול. בכל הקשור להרצאה די סקרנת אותי אבל אחכה בסבלנות ליום חמישי (אינטרנט). המשך שבוע מוצלח.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 19:05
|
קרולין כתב:
בלונדה יקרה, איזה כיףףףף לקרוא אותך...את עושה לי חשקקקקקקקקקקק, מחכה כבר למירי ולהרצאה בהתרגשות. קילו יותר זה ממש ממש לא נורא....בטוחה ששבוע הבא את מחזירה את החוב כמו גדולה! בהצלחההההההההההההההה רבהההההההה. נשיקות קרולין.  תתאפקי באמת שזו הרצאה חבל על הזמן. קילו זה קילו וחייבים להחזיר חובות מהר אם לא זה נתקע... שבוע מצוין וערב נפלא...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 19:04
|
dany כתב:
בלונדה אני עדיין לא שמעתי את ההרצאה של מירי השבועית כי אני שומעת אותה רק ביום חמישי והנה בידיוק ,כנראה מירי מעבירה לי בטלפטיה, כתבתי על המקום של החיובי בחשיבה העצמית על הדימוי העצמי, על כך שאם אני אוהב את עצמי אין מצב שמישהו אחר לא יאהב אותי. אני בטוחה שתצליחי לעשות את השינוי שאותו את רוצה, כי הכל מתחיל ממקום של חיובי, ואם אני חיובי אין דבר שיעמוד בדרכי. בהצלחה יקירה וערב נפלא edited by dany on 5/16/2011
תודה דני ערב נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 18:26
 קרולין Posts: 6651
|
בלונדה יקרה, איזה כיףףףף לקרוא אותך...את עושה לי חשקקקקקקקקקקק, מחכה כבר למירי ולהרצאה בהתרגשות. קילו יותר זה ממש ממש לא נורא....בטוחה ששבוע הבא את מחזירה את החוב כמו גדולה! בהצלחההההההההההההההה רבהההההההה. נשיקות קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 17:40
 dany Posts: 19819
|
בלונדה אני עדיין לא שמעתי את ההרצאה של מירי השבועית כי אני שומעת אותה רק ביום חמישי והנה בידיוק ,כנראה מירי מעבירה לי בטלפטיה, כתבתי על המקום של החיובי בחשיבה העצמית על הדימוי העצמי, על כך שאם אני אוהב את עצמי אין מצב שמישהו אחר לא יאהב אותי. אני בטוחה שתצליחי לעשות את השינוי שאותו את רוצה, כי הכל מתחיל ממקום של חיובי, ואם אני חיובי אין דבר שיעמוד בדרכי. בהצלחה יקירה וערב נפלא edited by dany on 5/16/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 17:02
|
קודם כל מירי יקרה רוצה להודות לך על הרצאה מרתקת ויפה כל מילה שם נכונה וזה רק לשאוב ממך ולהפנים. את ניראת פשוט מדהים!!!! חתיכה חתיכה חתיכה חתיכה , את כל כך צודקת שאת אומרת בסופו של דבר זה רק מה שאנחנו חושבים על עצמינו, הרי גם את וכל מי שמכיר אותי אומר לי כמה אני יפה סקסית נשית.... אבל הם אני לא מרגישה ככה זה לא שווה כלום!!!! ואני לא מרגישה ככה אני מרגישה שעם לפחות 5 קילו פחות הייתי מרגישה מיליון דולר ואני באמת רוצה !!! הקיץ לפנינו וזה עוד יותר מחייב מצידי. חברים יקרים מחכה לכם הרצאה מהממת עם כל כך הרבה תובנות וחשיבה עצמית אחריה. השבוע וחצי של הלחץ עלה לי למזלי רק קילו והיום התחיל שבוע חדש לקחתי מאריה תפריט מקופל שייתן פוש לשבוע החדש, בנות תודה לכולכן שבכל מצב אתן פה! ולייסי יקרה מקווה שאת קוראת את זה כנסי קבלי עידוד ותשאבי כוחות חדשים כמו שמירי אמרה הפורום נועד לא רק להצלחות גם למעידות. אוהבת נשיקות...
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|