הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לחברות הפורום הנהדר הזה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
17/05/2011 00:01

miribelkin
miribelkin
Administrator
אשירה יקרה
השבוע אני מספרת בחוגים שאני מאד גאה באנשים מתמידים.
לא חכמה לבא לשקילה או לכתוב בפורום ממקום של הצלחה,
החכמה כשקשה להתמודד, לשתף, לתמוך ולקבל תמיכה.
זה אנושי להרגיש מסכן ולרצות לאכול אכילה ריגשית, אבל החכמה להגיב
בבגרות נפשית, ולהבין שאם אין אני לי מירי לי......
זה כוחה של המסגרת. לכן הפורום כל כך חשוב, יש פה אוזן קשבת ולב רחום.
כולנו בדיאטה כמו בנדנדה פעם למעלה ופעם למטה, וכמו כל דבר בחיים, אני תמיד
מחפשת מי שיעלה אותי כיתה. לכן יופי ששיתפת אותנו ותיקחי כח ואהבה מכולנו
להמשך הדרך, ורק אל תיעלמי לנו שוב.....
לילה טוב אוהבת מאד מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 21:19

tutit
tutit
בע"ה נצליח ביחד!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 18:32

קרולין
קרולין
יקרות שלי,
אתן מ ר ג ש ו ת וכיף לי להיות חלק מקבוצה של א נ ש י ם טובים, חמים, מפרגנים ואיכותיים.
אין על הפורום שלנו!כולנו זכינו!
אוהבת המון ומאחלת לכולםםםםםםםםםםםםםםם מעומק הלב שלי ה צ ל ח ה רבה בתהליך מלווה בהמון רוגע, סבלנות, התרגשות , הקשבה לגוף ולנפש שלנו, אהבה וקבלה עצמית ושוב.... ס ב ל נ ו ת
בסוף הסבלנות תמיד מ ש ת ל מ ת.
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 17:38

dany
dany
בנות יקרות
לדעתי מה שאנחנו לומדות כאן אצל מירי זה כבוד לגוף שלנו, הערכה למי שאנחנו באשר אנחנו............ לא נמדדות לפי העודפים ולפי הקילוגרמים, כל אחת היא אישיות נפלאה בפני עצמה בלי קשר למשקלה.
ובבוא הרגע והוא יבוא כל אחת תצליח בכוחותיה להתמודד עם הבעיה שלה-שלנו.
אנחנו לא מאוכזבות ולא כועסות ולא מתוסכלות ולא מיואשות, אלו לא מילים במילון שלנו , אנחנו נשים אמיצות שמתמודדות עם בעיה לא קלה, מתמודדות ויש ימים קלים יותר ויש ימים קלים פחות.
לכל אחת מאיתנו מטען שהיא נושאת בלי שום קשר למשקל............
והמקום הנפלא הזה כאן הפורום הזה, והשיטה של מירי שכל כך עוזרת להתמודד עם הבולמוסים והנפילות, המקום הזה תומך ועוזר וממש עושה נפלאות, ואפילו אם אין ירידה במשקל אבל יש עליה בערך העצמי, בדימוי העצמי, ביכולת לאהוב , כבר נעשה כאן עבודה נהדרת וחשובה.
מאחלת לכן ערב נפלא
הצלחה במעשה ידיכן
נשיבוקים
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 16:27

קרנושה
קרנושה
אקורדיאון כתב:
אשירה כתב:
יקרות שלי,
לא סתם כיניתי אתכן "חברות הפורום הנהדר" כי באמת אין עוד מקום כזה לחיזוק ולתמיכה.
אני יודעת שמירי ואתן זאת המסגרת היחידה שעדיין נותנת לי סיכוי לשינוי ולהצלחה,
פשוט מאוכזבת מעצמי,
אוהבת אתכן מאוד,

ממש לא מרשה לך להיות מאוכזבת מעצמך,שומעת?!

גם אני מצטרפת לטלי! אין אכזבה. יש עשייה. והתמדה. והצלחה. אין יאוש!♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 16:23

רעותה
רעותה
הי בנות ,

אין על הפורום שלנו בעולם ,
כיף תמיד לחזור אליו, זה שלנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 16:12

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה כתב:
יקרות שלי,
לא סתם כיניתי אתכן "חברות הפורום הנהדר" כי באמת אין עוד מקום כזה לחיזוק ולתמיכה.
פשוט מאוכזבת מעצמי,
אוהבת אתכן מאוד,

ממש לא מרשה לך להיות מאוכזבת מעצמך,שומעת?!
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 16:04

אשירה
אשירה
יקרות שלי,
פשוט מאוכזבת מעצמי,
אוהבת אתכן מאוד,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 14:07

קרולין
קרולין
אשירה יקירתי!
את חלק מהפורום הנפלא שלנו כל הזמן ולא חשוב כמה את פעילה בו ....זה ממש ממש לא רלבנטי כמה כותבים,
העיקר שאת איתנו, קוראת, במודעות , משתפת... וואו ...השיתוף הזה בעיניי שווה ז ה ב ואין לו מחיר.
דיאטה זה דרך חיים ולכל החיים, וכמו בחיים זה פעם למעלה ופעם למטה ב י ח ד החיים יותר קלים ויותר איכותיים לכולנו.
איתך לאורך כל הדרך......
נישבוקים חמים
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 13:43

tutit
tutit
אשירה יקרה!
תודה שהזכרת לנו שחשוב לא לכעוס ולא להיות במתח
הבריאות הנפשית אכן משליכה על הפיזית וחשובה בפני עצמה....

ולדברייך-לכולנו לא קל אחרת לא היינו פה.....גם אני קצת בלופים סביב עצמי ....לפחות אנחנו עושות

בניגוד לאלו שבכלל לא מנסים ולא במודעות ונכנעו לשומנים ולפיתויים...
יהיה טוב בע"ה נעשה ונצליח...
נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 12:54

אקורדיאון
אקורדיאון
אשירה אני חייבת להודות שחשתי בחסרונך והחלטתי שלא לקרוא לך כי אומר כאן את האמת נכנסתי לאותה תחושה בדיוק,
יחד עם זאת אני כאן קוראת ומתייחסת חלקית כי אין כמו החום והתמיכה שיש לנו כאן.
נכון שקל יותר במילים אבל לכולם יש תקופות קלות ופחות החשוב להיות כאן כי אחרת יכול להיות רק יותר גרוע ואנחנו
בטח לא מעוניינות להרים ידיים.
אשירוש חיבוק ענק לחיזוק.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 12:03

רבקה
רבקה
אשירה יקרה
אני בטוחה שגם את לא מוותרת ולא מרימה ידיים
כל אחד בקצב שלו
את כאן איתנו בכתיבה בקריאה
ואנו איתך בתמיכה ובעזרה
התמידי והמשיכי ליישם
ותבוא עלייך הברכה
חיבוק לחיזוק ולהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 09:59

קרנושה
קרנושה
אשירה כתב:
לאחרונה הפכתי להיות משתתפת קצת פסיבית, שלא כהרגלי.
אני עוקבת אחריכן כל הזמן, שמחה עם המצליחות המוכיחות שאפשר וגם אני יכולה, מזדהה עם היתר,
יש לי גם ימים טובים אבל אני לא מצליחה לצבור אותם בכמות כזאת כדי שאראה תוצאות משמעותיות בשטח.
קל לי מאוד במילים, הרבה יותר קשה במעשים, אולי זאת הסיבה שפתאום אני מרגישה שהמילים שלי ריקות מתוכן, כי אני לא מצליחה ליישם את כל מה שאני יודעת כל כך יפה להגיד.

בכל אופן אני רוצה שתדעו שאני מורידה את הכובע בפני כולכן על כך שאתן נאבקות, לא מוותרות, לא מרימות ידיים, לא עושות לעצמכן הנחות.
רק כך מצליחים ואתן ההוכחה לכך!!!

אוהבת,

יקירתי, זה שאנשים אומרים ומדברים זה כי הם באמת רוצים אבל היישום הוא החלק המשמעותי באמת ולא תמיד קל לנו לעמוד מאחוריו..גם אני רוצה ורציתי תמיד ולא עשיתי מספיק זה ברור לי. אז בלי התחייבויות ל-21 יום בשקט אני שומרת ומשתדלת ובטוחה שזה ענין של זמן, התמדה וסבלנות. גם אני מורידה בפנייך את הכובע על ההתמודדות שאינה פשוטה אבל לא בלתי אפשרית וכאן יחד נצעד לרזון..♥
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 09:15

nikname
nikname
אשירה יקרה, את חסרה פה. גם אם לא הולך, אך תהיי פסיבית. נכון קל במילים קשה במעשים, אבל המילים יכולות להביא למעשים
השארי איתנו
בהצלחה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 09:02

דפי
דפי
אשירה יקרה
מסכימה עם כל מילה שלך.
אבל אסור לנו להרים ידיים.
נשאב כח מאלו שכבר הצליחו ונצעד קדימה.
דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 09:02

שאפתנית
שאפתנית
בוקר טוב אשירה,
אני מבינה לליבך, המסע הזה לא קל אבל גם אין לנו ברירות. גם אני נמצאת בתקופה לא כל כך קלה ואני מרגישה שמה שאני לא עושה הגוף שלי לא זורם איתי. אין ספק שזה מתסכל ומייאש אבל אין לי הרבה ברירות ולכן אני משתדלת לשמור על המסגרת כדי לא להרוס הישגים שהושגו עד עכשיו וכמובן מייחלת לחזור לימים של ירידות יפות.
אני בעצם רוצה לחזק את ידיך ולהגיד לך שתמשיכי להתמודד, לא משנה שלפעמים מצליח ולפעמים לא הרי צריך להסתכל על חצי כוס מלאה ולהגיד לעצמנו שהיה יכול להיות הרבה יותר גרוע (ואין לי ספק בכך). כל יום של הצלחה הוא נהדר ואם יש ימים שלא הולך אז לא נורא, הרי מחר מתחיל יום חדש.
שיהיה לך בהצלחה ותשארי איתנו כי פה זה הכי בטוח להיות!!!
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 09:00

dany
dany
בהצלחה יקירותי
קחו לכן כל יום כפרוייקט וסיימו אותו בהצלחה.
נשיבקוים

אשירה כתב:
בלונדה.... כתב:
אשירה כתב:
אני עוקבת אחריכן כל הזמן, שמחה עם המצליחות המוכיחות שאפשר וגם אני יכולה, מזדהה עם היתר,
יש לי גם ימים טובים אבל אני לא מצליחה לצבור אותם בכמות כזאת כדי שאראה תוצאות משמעותיות בשטח.
קל לי מאוד במילים, הרבה יותר קשה במעשים, אולי זאת הסיבה שפתאום אני מרגישה שהמילים שלי ריקות מתוכן, כי אני לא מצליחה ליישם את כל מה שאני יודעת כל כך יפה להגיד.

בכל אופן אני רוצה שתדעו שאני מורידה את הכובע בפני כולכן על כך שאתן נאבקות, לא מוותרות, לא מרימות ידיים, לא עושות לעצמכן הנחות.

אוהבת,[/quote

מסכימה עם כל מילה שלך אשירה,
זה בדיוק מה שרשמתי בפוסט שלי שקשה לי לרשום הם אני לא מצליחה לעמוד במה שאני אומרת.
באמת כל הכבוד לבנות המדהימות פה שמעוורות השראה בכולנו!!! בסוף זה ינחת גם אץצלנו לא להתייאש!
בואי תתחילי יחד איתי את פרויקט 21 יום יאללה מעכשיו לפחות לנסות...
בהצלחה ויום טוב]

אינשאללה שינחת אצלנו!!!
תודה, בלונדה חמודה, ובהזדמנות זאת גם אביע את שמחתי על כך שהבדיקות שלך יצאו תקינות.
דלקת פרקים זאת מחלה לא נחמדה, ולעניות דעתי, ממקרה שידוע לי, היא תוקפת גם על רקע של מתחים נפשיים, אגירת כעסים וצבירת רגשות שליליים.
מומלץ לכולנו לשמור על בריאותנו גם הפיזית שזה אומר אכילה נכונה ופעילות גופנית, וגם לנער מעצמנו את האנרגיות הלא טובות, ואז נרחיק מאיתנו כל מיני מחלות וצרות אחרות.
ולגבי הצעתך לגבי פרויקט ה-21, נראה לך שאני לא מתחילה אותו כל יום??????!!!!!!winkwinkwink
Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 08:53

אשירה
אשירה
בלונדה.... כתב:
אשירה כתב:

אוהבת,[/quote

זה בדיוק מה שרשמתי בפוסט שלי שקשה לי לרשום הם אני לא מצליחה לעמוד במה שאני אומרת.
באמת כל הכבוד לבנות המדהימות פה שמעוורות השראה בכולנו!!! בסוף זה ינחת גם אץצלנו לא להתייאש!
בהצלחה ויום טוב]

אינשאללה שינחת אצלנו!!!
תודה, בלונדה חמודה, ובהזדמנות זאת גם אביע את שמחתי על כך שהבדיקות שלך יצאו תקינות.
דלקת פרקים זאת מחלה לא נחמדה, ולעניות דעתי, ממקרה שידוע לי, היא תוקפת גם על רקע של מתחים נפשיים, אגירת כעסים וצבירת רגשות שליליים.
מומלץ לכולנו לשמור על בריאותנו גם הפיזית שזה אומר אכילה נכונה ופעילות גופנית, וגם לנער מעצמנו את האנרגיות הלא טובות, ואז נרחיק מאיתנו כל מיני מחלות וצרות אחרות.
ולגבי הצעתך לגבי פרויקט ה-21, נראה לך שאני לא מתחילה אותו כל יום??????!!!!!!winkwinkwink
Kissing

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 08:16

בלונדה....
בלונדה....
אשירה כתב:

אוהבת,[/quote

בהצלחה ויום טוב]
0 קישור קבוע (Permalink)
16/05/2011 07:46

אשירה
אשירה

אוהבת,

--
אשירה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » בוקר טוב לחברות הפורום הנהדר הזה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!