הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ברוך השם ברוך השם ברוך השםםםםם

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/05/2011 18:33

שאפתנית
שאפתנית
איזה יופי שהכל נגמר בטוב. אני מקווה שגם בדיקות המעקב יעלו יפה והכל יחזור למקומו בשלום.
בכל הקשור לאכילה רגשית כולנו חווינו ויודעות על מה מדובר והלוואי וזה לא היה קורה לנו אבל, מכיוון שאנו מסתכלות קדימה אז אני רוצה לאחל לך הצלחה מחר עם ספירת הימים!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 18:28

רבקה
רבקה
מאושרת מאושרת מאושרת אני
שהכל בסדר יקירתי
מאחלת לך שהבריאות תחזור אלייך במהרה
סומכת עלייך בקשר לשליטה
ובלונדה מספיק כמה אפשר חזרי לעצמך במלוא המרץ
21 הימים מחכים לך בפתח צאי לדרך
אוהבת ומתגעגעת נו כבר ♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 18:08

בלונדה....
בלונדה....
תודה דנילה,
את האמת אני נכנסתי להיסטריה מהדרך שבה הרופאה בחרה לומר את הדברים.
ספירת הימים בפומבי נראית אחלה רעיון נותן מוטיבציה ודרך לא לרמות את עצמינו,
לוקחת את הרעיון החל ממחר לאחר השקילה הספירה תתחיל....
ערב נפלאאא
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 18:05

dany
dany
בלונדה -מירי יקרה
קודם כל אני שמחה שהורדת מעל ליבך את המועקה וכי התברר שפחדת ממש לשוא........... איזה יופי.....בשורות טובות.
בנוגע לאכילה........... כל כך צריך ללמוד לעשות את הפרדה, וכמובן אני מדברת גם עלי.......... ללמוד ועוד פעם ללמוד שבעצם האכילה לא פותרת לנו את המצוקה אלא מוסיפה עליה.
אז מאחלת לך בהצלחה מהרגע הזה ואילך.
מזמינה אותך להשתתף איתנו בספירת הימים.............. לי זה עוזר ממש ממש טוב, הכניס אותי לקונטרול שלא הייתי בו כבר זמן רב.
ובוודאי שרק תרגישי טוב זה הכי הכי חשוב
נשיבוקים וערב נהדר
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 17:25

בלונדה....
בלונדה....
טוב אז אני ממש מצטערת שאני לא כותבת / משתפת / מגיבה בפורום בחודש האחרון.
אבל אני פה כל יום קוראת קוראת ומנסה לשאוב כוחות לדיאטה שלנו.
אז ככה בפעם האחרונה שכתבתי לכם אני לא יודעת מי זוכר אבל רשמתי לכם שאני בבדיקות מקיפות כי הרגליים ממש כואבות לי
עשיתי בדיקות אחרונות לפני שבועיים ויום חמישי קיבלתי תוצאות בבוקר , עד אז הייתי רק באוכל אוכל אוכל מרוב המתח שהייתי והחוסר סבלנות שלי
לכולם!!!!
הגעתי לרופאה שלי והדבר הראשון שהיא אמרה לי תשמעי חלק מהבדיקות יצאו לא תקינות - יש לך חשד לדלקת פרקים!!!
אני ראיתי שחור בעיניים אין לי מושג מה זו המחלה הזאת , מה זה אומר היות והמקצוע שלי הוא מורה לריקוד ראיתי שחור פשוט אני לא יכולה לתאר לכם איך הרגשתי
באותו הרגע.
ישר עלו שאלות מה זה אומר??? איך הדלקת מתקדמת??? בסופו של דבר כסא גלגלים??? מוות???? אני אומרת לכם נכנסתי לפאניקה כי הרגשתי שהיא יותר מידי עדינה איתי וכאילו
לא מספרת לי מה קורה.
וישר היא אמרה שיש המון סוגים אנחנו לא יודעים מה זה את צריכה ללכת למומחה שייתן בדיקות נוספות בקיצור יצאתי ממש היסטרית ממנה וישר טלפונים לנסות לקבוע תור
לרופא ממוחה ראמותולוג.
אני מתקשרת לנסות ולקבוע תורים אומרים לי בזימון התורים הקרובים זה לאוגוסט!!! אני בכלל איבדתי את עצמי !! מה אוגוסט?? עד אז אני ישתגע!!
בקיצור התקשרתי ישירות למרפאה של פרופסור סגל ( רופא מקסים ומעולה) ופשוט התחננתי לפקידה ותוך כדי התחננות היא אומרת לי חכי שניה אני רואה און ליין שהתפנה לי תור להיום!
ישר אמרתי לה ברור!! ביטלתי את כל מה שהיה לי , מצאתי סידור לילדה ועד השעה 15:00 מהבוקר הייתי במקרר, מה לא אכלתי מתוק, חמוץ מלוח פחמימות מה אני יגיד לכם הייתי כמו
בקריז של אנשים מכורים.
למזלי הטוב הגעתי לרופא ודבר ראשון הוא הרגיע אותי ואמר לי "מירי תקשיבי מתוקה, הכל בסדר!!!!! , מתבחינתי התשובות שהגיעו לך הן גבוליות והן לא אומרות שום דבר (הוא שאל אותי כל מיני שאלות
נלוות שכנראה מעידות על מחלת דלקת הפרקים) רוב הבדיקות שמעידות על דלקת פרקים יצאו לך תקינות הבדיקה הגופנית יצאה תקינה והתופעות שמתלוות לדלקת פרקים אין לך !!
הכל בסדר....
אני באותו רגע נשמתי לרווחה והרגשתי כאילו ההר שישב לי שבוע וחצי על הלב פשוט נעלם.
אני צריכה רק להיות במעקב ובדיקות חוזרות וזהו.
אני יודעת שדיאטה לא עשיתי ואני מקווה שהנזק עם האוכל לךא יעלה לי יותר מידי ביוקר אבל גם אם כן אני מכינה את עצמי לזה שאם עליתי הרבה אני ארד שבוע אחרי כי אין מה לעשות
אכילה ריגשית היא חלק מחיינו - לצערנו לכיוון האכילת יתר ולא כמו הרזים שלא אוכלים ממתח.
מה שכן עקבתי אחרי כמה בנות פה ואני רואה את מספור הימים שלכן לעוד יום מצויין בדיאטה .
אז לוקחת מכן את הרעיון וממחר אחרי השקילה בוקר מתחילה לספור איתכן את הימים המצויינים לדיאטה.
מאחלת לכולם שבוע טוב ובהצלחה בשקילות והמון המון נשיקות
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » ברוך השם ברוך השם ברוך השםםםםם

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!