15/05/2011 20:57
 ניקוי ראש Posts: 13
|
היי מירי, קיבלתי מענה ממיכלי היא מקסימה, אבל פה קיבלתי תשובות מפורטות ומגוונות.. האתר מאוד נחמד.. מירי את מדהימה!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 16:35
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
ניקוי ראש יקרה שאלות ותשובות לגבי התפריט בבקשה תשאלי דרך האתר, את נענית באותו יום.שיהיה לך בבקשה סבלנות , לוקח זמן להתרגל לשינוי העיקר שתצפי בסרטונים, במיוחד בהרצאה השבועית שלומדים ממנה רבות ומהרצאת המבוא. מאחלת לך בהצלחה שלך מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 13:51
|
כמובן, כתבתי לה וגם נעניתי!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 12:49
 dany Posts: 19819
|
הכי טוב זה ליצור קשר דרך האתר עם מיכל ולברר
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 11:57
|
רשום לי בתפריט שניצל עוף , לכן לא הבנתי מה פשר הדבר, אני יודעת ששניצל עוף זה מחוץ לתחום..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 11:43
 1103 Posts: 5022
|
ניקוי ראש יקרה רצוי ועדיף לאכול חזה עוף מתובל עשוי על מחבת כמו סטייק. בייגלה שטוח מלוח או עגול הם מחוץ לתפריט שבוע נפלא בשליטה ובהצלחה נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 11:33
|
תודה יולי על התשובה המפורטט אלפי תודות .. אז שניצל עוף זה לטיגון לא??? אחרי ההליכה כמובן ששתיתי מים ושתיתי נס קפה, וחתכתי לי ירקות, פשוט ראיתי סרט טוב ורציתי להתפנק, צודקת בהחלט בנוגע להתניה.. שמחה על ההערה / הארה!! שיהיה לך אחלה של שבוע!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 11:27
 יולי Posts: 754
|
היי לך, שניצל עוף זה שניצל עם פירורים (רגיל או כמו של מאמה עוף) שניצל תירס כמו של טבעול ירקות מוקפצים זה להקפיץ בכף או 2 שמן קנולה בצל ואח"כ ירקות כמו גמבה, גזר, קישואים נבטים, כרוב עם מעט רוטב סויה ותבלינים לפי הטעם. זה נעשה בווק, וכדי שלא יישרף ניתן להוסיף מעט מים רותחים, כעיקרון הירקות מוציאים מספיק נוזלים. שתי פריכיות זה בדיוק 2 פרוסות לחם קל (80 קלוריות בערך) 2 תפוחי אדמה בינוניים ניתן להחליף בכוס אורז בסמטי אחרי בישול או כוס אפונה ירוקה אחרי בישול או כוס תירס אחרי בישול או כוס פסטה מחיטת דורום אחרי בישול.. כוס בייגלה חד פעמית עם בייגלה זה הרבה פחמימה, הייתי נמנעת מזה בשלב הזה. ניתן להחליף חטיף יומי זה במשהו אחר כמו חטיף עד 100 קלוריות (למשל:חיף קטן חלבה לייט או במבה קטנה, או מעדן דיאט, או שלגון מקרח אחד רגיל עם סוכר או דיאט אבל אחד ללא סוכר.ף כל החטיפים היומיים הם עד חמש. אחרי הליכה כדאי לשתות מיים וגם שתייה חמה ולא ישר ללכת לפחמימה כי זה יוצר התנייה בראש של הלכתי אז מגיע לי לאכול עכשיו פחמימה. כל טוב ובהצלחה יעל
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 11:15
|
אני שבועיים באינטרנט ולא כל כך מתמצאת בתפריט, יש לי כמה שאלות.. כתוב שניצל עוף, למה הכוונה, לשניצל תירס הבנתי. כתוב ירקות מוקפצים, איך עושים אותם??? שתי פריכיות שוות ל....????כמה פרוסות לחם קל ?? שתי תפוחי אדמה בינוניים במה אפשר להחליף אותם???? אתמול אחרי הליכה מהירה של שעה , חתכתי לי ירקות ושמתי לי בכוס חד פעמית בייגלה שטוחים, כמה קל' יש בזה?? תודה רבה , אם בא לכן עוד טיפים אשמח מאוד זה חשוב לי לגוון בארוחות.. כמובן עם מלא ספורט, ולא לאכול פחמימות מחמש בערב..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|