הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "איך כולם עסוקים בכמה השמנתי"............

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
15/05/2011 12:03

אסתי ברוך
אסתי ברוך
חיבוקים ממני מתוקה שיהיה בשעה טובה Kissing
edited by אסתי ברוך on 5/15/2011

--
חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 11:45

קרולין
קרולין
רעותה יקירתי!
ברכות מעומק ליבי על כניסתך לחודש התשיעי.... שיהיה לך בשעה טובה ומוצלחת.
בטוחה שבזכות המסגרת את שומרת על שפיות ועל גבולות, וחוץ מזה שראיתי אותך ואת נראית מצויין ה ר י ו ן זה אושר!
אני מ ע ר י צ ה כל אשה שממשיכה להגיע למירי ב ה ר י ו ן זה הכי הכי חשוב והכי הכי נכון. אז אני: מעריצה אותך!
מה אומרים האנשים צריך להפסיק להשפיע עלינו...אמרו, אומרים וימשיכו להגיד...אז מה?!
העיקר: מה א ת מרגישה זה מה שקובע ומה שרלבנטיבי.
ים של חיבוקים ונשיקותתתתתתתת, אחלה שבוע ורק טוב שיהיה לך.
אוהבת
קרולין.smile
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 11:39

1103
1103
רעותה יקרה
ראשית ברכות להיכנסך לחודש התשיעי וכשיגיע הרגע שיהיה בשעה טובה.
את נראית נהדר,והכל בזכות היותך במסגרת ששומרת עליך.
שבוע נפלא ומקסים
נילי♥♥♥♥♥♥♥

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 10:37

קרנושה
קרנושה
יקירה, קודם כל רק במזל..לא ידעתי שאת בהיריון. ובעיניי ולהרגשתי זו התופעה הכי יפה ביקום-בריאה ויצירת חיים. ותמיד לאנשים יש מה להעיר, להגיד ולזרוק, לעיתים במתכוון ולעיתים בלא מודע וחוסר טאקט משווע, אז ממך והלאה, ממך שיודעת מה את שווה ותצליחי לצמצם את כל מה שתבחרי לאחר הלידה, ראי ערך מיכלי שלנו המחוננת ועוד רבות ויפות שאני פוגשת אצל מירי.
אז ממך והלאה והכי חשוב שיהיה לך רק בקלות, עם המון אושר ואהבה כי אין דבר יותר יפה מזה. נשיבוקים♥
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 10:22

nikname
nikname
בוקר טוב ומזל טוב.
תמיד יהיה מי שידבר, אך החשוב איך את מרגישה. היתה תוכנית בטלויזיה עם תיקי דיין בה היא סיפרה שפוגשים אותה ברחוב ואומרים לה יו איך הזדקנת.... והיא לועגת - "עליך ממש לא רואים שעברו השנים, אתה נראה בדיוק כמו לפני 50 שנה..".
בחורה שנונה. ככה צריך להתייחס. הכי קל לאנשים לראות את האחר, בעיקר בחולשותיו. אנחנו צריכים להקשיב לעצמנו ולאהוב את עצמנו.
שיהיה לך חודש 9 קל ולידה מהירה וקלה, כל דבר בזמנו ובעיתו.
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 09:51

נחושה
נחושה
רעותה כתב:
הי פורום מקסים ,

הכל בסדר , ,התחלתי את החודש ה - 9 . אני לא יודעת איך זה להיות שם הרבה זמן כי את בני ילדתי על תחילת ה- 9.
בכל אופן היינו עסוקים ב-2 השבתות האחרונות באירוח , בגלל שעברנו בית ולא ראינו חברים הרבה זמן כמו שצריך.
בכל אופן תראו איך תמיד אנשים נכנסים לנו לורידים.... כל אחד שפוגש אותי , כולל משפחה ישר אומר לי : " לא עלית הרבה "... " בהריון הקודם היית יותר שמנה...."
כשמרזים יש מה להגיד , כשמשמינים יש מה להגיד וגם בהריון הגוף שלך נושא לדיון......
מה אני אגיד לכם , כל פעם זה מגיע מכיוון אחר.
העיקר המסגרת והשליטה ושכל אחד ידאג לעצמו.
שבוע מקסים לכולם.
רעותה

יקירתי,
ברכות לכניסתך לתשיעי ושיהיה בהצלחה מתי שיהיה....בשעה טובה ומוצלחת.
תמיד ידברו לפני ואחרי, תמיד יש לאנשים "זכות" להביע את דעתם גם אם היא ממש לא במקום...
נפנפי עשי בטל ומבוטל והמשיכי הלאה
יומצויין
נחושתך
0 קישור קבוע (Permalink)
15/05/2011 09:40

רעותה
רעותה
הי פורום מקסים ,

הכל בסדר , ,התחלתי את החודש ה - 9 . אני לא יודעת איך זה להיות שם הרבה זמן כי את בני ילדתי על תחילת ה- 9.
בכל אופן היינו עסוקים ב-2 השבתות האחרונות באירוח , בגלל שעברנו בית ולא ראינו חברים הרבה זמן כמו שצריך.
בכל אופן תראו איך תמיד אנשים נכנסים לנו לורידים.... כל אחד שפוגש אותי , כולל משפחה ישר אומר לי : " לא עלית הרבה "... " בהריון הקודם היית יותר שמנה...."
כשמרזים יש מה להגיד , כשמשמינים יש מה להגיד וגם בהריון הגוף שלך נושא לדיון......
מה אני אגיד לכם , כל פעם זה מגיע מכיוון אחר.
העיקר המסגרת והשליטה ושכל אחד ידאג לעצמו.
שבוע מקסים לכולם.
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » "איך כולם עסוקים בכמה השמנתי"............

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!