16/05/2011 10:16
 שאפתנית Posts: 8392
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 05:48
 dany Posts: 19819
|
תודה אפי על החיבוק והנשיקה וזה בידיוק מה שאנחנו עושות כאן בעצם יום ולילה מחזקות ומשנות דברים בכדי שנוכל להתמודד ולא ליפול תמיד לאותה המלכודת. בהצלחה יקירה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
16/05/2011 05:12
 אקורדיאון Posts: 16382
|
EFF כתב:
תודה לכולכן על המילים הנפלאות - אין לי אלא לוח חיבוק ונשיקה לכל אחת ואחת מכן....♥♥ נשיבוקים.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 20:32
 רבקה Posts: 8411
|
EFF כתב:
תודה לכולכן על המילים הנפלאות - אין לי אלא לוח חיבוק ונשיקה לכל אחת ואחת מכן....♥♥
בחזרה גם לך מקסימה ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 20:05
 EFF Posts: 6417
|
לוח= לשלוח !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 20:04
|
תודה לכולכן על המילים הנפלאות - אין לי אלא לוח חיבוק ונשיקה לכל אחת ואחת מכן....♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 16:07
 קרולין Posts: 6651
|
אפי יקרה שלי, אכן כן..עם הגיל יותר קשה לרזות...כ"כ מבינה אותך ומבינה לליבך יחד עם זאת וזה הכי הכי חשוב: אנחנו ביחד בתהליך, במגמת שינוי/ושיפור כל הזמן ואני בטוחה שהיום כבר חזרת למסלול ולשיטה. בהצלחההההההההההההההההה רבהההההההההההההה איתך לאורך התהליך אוהבת קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 13:53
 רבקה Posts: 8411
|
אפי'לה כמה שאנחנו יכולות להיות מחוננות תמיד יש מה שיפיל אותנו ואנחנו השמנמודים לא צריכים לפעמים סיבה שתיראה לעין זה קורה ועוד יקרה וגדולתינו היא ה"תיקון" שאנו עושות בדרך בטוחה שהיום את כבר בשליטה ואת כל הכעס העיפי ממך והלאה בבקשה זה לא תורם לשום דבר אנחנ ו הרי תלמידות וותיקות חיבוק להמשך שליטה ועזרה נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 05:41
 dany Posts: 19819
|
אפוש יקרה לי היו חודשים לא קלים לא ימים לא קלים ובהם בסופו של עניין עליתי ועליתי............. עד שבכלל הגעתי להכחשה ולא שקלתי את עצמי בכדי לא לדעת. גולת הכותרת כמובן היה חג הפסח והביקור של הילדים מחו"ל ששם התפרקתי לחלוטין............. אין לי מושג למה הגעתי............. הילדה נסעה במהלך הפסח ואני התחלתי לאט לאט לחזור למוטב............ אולם להישקל יכולתי נפשית רק ביום ראשון לפני שבועיים ואז להפתעתי הקשה ביותר ולאחר שכבר הייתי בכמה ימים של שמירה טובה מצאתי את עצמי במשקל באמת גבוה............ שאני מניחה שהיה עוד יותר גבוה!!!!!!!!!!!!!!!. אך עשיתי מעשה, נשקלתי, התחלתי את מבצע 21 הימים ואני שמחה לבשר שהיום אני שוקלת 2.5 קילו פחות........... עדיין אני במשקל גבוה ויש עוד חובות להחזיר אך מצב הרוח הנפשי שלי הרבה יותר טוב...... שלא נדבר שלאט לאט אני רואה את הגלגלים מצטמצמים........... הידד!!!!!!! כך שאפי יקרה לא ניתן למהמורות בדרך להפריע לנו........ כן ככל שאנחנו מתבגרות זה נעשה יותר קשה, עולים מהר יותר ויורדים לאט יותר, אך אנחנו כאן ביחד בפקולטה הנהדרת נעשה את הטוב ביותר ונצליח את המקסימום שאנחנו יכולות............ מאחלת לך שבוע נפלא ומלא הצלחה. נשיבוקים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 05:01
 אקורדיאון Posts: 16382
|
אפוש יקירה הרי את יודעת קרה,קורה ויקרה ולכולנו. גם לי היה שבוע מאוד מאוד ומאוד קשה שכלל המון נפילות והגעתי להחלטה שלא מצטערת אלא עוצרת ומתחילה להחזיר חובות,הכעס לא תורם כי בלעת שילמת אז כל שנותר רק להחזיר. מי אמר שקל? שיהיה לך יום נפלא.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 00:10
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
אפי יקרה ואהובה כולנו בני אדם, לא לכעוס להתקדם אנחנו ביחד וזה מה שחשוב... תחזרי ממחר לשיטה שלנו בלי פחמימות מ5, לצעוד לשתות והעיקר לחייך, להתראות במעמד השקילה אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 23:24
 נחושה Posts: 6982
|
אפי יקרה, אני מבינה לליבך, אך הסליחה חיונית אחרת תמשיכי לאכול את הלב וזה מאוד לא בריא... מחר יום חדש, שבוע חדש, מציעה לך לעשות את שיטת הדפדפן ולהתחיייב ל 21 יום בלי פחמימות מחמש... זה עובד לדני, זה החזיר אותי לתלם, זה כנראה מדרבן יותר כי זה "פרוייקט" קצר מועד ומתקדמים מיום ליום...שווה את המאמץ... שיהיה שבוע נפלא ותודה על המתכונים הנהדרים ששלחת נשיבוקים אוהבים נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 22:18
|
למחוק יום לא מוצלח מהשבוע...אתמול בערב הייתי משום מה מתוחה ונסערת (בלי סיבה נראית לעין...חיכיתי לאורחים שהוזמנו והייתי מתוחה משהו) וכמובן שאני אכלנית רגשית. מובהקת .לא אגיד שאכלתי המון אבל התדרדרתי לפחמימות בערב (פתיות..) הקטע שמאוד קשה לי לסלוח לעצמי כיוון שהירידה במשקל בשלב זה של חיי מאוד לא קלה לי... היום כבר היה "תיקון" ומקווה להמשיך..
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|