15/05/2011 16:43
 miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיוך מהלב יקרה דיברתי עם כמה אנשים שעברו את הניתוח, וכולם הרגיעו ואמרו, שזה ניתוח קל והכל יהיה בסדר, רק לא לפחד, אנחנו כאן איתך בעידוד תמיכה תמשיכי לשתף אוהבת מירי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 07:03
 שאפתנית Posts: 8392
|
בוקר טוב חיוך מהלב, ראשית אני מאחלת לך שהניתוח יעבור בהצלחה ותחזרי לשגרת חייך במהרה. אכילה רגשית היא מלכודת לרובנו וטוב שנתת דרור לעצמך ושוב חזרת לשמירה. אני מקווה שתשמרי על חשיבה חיובית ותראי שהכל יהיה בסדר.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 05:45
 dany Posts: 19819
|
חיוך יקרה את מלאת כוחות ואופטימיות  מאחלת לך בשורות טובות הצלחה בתהליך הרפואי, בשורות טובות ושבוע נפלא
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/05/2011 05:05
 אקורדיאון Posts: 16382
|
חיוך מהלב ראשית מאחלת לך שהכל יעבור בהצלחה. מותר ליפול וגדולתך שזה היה ליום אחד וקמת חזרה עם אנרגיות חיוביות וכאן ההצלחה. בוקר נהדר ושוב הצלחה.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 21:27
 קרולין Posts: 6651
|
חיוך מהלב יקרה, מדברייך המרגשים עולה כי את אשה אמיצה וחזקה ומה שנותר לי זה לחבק אותך חזק ולאחל לך מעומק ליבי: בריאות שלמה ובשורות טובות אמן. שיהיה לך שבוע טוב ומוצלח , חשיבה חיובית, אנרגיות חיוביות והכל יהיה לך ב"ה בסדר גמור. נשיבוקים קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 21:13
 נחושה Posts: 6982
|
חיוך יקרה, תחשבי טוב, תעשי טוב יהיה טוב, את בדרך הנכונה והכול יסתדר אם אך תאמיני... בהצלחה ובשורות טובות נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 21:00
 רבקה Posts: 8411
|
חנה יקרה חשיבתך החיובית היא שתורמת להצלחה בראש וראשונה הבריאות ומאחלת לך שהכל יעבור בשלום שליטתך רק עוזרת למערכת הבריאותית שלךהמשיכי בדרכך זו והכל יבוא על מקומו בשלום שיהיה לך שבוע נ פלא ושמרי על המורל שלא פחות חשוב מהכל ♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 21:00
 1103 Posts: 5022
|
חיוך מהלב יקרה הכי קל ליפול לאכילה רגשית ביחוד כאשר מתבשרים בבשורות שמכניסות אותנו ללחץ.הגדלת לעשות נשארת בשליטה,לא נתת לאוכל לשלוט בך,למרות שנפל עליך דבר והתבשרת שעליך לעבור ניתוח בבלוטת התריס על כך מגיע לך שאפו גדול. אני מאחלת לך שתעברי את הניתוח בהצלחה,וכאשר בעית בלוטת התריס תיפתר,יהיה לך קל יותר עם הירידה במשקל. שבוע טוב בשליטה ובשורות טובות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 20:51
 נינוש Posts: 1442
|
חיוך מהלב אני כבר רואה שאת נהדרת, הרי מה יש לעשות עם מה שלא בשליטתינו, את עושה את מה שצריך וזה יפה מאוד תמשיכי כך, את לא תצטערי שיהיה לך שבוע מוצלח מכל הבחינות!!!!!
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 20:44
 חיוך מהלב Posts: 1125
|
בסוף השבוע הייתי טובה לעצמי. טובה כי לא "נפלתי" לאכילה רגשית למרות שרק ביום ה' התברר לי כי עלי לעבור ניתוח בבלוטת התריס. הרגשתי מאד רע, חשתי שלפתע "נפל עלי" דבר שמאד קשה לי להתמודד עימו. הרי אני מרגישה טוב, ועוד יותר טוב לאחר שירדתי כ-8 ק"ג ממשקלי, והנה המצב הזה שנחת עלי פתאומית מהרגע להרגע לבטח יגרום לי אכילה פראית וללא חשבון. אבל חוץ מיממה אחת שבה באמת זה קרה. מיידית קמתי ואמרתי לעצמי שלא כדאי להרוס את כל ההשגים, לא כדאי ולא רצוי בריאותית כי אני מאד מאד רוצה להשאר בריאה והבעיה תיפתר בע"ה, ועל מנת שהכל יהיה בסדר חזרתי לעצמי. צעדתי כל יום בלי לוותר, אני ממשיכה לשמור על מסגרת הלא פחמימות משעה 17.00 ואפילו באדיקות כי לאחר הניתוח אני מאמינה שיהיה לי קל לרזות אולי אף יותר ואהיה מאד שלמה עם עצמי שלא נתתי לעצמי להתפורר ולהפוך לסמרטוט הנשלט על ידי האוכל. הכנתי לעצמי סלט גדול ומשופר ואותו אוכל בכיף הערב. לידי בקבוק האלכוהול - 1.5 ליטר מים זה האלכוהול ולמים אני מכורה כך שזה עושה לי טוב. כמובן כמה דברי עידוד תמיד יכולים להרים את המורל אז נראה אם מישהו ירים את הכפפה. אשתדל להמשיך לחייך למרות שדי קשה לי כנראה אפגש עם הרופא בימים הקרובים אך הוא נוסע לשבוע מה אפשר לעשות אלא לחכות, כי הרי זה לא ניתוח דחוף תודה לאל ומה שצריך להיות הוא שיהיה. העיקר בריאות האמינו לי לא צריך שום דבר מעבר לכך. שבוע טוב לכולכם
-- hs
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|