14/05/2011 16:21
 dany Posts: 19819
|
|
|
-1
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 15:10
 נחושה Posts: 6982
|
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 14:46
 1103 Posts: 5022
|
נחושה ודני תודה לכן על המידע שבת שלום נשיקות נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 14:36
 רבקה Posts: 8411
|
dany כתב:
נשיקות בחזרה............... הולך מצויין!!!!!!!!!!!!! נחושה כתב: dany כתב: נילי חמודה הזכויות שייכות לסידרה בערוץ mtv, שם מספרים סיפורים של אנשים צעירים שעושים מהפך בתקופת הקיץ לאחר סיום התיכון ועד ללימודים הגבוהים, ובאותם שלושה חודשים נכנסים למסגרת של אכילה נכונה ופעילות גופנית, ומשיגים הישגים , ומשנים את חייהם והם מסמנים את הימים שיש להם לעשות זאת ותולשים כל יום דף................ צירפתי זאת להרצאה של מירי מלפני שבועיים על 21 יום לאכילה נכונה ולהתרגלות והסתגלות מחדש להרגלים............ מי שהחלה את התהליך ראשונה היא לביאה,,,,,,,,,, ואני בכדי לחזק את המוטיבציה הוספתי לכך את הדפדפן, שיהיה מול העיניים כמה ימים עברו............ וכמה עדיין יש!!!!!!!!!!!! היום אני מתחילה יום 15 מתוך 21 בשמירה רצופה מלאה!!!!!!!!!!!!!! ממש תהליך של גמילה. ומחכה לסיים את הסריה הזו בכדי להתחיל עוד 21 יום............ נראה שזה עושה את העבודה הפסיכולוגית כי אחרת אין לי הסבר אין עכשיו אני מצליחה לעומת כמה חודשים אחורנית שהייתי כל הזמן במין ריקוד כזה של צעד קדימה שניים אחורה. שבת שלום העיקר שזה מצליח לך ובגדול...נשיקותתתתתתתתת
יישר כוח ♥♥♥♥♥
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 14:35
 רבקה Posts: 8411
|
מיקה כתב:
גמני בדפדפן יום 9 לא קל אבל שורדת
המנצח בהישרדות מרוויח איכות בהצלחה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 11:54
|
נשיקות בחזרה............... הולך מצויין!!!!!!!!!!!!!
נחושה כתב:
dany כתב: נילי חמודה הזכויות שייכות לסידרה בערוץ mtv, שם מספרים סיפורים של אנשים צעירים שעושים מהפך בתקופת הקיץ לאחר סיום התיכון ועד ללימודים הגבוהים, ובאותם שלושה חודשים נכנסים למסגרת של אכילה נכונה ופעילות גופנית, ומשיגים הישגים , ומשנים את חייהם והם מסמנים את הימים שיש להם לעשות זאת ותולשים כל יום דף................ צירפתי זאת להרצאה של מירי מלפני שבועיים על 21 יום לאכילה נכונה ולהתרגלות והסתגלות מחדש להרגלים............ מי שהחלה את התהליך ראשונה היא לביאה,,,,,,,,,, ואני בכדי לחזק את המוטיבציה הוספתי לכך את הדפדפן, שיהיה מול העיניים כמה ימים עברו............ וכמה עדיין יש!!!!!!!!!!!! היום אני מתחילה יום 15 מתוך 21 בשמירה רצופה מלאה!!!!!!!!!!!!!! ממש תהליך של גמילה. ומחכה לסיים את הסריה הזו בכדי להתחיל עוד 21 יום............ נראה שזה עושה את העבודה הפסיכולוגית כי אחרת אין לי הסבר אין עכשיו אני מצליחה לעומת כמה חודשים אחורנית שהייתי כל הזמן במין ריקוד כזה של צעד קדימה שניים אחורה. שבת שלום העיקר שזה מצליח לך ובגדול...נשיקותתתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 09:51
|
dany כתב:
נילי חמודה הזכויות שייכות לסידרה בערוץ mtv, שם מספרים סיפורים של אנשים צעירים שעושים מהפך בתקופת הקיץ לאחר סיום התיכון ועד ללימודים הגבוהים, ובאותם שלושה חודשים נכנסים למסגרת של אכילה נכונה ופעילות גופנית, ומשיגים הישגים , ומשנים את חייהם והם מסמנים את הימים שיש להם לעשות זאת ותולשים כל יום דף................ צירפתי זאת להרצאה של מירי מלפני שבועיים על 21 יום לאכילה נכונה ולהתרגלות והסתגלות מחדש להרגלים............ מי שהחלה את התהליך ראשונה היא לביאה,,,,,,,,,, ואני בכדי לחזק את המוטיבציה הוספתי לכך את הדפדפן, שיהיה מול העיניים כמה ימים עברו............ וכמה עדיין יש!!!!!!!!!!!! היום אני מתחילה יום 15 מתוך 21 בשמירה רצופה מלאה!!!!!!!!!!!!!! ממש תהליך של גמילה. ומחכה לסיים את הסריה הזו בכדי להתחיל עוד 21 יום............ נראה שזה עושה את העבודה הפסיכולוגית כי אחרת אין לי הסבר אין עכשיו אני מצליחה לעומת כמה חודשים אחורנית שהייתי כל הזמן במין ריקוד כזה של צעד קדימה שניים אחורה. שבת שלום העיקר שזה מצליח לך ובגדול...נשיקותתתתתתתתת
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
14/05/2011 05:54
|
נילי חמודה הזכויות שייכות לסידרה בערוץ mtv, שם מספרים סיפורים של אנשים צעירים שעושים מהפך בתקופת הקיץ לאחר סיום התיכון ועד ללימודים הגבוהים, ובאותם שלושה חודשים נכנסים למסגרת של אכילה נכונה ופעילות גופנית, ומשיגים הישגים , ומשנים את חייהם והם מסמנים את הימים שיש להם לעשות זאת ותולשים כל יום דף................ צירפתי זאת להרצאה של מירי מלפני שבועיים על 21 יום לאכילה נכונה ולהתרגלות והסתגלות מחדש להרגלים............ מי שהחלה את התהליך ראשונה היא לביאה,,,,,,,,,, ואני בכדי לחזק את המוטיבציה הוספתי לכך את הדפדפן, שיהיה מול העיניים כמה ימים עברו............ וכמה עדיין יש!!!!!!!!!!!! היום אני מתחילה יום 15 מתוך 21 בשמירה רצופה מלאה!!!!!!!!!!!!!! ממש תהליך של גמילה. ומחכה לסיים את הסריה הזו בכדי להתחיל עוד 21 יום............ נראה שזה עושה את העבודה הפסיכולוגית כי אחרת אין לי הסבר אין עכשיו אני מצליחה לעומת כמה חודשים אחורנית שהייתי כל הזמן במין ריקוד כזה של צעד קדימה שניים אחורה. שבת שלום
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 21:55
|
מיקה כתב:
לא קל אבל כדאי, רצוי ואפשרי תשבי 20 דקות בפורום והחשקים יעברו... נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 21:48
 רוויטל Posts: 288
|
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 21:45
|
נילוש יקרה, דפדפן וכל הזכויות שמורות לדני נראה כך 21 דפים בהם כתוב את התאריך של היום וכמה נשאר דוגמא: היום 13.5.2011 היום ה -2 עוד 20 יום בלי מתוקים ובלי פחממות מחמש והרעיון הוא שכל בוקר את תולשת את יום האתמול שהסתיים בהצלחה אני כותבת עליו בצד גם מה אכלתי,שתיתי והיום גם הליכה בת שעה. כמובן להשאיר במקום גלוי שיעשה חשק. דני מובילה את המבצע ובנות רבות הצטרפו כל אחת בזמנה לדפדפן 21 יום .... שבת שלום יקירה נחושה edited by נחושה on 5/13/2011
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 20:12
 1103 Posts: 5022
|
נחושתי יקירתי ראשית תודה על כל טיפ מבורך שיכול לעזור שנית כנראה שלא עקבתי אחריכן מהי שיטת הדפדפן? שבת שלום ורגוע נילי
-- וסרהולץ
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 19:50
|
שמחה שהדפדפן עוזר לכן.............. אצלי הוא הולך וקטן!!!!! בנוגע לקפה הייתי שתיינית קפה מכורה....... ובעקבות בעיות קשות בקיבה נאלצתי להפסיק לחלוטין, ומה אומר אפשר גם אפשר. היום רק תה צמחים ואת הקפה בחלב המרתי בתה רגיל עם חלב כמו ששותים האנגלים. ניסיתי לפני כמה ימים קפה וממש לא היה לי טעים......... ככה זה כוחו של הרגל.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 19:13
 קרנושה Posts: 3420
|
אלופה!♥ גם אני התחלתי להוריד מ-3 ל-2 וכל היתר תה צמחים ומים וזה מרגיש נפלא..לשמור על הגזרה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 17:57
|
קרולין כתב:
נחושתי יקירתי! כל טיפ מתקבל בברכה.... נשיבוקים חמים ושבת שלום קרולין. 
שבת שלום יקירה נשיבוקים חמים
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 17:50
 קרולין Posts: 6651
|
נחושתי יקירתי! כל טיפ מתקבל בברכה.... נשיבוקים חמים ושבת שלום קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 17:42
 רוויטל Posts: 288
|
נחושה טיפים נהדרים! ומשפט מנצח! שיטת הדפדפן אדירה ונותנת מוטיבציה להצליח.
-- מודעות....
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 17:32
|
היי לכולם, אולי יוכל לעזור למי שצריך , שתייני הקפה... נכנסה שכנתי היקרה לשתות קפה (הנס השני והאחרון להיום) ואמרתי לה שאני משתדלת להוריד את הקפה אחרי שבתקופה האחרונה קצת הגזמתי. הטיפ הוא כזה: "שימי צלוחית קטנה כמו שבבית קפה יש לסוכר וסוכרזית ליד הקומקום החשמלי ובה 2 תה ירוק, 2תה שזיף, 2 תה לימונית לואיזה...קצת מכל דבר. גם צבעוני גם בחירה, גם ישכיח ממך את הקפה. האמת- זה עוזר....קודם נכנסתי למטבח כי היה לי בא משהו לשתות (קפה ) ואז חתכתי תפוח וכוס תה צמחים גדול ומאז אני בפורום...(מלפני הצפירה ) נ.ב- משפט מתוך פרסומת של המכללה למינהל...: "כדי להגיע למטרה שהצבתם לעצמכם אתם חייבים תוכנית" אני חושבת שהתוכנית הכי טובה היא שיטת הדפדפן של דני היקרה וכמובן להיצמד לבלי פחמימות מחמש ורישום. שבת שלום פורום אהוב נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|