13/05/2011 19:42
 dany Posts: 19819
|
העיקר שאנחנו בדרך הנכונה........
מרסי באינטרנט כתב:
הי פורום יקר, קודם כל תודה תודה על החיזוקים והפרגונים. היום השני חלף לו גם בהצלחה ואני כבר ממש בתוך תוכו של היום השלישי. ועכשיו לנושא אחר ראיתי היום בצהריים תכנית בערוץ 10 בה ריאנו איזה איילת אחת שלא מאמינה בדיאטות, חייבת להגיד שפשוט נחרדתי לשמוע את דבריה, היא צריכה דחוףףףףף לעבור סדנה אצל מירי שתהיה שבת נפלאה ובשליטה נשיבוקים, מרסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 17:44
 קרולין Posts: 6651
|
מרסי יקרה, בראבו! תמשיכי במבצע 21 יום....בהצלחה רבה! שבת שלום קרולין.
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 17:34
 נחושה Posts: 6982
|
מרסי באינטרנט כתב:
הי פורום יקר, קודם כל תודה תודה על החיזוקים והפרגונים. היום השני חלף לו גם בהצלחה ואני כבר ממש בתוך תוכו של היום השלישי. ועכשיו לנושא אחר ראיתי היום בצהריים תכנית בערוץ 10 בה ריאנו איזה איילת אחת שלא מאמינה בדיאטות, חייבת להגיד שפשוט נחרדתי לשמוע את דבריה, היא צריכה דחוףףףףף לעבור סדנה אצל מירי שתהיה שבת נפלאה ובשליטה נשיבוקים, מרסי מרסי יקרה, המון בהצלחה בהמשך...ולהערותייך בדבר הגברת תמיד יש חוכמולוגים... שבת שלום נחושה
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/05/2011 17:26
 מרסי באינטרנט Posts: 63
|
הי פורום יקר, קודם כל תודה תודה על החיזוקים והפרגונים. היום השני חלף לו גם בהצלחה ואני כבר ממש בתוך תוכו של היום השלישי. ועכשיו לנושא אחר ראיתי היום בצהריים תכנית בערוץ 10 בה ריאנו איזה איילת אחת שלא מאמינה בדיאטות, חייבת להגיד שפשוט נחרדתי לשמוע את דבריה, היא צריכה דחוףףףףף לעבור סדנה אצל מירי שתהיה שבת נפלאה ובשליטה נשיבוקים, מרסי
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|